F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 156

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 01 paź 2005, 21:41

dobra tobie nikt sie nie pozwalał odzywać, zobaczymy co jutro ciężka dupa ronaldo pokaze

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 01 paź 2005, 21:45

heh cóż Barca przegrywa ale nie mozna sie załamywac :!: szkoda, ja mam takie odczucia ze Barca bardziej sie skupia na LM niz na PD i efekty są widoczne :!:

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 01 paź 2005, 21:59

Cóż Barcelona zremisowała pomimo tego, ze przegrywała 2-0. Gol Dinho z karnego oraz Eto w 89 minucie uratował remis Katalończykom. W sumie jak było 2-0 dla Zaragozy to się cieszyłem...umiarkowanie oczywiście w końcu strata 3 pkt przez rywala to +.

Mam nadzieje ze jutro Real wygra i powiększy swoją przewagę nad Barcą ;)

fetko
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fetko » 01 paź 2005, 22:00

Teraz powiększy, ale pozniej, Real czeka teraz 5 bardzo trudnych spotkań 8)

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 01 paź 2005, 22:00

No i coż skończyło się 2-2. Fatalna postawa Valdesa przy 2 bramce, gdyż piłke wybił przed siebie i prosto pod nogi Milito. Po stracie 2 bramek Barca rzuciła się do zabójczych ataków, nie schodziła z połowy Saragossy, szkoda paru zmarnowanych sytuacji, najbardziej zdenerwowało mnie to jak niechcieli piłkarze Realu dać Ronniemu uderzyć karnego, musiał go strzelać 2 razy, i 2 razy sie nie pomylił. Druga bramka Eto'o troche po farcie, ale ważne, że gol. Po tym meczu upewniam się, że nie ma lepszego obrońcy na świecie od kapitana Blaugrany - Carles'a Puyola...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 paź 2005, 22:02

Ostatecznie zakończyło się na 2:2
Mam fatalny humor więc pomogę kaczemu się frustrować jak tylko da mi ku temu okazję.
kaczy pisze:A poki co gratuluje wam swietnej walki i jeszcze lepszego wyniku
Chciałbyś widzieć taką walkę w wykonaniu piłkarzy Realu, ale nie doświadczysz tego.
kulekfcb pisze:dobra tobie nikt sie nie pozwalał odzywać, zobaczymy co jutro ciężka dupa ronaldo pokaze
A kto tutaj wydaje pozwolenia? Ty?
moge moge moge? pliiiiiiiiiiiisssssssss
Przyświecał Ci jakiś cel podczas pisania tego żałosnego posta?

Nieźli rzeźnicy grają w tej Saragossie. Sędzia sobie nie radził trochę. Sporo kartek a powinny być więcej. Tylko jedno czerwo to stanowczo za mało.
Valdes [*]
Obrona Barcy [*]

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 01 paź 2005, 22:05

Emocje były ogromne . Kiedy sędzia podyktował rzut karny i dal czerwoną kartkę dla pilkarza saragosy to była 79 min. Wtedy juz wiedziałem że bedzie nerwowy koniec. Szkoda że jednak udalo sie im strzelić gola , lecz mozna sie pocieszac ze nie bylo 3-2 . Jeszcze rzut wolny po szybkiem kontrze dla realu w 94 min. aahh... dzialo sie :shock:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 01 paź 2005, 22:06

wiem troche mnie poniosło ale byłem strasznie wkurzony widząc na wynik 0-2 wtedy to pisałem, Valdes sie nie popisuje, a z obrony forme trzyma tylko Puyol....

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 01 paź 2005, 22:10

no i mamy 2-2 to dobrze czy zle? liczyłem za wygraną Barcy, zwłaszcza po ładnym meczu z Udine, a dzisiaj chłopaki chyba słabo skoncentrowani podeszli do tego meczu :evil: Szkoda straconych punktów, a z drugiej strony Zaragosa jeszcze nie przegrała meczu w lidze, czyli to tez o czyms swiadczy :!:
Dziwi mnie ciągle stawianie na oleguera no i słabsza postawa Valdesa :(

Awatar użytkownika
Educated Fool
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Educated Fool » 01 paź 2005, 22:10

Niezasluzony remis Barcy, powinni to przegrac. Sedzia im wybitnie pomogl dyktujac karnego i dajac czerwien za faul ktorego nie bylo... Eto jak zwykle farciarsko, Ronaldinho wytrzymal presje, chociaz zagral srednio, w Barcie wybijal sie pozytywnie tylko Messi, glupie bledy Marqueza i Valdesa.. widac ze te ostatnie zwyciestwa to wynik tylko gry w przewadze a nie lepszej gry, tak trzymac i nie ma was w pierwszej trojce :P

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 01 paź 2005, 22:15

faul którego nie bylo?? :shock: chyba inny mecz ogladałes... ale co chwila nowe korki Ronniego pokazywali :D fajne, tylko żeby coś pomogły

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 paź 2005, 22:16

Educated Fool pisze:Niezasluzony remis Barcy, powinni to przegrac. Sedzia im wybitnie pomogl dyktujac karnego i dajac czerwien za faul ktorego nie bylo...
yeah! Na to czekałem!
Sędzia z Madrytu pomógł Barcy nie wysyłając połowy zawodników Saragossy do szatni za brutalne faule. Tylko tyle byli w stanie zrobić aby bronić wyniku. Niezasłużony remis bo Barca przeważała, ale Saragossa była skuteczna. Czerwień za faul którego nie było.
Visca el Educated Fool
HALA Woodgate

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 01 paź 2005, 22:17

Dombroś pisze:A co myślicie o Tevezie??? Przydał by się w szeregach Barcy?? Niektórzy mówią że on prowokuje , bo nie cały miesiąc wcześniej był w koszulce Czerwonych Diabłów........ (może był w ich koszulce ale nic nie deklarował). A wracając do tematu Lubicie Argentyńczyka?? Ja słyszałem że chrapkę miało na niego Atletico Madryt.JA jestam na TAK.Ale to i tak odemnie nie zależy
Tevez nie jest z UE, więc raczej nie sprzedacie Eto'o czy kogo innego dla Carlosa :lol: Carlos ma kontrakt do 2008 roku, więc jak już to pewnie gdzieś w 2007 roku się przeniesie. Na 85% Tevez przejdzie do Chelsea - czyli kolejny mały przekręt Romka.
Co do transferu Teveza do MU, to była to tylko mała ploteczka. Co roku wszyscy już ponoć są w Chelsea i MU, ale jakoś ostatnecznie się nie przenoszą :roll: Atletico było już o krok od pozyskania Teveza w zimie, ale chyba cena nie pozwoliła im go kupić. Wtedy Corinthians wkroczyło do akcji.

Tevez już był przymierzany do każdego bogatszego klubu w Europie. Od Dynamo Moskwa do Realu.
Za rok, dwa transfer Teveza może się okazać hitem transferowym. Na razie Tevez zaczyna strzelać w Brazylii.

Awatar użytkownika
maly_1236
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 01 paź 2005, 22:19

Inny to chyba ty ogladales, wiem ze jestes kibicem Barsy i badz troche obiektywny. Tez jestem tego samego zdania co Educated Fool i karnego nie bylo. A jak byl moze i faul to napewno nie na zolta kartke, a Saragossa grajac w 11 by nie stracila 2 bramek.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 01 paź 2005, 22:28

Słuchaj dla mnie to mozecie mieć takie zdanie jak Leszek Miller, a karny i tak był... Co Ty myslisz ze jakby grali w 11 to by bramek nie stracili?? Mieli stracić to stracili...

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”