Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 lip 2006, 11:42
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 lip 2006, 12:38
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 lip 2006, 16:09
Z tego co widziałem to szybko udał sie po ostatnim gwizdku do szatni - pokazał swoja wypowiedzią że nie toleruje takiego czegoś. Ale popraw mnie jak sie myle - popszedni sezon podobnie - zajechani piłkarze na poczatku - ledwo dysza - mało zaangażowania popsortu dostali w pi ..[kiełbaski] wtedy oni mówili że ciężkie zgrupowanie ... Teraz nie ma jakis regółek ale przyczyna ta sama.piwus pisze: Bardzo ostro po tym meczu wypowiedział się Petrescu, stwierdził, że są piłkarze, którzy nie zasługują po tym meczu na grę w koszulce Wisły. Wiadomo czego trener wymaga od piłkarzy, walki zaangażowania, podobało mi się, że nie zwalał na pogodę, na ciężkie zgrupowania, na brak Brożka...
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 31 lip 2006, 16:24
Wtedy to był szok, myślę, że ich zatykało w poprzedniej rundzie. Teraz chyba tak nie było bo: przyzwyczajeni juz są (sami się tak wypowiadali), z powodu upałów i kontuzji Petrescu zmniejszył obciążenia. A teraz to zdaje się nie są gotowi psychicznie na ligę. Co ciekawe Wisła była najgorsza drużyną spośród zwycięzców I kolejki. Można tylko spekulowac, czy nie weszli w rytm meczowy, czy po wypowiedziach Petrescu stracili wiarę w siebie, czy znowu odezwała się mentalność polskiego grajka i to był zwyczajny brak ambicji. Sobol bez formy, a Burns jak Mauro niegdyś dostosował się poziomem do kolegów.Zaza pisze: Z tego co widziałem to szybko udał sie po ostatnim gwizdku do szatni - pokazał swoja wypowiedzią że nie toleruje takiego czegoś. Ale popraw mnie jak sie myle - popszedni sezon podobnie - zajechani piłkarze na poczatku - ledwo dysza - mało zaangażowania popsortu dostali w pi ..[kiełbaski] wtedy oni mówili że ciężkie zgrupowanie ... Teraz nie ma jakis regółek ale przyczyna ta sama.
Oczywiście, ale kiedy miał grać, kiedy dobrze się Burns spisywał? Ja wolę wierzyć dla własnego zdrowia, że Petrescu jako jeden z niewielu w klubie nie prowadzi gierek w zespole.Zaza pisze: Co do Mauro to i masz racja i nie masz racji - Wink bo co najbardzie potrzebuje piłkarz bez formy czy w dołku ? zaufanie trenera. I wiary w niego. Wiec rywalizajca wskazana ale Cantoro to nie typowy przecinak akcji rywala który ma sie ogrywać w Pucharze Polski. Wink
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 lip 2006, 17:32
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 31 lip 2006, 22:43
deltinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 31 lip 2006, 23:03
Myślę, że szybko, bo to będzie niewypał. Może w środę? Mam nadzieję, że Petrescu zostanie z Wisłą, bo oznaczałoby w obecnym czasie koniec jakichkolwiek mistrzowskich ambicji.deltinho pisze:Ciekawę kiedy poznamy owoce dzisiejszego spotkania...
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 31 lip 2006, 23:14
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 31 lip 2006, 23:18
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 lip 2006, 23:27
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 01 sie 2006, 9:05
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 01 sie 2006, 11:24
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 01 sie 2006, 11:32