Nie komuś ale 13-latkowi o wszystko mówiącym nicku "rozruba"fieldy pisze: Wczoraj franz powiedział komuś, że trzeba mieć 50 postów do tematu z mp3 i zaczał nabijac
A pomysleć, że mogłem po prostu powiedzieć "Podaj mi tytuł piosenki to ci znajde"
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 20 paź 2007, 11:26
Nie komuś ale 13-latkowi o wszystko mówiącym nicku "rozruba"fieldy pisze: Wczoraj franz powiedział komuś, że trzeba mieć 50 postów do tematu z mp3 i zaczał nabijac
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 20 paź 2007, 11:28
No to jest zaszczyt co nie?fieldy pisze:moze jeszcze ja mam założyć ?
Nie. Będzie pisać posty w którzych będziecie okazywać swoje uwielbienie moją osobąfieldy pisze:bedziemy tam wypisywać posty, które pisałes jako swoje na innych forach ?
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 20 paź 2007, 11:33
Moofasa pisze:Będzie pisać posty w którzych będziecie okazywać swoje uwielbienie moją osobą
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 20 paź 2007, 11:34
Lubię wyzwania, poszedłem do klasy humanistycznejfranz pisze:Z gramatyką języka polskiego to jesteś na bakier
Moofasa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 20 paź 2007, 11:36
Danielinho90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 20 paź 2007, 11:38
Moofasa pisze:Nie. Będzie pisać posty w którzych będziecie okazywać swoje uwielbienie moją osobą
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 20 paź 2007, 11:41
Nie bo Cie forum znienawidziPisakk pisze:To ja poszukam na innym forum post uwielbiający jakiegoś usera i po prostu wkleję tutaj z Twoim nickiem, może być?
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 20 paź 2007, 15:05
PZPN [']franz pisze:http://www.sport.pl/pilka/1,65046,4595793.html
Porządny gość z tego Szeteli, szkoda że leśne dziadki z PZPNu jak zwykle dały... eh szkoda gadać.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 paź 2007, 15:07

fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 20 paź 2007, 15:13
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 20 paź 2007, 15:22
Takiego Szetelę trzeba było przekonywać jak zaczynał w kadrze USA u-16 , przecież nie było szans żeby chłopak po 4 latach gry dla jednej reprezentacji , dostając wreszcie powołanie do pierwszej druzyny i grając ze swoimi przyjaciółmi nagle 'zmienił' narodowość.lisek_chz pisze:Obecne władze PZPN miały już dawno ustąpić, przyspieszone wybory i tak dalej i co teraz? Kiedy do tego dojdzie, orientuje się ktoś? Dzięki obecnym straciliśmy już Szetele, Podolskiego, czy tego polsko - izraelsko - szwedzkiego młodego zawodnika. Ale za to interesowali się bardzo przeciętnym, 30 letnim Dąbrowskim i Johnsonem, który chciał na siebie zwrócić uwagę.
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 20 paź 2007, 17:26
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 20 paź 2007, 17:31
Yukasz
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 20 paź 2007, 17:51
maestro
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio