F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 157

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 01 paź 2005, 22:28

maly 1236 - skąd masz pewnosc ze jakby zaragossa grała w 11 do konca to Barca by przegrała? jestes jasnowidzem?
jest remis i tylko jeden punkt zdobyty i trzeba sie z tego cieszyc :D

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 01 paź 2005, 22:36

Z tymi korami roniego to była chyba jakaś umowa z nike . Rozumiem żeby pare razy je pokazali . Ale oni w każdej dluzszej przerwie kierowali na nie kamere 8) Swoją droga calkiem fajne te buciki :P

Obrazek

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 01 paź 2005, 22:37

czyżbys wkleił tu mój avatar?? :D No on chyba jako pierwszy grał ze wstawkami w butach z 24- karatowego złota, więc się nie dziw...

Awatar użytkownika
maly_1236
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 01 paź 2005, 22:40

Jak ogladaliscie mecz to wiecie o co mi chodzi. Jak grala Barsa jak Saragossa grala w 11, a jak w 10. Jak grali przeciwko 11 to praktycznie nic im nie wychodzilo, a Real tylko caly czas kontrowal. A jak zszedl Toledo to ich zepchneli do defensywy i nawet za polowke nie mogli wyjsc.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 01 paź 2005, 22:48

Wiesz co mi sie wydaje, że jak pojawili się na bosiku Messi i MvB to Barca grała o niebo lepiej niż z Iniestą i Oleguerem. Ja nie wiem co w nim Rijkaar widzi, przecież on nic nie gra w tej obronie, dosłownie nic. Niech da mu odpocząć tak z 20 meczy... :)

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 01 paź 2005, 22:52

Niech ktoś przeczyta ostatnie 3 strony tego tematu - przeciez to skandal piszą tu sfrustrowani gówniarze nie mający "bladego pojęcia" o Barcie, piszą głupoty, napinają się, ja już nie mam siły cytować ich głupkowatych postów, poddaje się... to nie na moje nerwy, jeszcze do tego remis Barcy (cholera liczyłem na wysokie zwycięstwo!). Tak więc temat ten staje się powoli azylem dla dzieciaków sympatyzujących (bo tego kibicowaniem prawdziwym nazwać nie można...) realowi. Najpierw jakiś gnojek "kaczy" się napina, wypisuje jakieś głupoty a potem kłóci się z normalnymi ludźmi, następnie jakby w zmowie za nim przychodzą następni frustraci z realu... masakra. Panowie zróbmy coś z tym... te dzieciaki robią nam "śmietnik" z tematu...

EDIT:
maly_1236 pisze:Barsa
To powinno być karane WP !!! Tak samo jak ja bym pisał (s)Real czy coś w tym stylu...

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 paź 2005, 22:57

Brawa dla Barcelony za podniesienie się z kolan (bo tak naprawdę nie sądziłam, że wyrównają...). Przegrywali 0:2, ale w dziesięć minut strzelili dwie bramki, które dają jeden punkt. Cieszy mnie bardzo postawa Ronaldinho, który nie zwalnia tempa. Jeżeli chodzi o Eto'o - Larssonowi jedną sytuację wypracował, Szwed tego nie wykorzystał, jednak w 89 minucie sam wpisał się na listę strzelców.

Niestety Rijkaard dzisiaj nie zabłysnął - ściągnął Iniestę, kiedy Barca przegrywała 0:2. Hiszpan grał w tym meczu naprawdę dobrze, nie wiem, co miała wnieść gra Larssona. :? W sumie mecz nie był ciekawy, w porównaniu do tego, co pokazali piłkarze z Katalonii we wtorek w meczu przeciwko Udinese. Nie ma co rozpamiętywać - mistrzowie Hiszpanii wykazali się wolą walki, i tutaj należą im się gratulacje. Vica el Barca! 8)

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 01 paź 2005, 23:01

Nie ma to jak sie cieszyc ze slabosci najwiekszego wroga.

Hmm meczu nie widzialem wiec nie bede sie na jego temat wypowiadal. Szkoda tylko ze nasz imiennik nie dotrzymal wyniku.

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 01 paź 2005, 23:06

frik23 pisze:Nie ma to jak sie cieszyc ze slabosci najwiekszego wroga.
Zobaczymy jutro... :twisted:
frik23 pisze: Szkoda tylko ze nasz imiennik nie dotrzymal wyniku.
Oj jak mi przykro... :lol: :twisted:
Anka pisze:Niestety Rijkaard dzisiaj nie zabłysnął - ściągnął Iniestę, kiedy Barca przegrywała 0:2. Hiszpan grał w tym meczu naprawdę dobrze, nie wiem, co miała wnieść gra Larssona.
Dokładnie, w\g mnie Iniesta zagrał bardzo dobrze i powinien zostać na murawie do końca... nie wiadomo co by sie zdarzyło :wink:
Anka pisze:mistrzowie Hiszpanii wykazali się wolą walki, i tutaj należą im się gratulacje. Vica el Barca!
Dokładnie... 8)
Czekam z niecierpliwością na jutrzejszy mecz Realu... :twisted: może mała niespodzianka? :twisted:
PzDR.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 paź 2005, 23:10

k@li pisze:Dokładnie, w\g mnie Iniesta zagrał bardzo dobrze i powinien zostać na murawie do końca... nie wiadomo co by sie zdarzyło
Wiesz, ja mam taką cichą nadzieję, że w najbliższym meczu Rijkaard ściągnie Deco, a zagra Iniesta, Xavi i Messi. Rijkaardow nie wychodzą te 'tricki' z wywalaniem ze składu podstawowych piłkarzy, i dawanie im urlopu. Ronaldinho zawsze jest gotowy do gry, ale długo tak też pociągnąć nie może - że raz zagra, raz nie... to do niczego nie prowadzi.

k@li pisze:Czekam z niecierpliwością na jutrzejszy mecz Realu... Twisted Evil może mała niespodzianka?
Oby. :twisted:

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 01 paź 2005, 23:13

Pięnie alez się ciesze choć to tylko remis...Ale z przy drugiej bramce pięknie dośrodkowanie wybil "VV" wprost pod nogi Diego Milito, ktory wraz z bratem Gabriel'em Milito posłal na kolana dume kataloni 8) :rotfl2: . Coś rotacje ryjka pomogly w zaledwie jednym przypadku. Dziwi mnie że bramkarze jeszcz enie nauczyli się bronić karnych Ronaldinho zawsze strzela tak samo...Kilka stron wczesniej tego tematu, jakiś nawiedzony kibic barcy pisał iż Real ma trudne mecze...ciekawe wnioskując na jego wypowiedzi to barca bedzie miala taryfe ulgową w postaci slabyszch przeciwnikow :?: ,a są latwe mecze w tej lidze :?: zapewne łatwym dla was mial być mecz z Alaves który zremisowaliście, z Atletico które się spręzyło i mimo okupowania dolnej częsci tabeli powiozło was. Liderem jest beniaminek...kazdy mecz jest cięzki nawet mecze barcy beda trudne i sami to juz doswiadczyliscie...

A jutro Real moze wygra i będzie miał już 3 oczka nad barca oby :!:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 01 paź 2005, 23:15

k@li pisze:EDIT: maly_1236 napisał:
Barsa

To powinno być karane WP !!! Tak samo jak ja bym pisał (s)Real czy coś w tym stylu...

Ejj noo... Przesadzasz :P moze chlopak nie widzial jeszcze jak to sie pisze tylko slyszal hymn barcy i tak juz mu zostalo . A ty odrazu do WP dochodzissz 8)

A propo tych stron .Z twojej strony same bulwersy tylko widać jakbyś miał napięcia przedmiesiączkowe . :shock:

Obrazek
Amerykańska firma NIKE dla naszego piłkarza przygotowała model Tiempo Legend. Już jutro Roni założy nowe korki na mecz z Saragossą. Mają one 24-karatowe złoto aplikowane w język, logo producenta NIKE. Również ciekawą sprawą jest to, że na prawym bucie jest wszysta litera "R", a na prawym liczba "10". Na pięcie znajudje się 5 gwiazdek oznaczających Mistrzostwa Świata zdobyte przez Brazylię
Ciekawe czy bedzie można je gdzies kupić :P

Kali tylko mi tu z tekstami nie wyjezdzaj , bo ja ich nie chce kupować . (mowie ci z gory żeby uniknąć jakichkolwiek bzdurnych opini na ten temat) Bo znając ciebie to ty jestes zdolny wmieszac do tego nawet
samego papierza :? Żal mi cie synu .
I jeszcze na dodatek usprawiedliwiasz sie że wokol ciebie to jest sama dzieciarnia , a ty jestes taki juz stary .

Zaóważ że to ty jestes najbardziej konfliktową osobą z calej tej waszej "Elity" że tak to nazwe .

k@li pisze:(cholera liczyłem na wysokie zwycięstwo!).

Dobrze ze uzyleś tak łagodnej wersji , bo jak patrze na tyly to twoj sposób wymowy nie różni sie wiele od gwary typowego społecznego marginesu który zaśmieca swoją osobowością i bytem placyk wokol nocnego sklepu :oops: :wink:

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 01 paź 2005, 23:19

k@li pisze:To powinno być karane WP !!! Tak samo jak ja bym pisał (s)Real czy coś w tym stylu...

Zawdi pisze mierdy i nic. Bujaj sie :lol: :roll: :wink:

k@li pisze:Zobaczymy jutro...
Cieszmy sie chwila.

k@li pisze:Oj jak mi przykro...
Na kolana :twisted: :lol:

k@li pisze:może mała niespodzianka?

No ba!

z 5 zero do przodu dla blancos 8)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 paź 2005, 23:21

kaczy pisze:Zaóważ że to ty jestes najbardziej konfliktową osobą z calej tej waszej "Elity" że tak to nazwe .
Zauważ, że ja się z tym nie zgadzam... :lol: Najbardziej konfliktowy? Nie sądzę. Po prostu Ty go nie lubisz, i tyle.

Toudinho pisze:Coś rotacje ryjka pomogly w zaledwie jednym przypadku.
Tutaj się niestety muszę zgodzić - Rijkaard do najlepszych trenerów nie należy, nie wychodzą mu te wszystkie rotacje... niestety nawet wtedy, kiedy Barcelona przegrywa, ten nie eksperymentuje z taktyką. Dlaczego? :? Czego ten gość się boi? I tak nie ma niczego do stracenia.

Pozdrawiam.

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 02 paź 2005, 8:20

Przed meczem napewno nie graliśmy o remis tylko o wygraną i nie cieszę się w ogóle, że udało nam się zremisować. Iniesta grał dobrze i Rijkaard nie potrzebnie go ściągał. Może wierzył w Deco, który potrafi walnosć z dystansu, lub w Giulyego, który potrafi wpaść w pole karne...Ronaldinho nie zmienił by raczej, ponieważ on w 2 minuty może sypnąć dwie bramy..., a jakby ściągnał obrońcę to byśmy stracili bramkę number three.

Co do meczu, to spodziewałem sie ciężkiego spotkania, jednak nie myślałem, że zremisujemy. Obstawiałem 2-0 dla Barcy, a tu klapa i wymęczone 2-2. Jeśli tak dalej, to może byc źle...:(

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”