Informacje o składzie tutaj:
http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... ml#p799588

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 29 sie 2013, 11:06
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sędzia » 29 sie 2013, 11:15
Sędzia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 29 sie 2013, 11:18
Z tego co widze NIKT powazny w Europie nie przekonuje 28 sierpnia. Nie ma tym zadnej sensacji. 28 sierpnia. Zaden powazny klub nie osiaga najwyzszej formy 28 sierpnia. Wszyscy od lewa do prawa, od United, przez City, Chelsea, Juventusy, Milany, Reale,Bayerny graja co najwyzej przecietnie. I tak samo gra Barcelona, co w tym dziwnego?szefu91 pisze:
Zarówno Real jak i Barcelona nie przekonują w tych pierwszych meczach.
DREWNIANY SRACZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 29 sie 2013, 11:22
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 29 sie 2013, 11:22
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 29 sie 2013, 11:28
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 29 sie 2013, 11:41
A z kim wy tego tej pory graliscie? Z trzema kandydatami do spadku z BL? Tez mi jakość przeciwnika...Aker pisze:BVB wygrywa póki co wszystko jak leci, no ale tam nie było zmiany trenera
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 29 sie 2013, 11:53
4-2 z Bayernem. A no tak, nie są w formieMichał M pisze:A z kim wy tego tej pory graliscie? Z trzema kandydatami do spadku z BL? Tez mi jakość przeciwnika...Aker pisze:BVB wygrywa póki co wszystko jak leci, no ale tam nie było zmiany trenera
Zreszta gra tez jakoś nie oszałamiacie do tej pory...
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 29 sie 2013, 11:54
+1 uprzedziłeś mnieArwin pisze:4-2 z Bayernem. A no, tak nie są w formieMichał M pisze:A z kim wy tego tej pory graliscie? Z trzema kandydatami do spadku z BL? Tez mi jakość przeciwnika...Aker pisze:BVB wygrywa póki co wszystko jak leci, no ale tam nie było zmiany trenera
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 29 sie 2013, 11:59
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 29 sie 2013, 12:09
Pisałem o BL, a nie o meczu, który był pól - testem. No, ale to dla was nieistotne, bo i po co.Arwin pisze:4-2 z Bayernem. A no tak, nie są w formieMichał M pisze:A z kim wy tego tej pory graliscie? Z trzema kandydatami do spadku z BL? Tez mi jakość przeciwnika...Aker pisze:BVB wygrywa póki co wszystko jak leci, no ale tam nie było zmiany trenera
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 29 sie 2013, 12:20
Jasne, pół-test, spotkanie towarzyskie, puchar weszło, puchar wojewody, nazywaj to jak chcesz, ale to Borussia zdobyła trofeum, a Ty widocznie masz z tego powodu ból dupy (nie mylić z hejterstwem) skoro deprecjonujesz range tamtego spotkaniaMichał M pisze: Pisałem o BL, a nie o meczu, który był pól - testem. No, ale to dla was nieistotne, bo i po co.
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 29 sie 2013, 12:23
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 29 sie 2013, 12:27
Nie mam żadnego bólu, traktuje to spotkanie należycie - jako jedno z okresu przygotowawczego, może ważniejsze od zwykłych testów, ale na pewno mniej istotne od meczów o punkty. Rok temu nie jarałem się zwycięstwem Bayernu nad BVB w tym Superpucharze, tak samo teraz nie mam problemu z porażką. Dla mnie to taki lepszy Telekom-Cup, w którym na marginesie ta krocząca od zwycięstwa do zwycięstwa Borussia przegrała z M-GladbachArwin pisze:Jasne, pół-test, spotkanie towarzyskie, puchar weszło, puchar wojewody, nazywaj to jak chcesz, ale to Borussia zdobyła trofeum, a Ty widocznie masz z tego powodu ból dupy (nie mylić z hejterstwem) skoro deprecjonujesz range tamtego spotkania
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 29 sie 2013, 12:42
Oho, osobiste wycieczki. Ale odpowiadając na twoje pytanie, nie jest to powszechne stwierdzenie, ale to stwierdzenie idealnie pasowało do twojego posta. Zresztą nazwij to jak chcesz, hejterstwo, ból dupy, frustracja.Michał M pisze: Na marginesie: "ból dupy"? Świetne wyrażenie, powszechne w środowisku, z którego się wywodzisz?
Arwin
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio