jest remis i tylko jeden punkt zdobyty i trzeba sie z tego cieszyc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 01 paź 2005, 22:28
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 01 paź 2005, 22:36
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 01 paź 2005, 22:37
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 01 paź 2005, 22:40
maly_1236
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 01 paź 2005, 22:48
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 01 paź 2005, 22:52
To powinno być karane WP !!! Tak samo jak ja bym pisał (s)Real czy coś w tym stylu...maly_1236 pisze:Barsa
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 paź 2005, 22:57
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 01 paź 2005, 23:01
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 01 paź 2005, 23:06
Zobaczymy jutro...frik23 pisze:Nie ma to jak sie cieszyc ze slabosci najwiekszego wroga.
Oj jak mi przykro...frik23 pisze: Szkoda tylko ze nasz imiennik nie dotrzymal wyniku.
Dokładnie, w\g mnie Iniesta zagrał bardzo dobrze i powinien zostać na murawie do końca... nie wiadomo co by sie zdarzyłoAnka pisze:Niestety Rijkaard dzisiaj nie zabłysnął - ściągnął Iniestę, kiedy Barca przegrywała 0:2. Hiszpan grał w tym meczu naprawdę dobrze, nie wiem, co miała wnieść gra Larssona.
Dokładnie...Anka pisze:mistrzowie Hiszpanii wykazali się wolą walki, i tutaj należą im się gratulacje. Vica el Barca!
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 paź 2005, 23:10
Wiesz, ja mam taką cichą nadzieję, że w najbliższym meczu Rijkaard ściągnie Deco, a zagra Iniesta, Xavi i Messi. Rijkaardow nie wychodzą te 'tricki' z wywalaniem ze składu podstawowych piłkarzy, i dawanie im urlopu. Ronaldinho zawsze jest gotowy do gry, ale długo tak też pociągnąć nie może - że raz zagra, raz nie... to do niczego nie prowadzi.k@li pisze:Dokładnie, w\g mnie Iniesta zagrał bardzo dobrze i powinien zostać na murawie do końca... nie wiadomo co by sie zdarzyło
Oby.k@li pisze:Czekam z niecierpliwością na jutrzejszy mecz Realu... Twisted Evil może mała niespodzianka?
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 01 paź 2005, 23:13
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 01 paź 2005, 23:15
k@li pisze:EDIT: maly_1236 napisał:
Barsa
To powinno być karane WP !!! Tak samo jak ja bym pisał (s)Real czy coś w tym stylu...

Ciekawe czy bedzie można je gdzies kupićAmerykańska firma NIKE dla naszego piłkarza przygotowała model Tiempo Legend. Już jutro Roni założy nowe korki na mecz z Saragossą. Mają one 24-karatowe złoto aplikowane w język, logo producenta NIKE. Również ciekawą sprawą jest to, że na prawym bucie jest wszysta litera "R", a na prawym liczba "10". Na pięcie znajudje się 5 gwiazdek oznaczających Mistrzostwa Świata zdobyte przez Brazylię
k@li pisze:(cholera liczyłem na wysokie zwycięstwo!).
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 01 paź 2005, 23:19
k@li pisze:To powinno być karane WP !!! Tak samo jak ja bym pisał (s)Real czy coś w tym stylu...
Cieszmy sie chwila.k@li pisze:Zobaczymy jutro...
Na kolanak@li pisze:Oj jak mi przykro...
k@li pisze:może mała niespodzianka?
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 paź 2005, 23:21
Zauważ, że ja się z tym nie zgadzam...kaczy pisze:Zaóważ że to ty jestes najbardziej konfliktową osobą z calej tej waszej "Elity" że tak to nazwe .
Tutaj się niestety muszę zgodzić - Rijkaard do najlepszych trenerów nie należy, nie wychodzą mu te wszystkie rotacje... niestety nawet wtedy, kiedy Barcelona przegrywa, ten nie eksperymentuje z taktyką. Dlaczego?Toudinho pisze:Coś rotacje ryjka pomogly w zaledwie jednym przypadku.
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 02 paź 2005, 8:20
herdek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio