Dobrze Cloner prawisz. Austria w LM.cloner pisze:A to nie ma ich w LM? A może to ja źle wyniki oglądam.Professor Chaos pisze:A tak chciałem Austrię Wiedeń w LM.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 27 sie 2013, 22:56
Dobrze Cloner prawisz. Austria w LM.cloner pisze:A to nie ma ich w LM? A może to ja źle wyniki oglądam.Professor Chaos pisze:A tak chciałem Austrię Wiedeń w LM.
SobolPL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 27 sie 2013, 22:59
Jak to pisałem było jeszcze 1-3.SobolPL pisze:Dobrze Cloner prawisz. Austria w LM.cloner pisze:A to nie ma ich w LM? A może to ja źle wyniki oglądam.Professor Chaos pisze:A tak chciałem Austrię Wiedeń w LM.
Professor Chaos pisze:Ja już przed rozpoczęciem eliminacji się śmiałem, że z dziadkiem Saganem na podbój LM
AUSTRIA WIEDEŃ W LM
Professor Chaos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 27 sie 2013, 23:06
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 27 sie 2013, 23:09
eloupikniqtu pisze:Na wybieg to chodzą konie ze stajni i modelki. Podania to są na dobieg.Mirek15 pisze:Polacy nigdy nie będą dobrzy dopóki nie nauczą się grać z pierwszej piłki oraz stosować podań na wybieg bądź wolne pole.
Skąd ta złość? Akurat pierwszy raz zgodzę się z piknikiem.SobolPL pisze:A ty skończ pierdolić te swoje wypociny i utwórz swój temat i tam pisze te swoje dyrdymały.
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 27 sie 2013, 23:10
a sprzedali?Jak mogli sprzedać swojego najlepszego strzelca do Lens?
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 27 sie 2013, 23:16
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 27 sie 2013, 23:17
Carbon pisze:Dali mu odejść = sprzedali go.
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 27 sie 2013, 23:20
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas_k » 27 sie 2013, 23:20
Nie złożyli, bo dużo zarabiał. Wydaje mi się, że gdyby nie balował to w Warszawie nadal by grał.Carbon pisze:Dali mu odejść = sprzedali go. Z tego co pamiętam to nawet nowej oferty mu nie złożyli, choć mogę się mylić.
lukas_k

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 27 sie 2013, 23:38
DREWNIANY SRACZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas_k » 27 sie 2013, 23:56
lukas_k
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 28 sie 2013, 0:14
Hyypia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf2 » 28 sie 2013, 0:32
raf2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 28 sie 2013, 0:37
W Anglii do 2. września.lukas_k pisze:W tym roku okienko nie zamyka się 31 sierpnia? Pytam, bo gdzieś słyszałem, że jeszcze 2 września będzie można kupować.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 sie 2013, 8:50
W takim razie ma czas/ mial czas poprzednio zeby wykonawcow sobie dopasowac do taktyki. Ja bym na Urbanie nie wieszal psow bo cel minimum osiagnal. Teraz przed nim kolejny etap czyli obrona tytulu mistrza Polski oraz wyjscie z grupy LE. Po wynikach w tych rozgrywkach bedzie wiadomo czy warto przedluzac kontrakt czy zaczac nowy etap.bartbuks pisze:Urban jest dobrym trenerem, tylko jego wadą na polskich boiskach jest to, że ze swoim warsztatem, wiedzą taktyczną i sposobem nauczania wizji gry nigdy nie osiągnie zbyt dużo w PL. Po prostu nie będzie miał takich wykonawców.coco pisze:Mówiłem że Urban to pionek
Bienias
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio