Real Madryt (zbiorczy) - Strona 157

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 26 wrz 2005, 21:41

Jak dobrze, że wyleczyl sie już boski Zizou, bo jak narazie po odejściu Figo mało kto fatygował się wziąsć cięzar gry an siebie...Robinho zawsze próbowal ale zagral on kilka całych meczy a reszta to ogony, widać że 'Lux', daje mu do zrozumienia ze musi walczyć wy wbić się w pierwszą 11...abo Raul jest nietyklany już za 48h na Bernabeu zostanie rozegrane spotkanie z Olimpiakosem Pireus...Ronaldo niezagra z powodu zawieszenia z akartki to raz, a dwa ma drobny uraz który zpewnością wykluczył by go z tej potyczki. Czekamy na 50 bramke il Capitano w LM oraz na gola Baptisty czy Robinho, bedą to pierwsze gole tych graczy w ów rozgrywkach, jak narazie mają na końcie po 1 bramce w La Liga

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 26 wrz 2005, 21:44

a co ja ci musze tłumaczyć i udowadniać. Jako kibic Barcy kibicuje im od 1997 czyli już 8 lat w mojej 17 karierze :P. Wiedziałem juz w wieku 8 lat czym i kim jest Barca. Pamietam tych wielkich piłakrzy jak Ferrer, Nadal, Geovanni, Rivaldo itd. Ja ci nic nie bede udowadniał swoje wiem. A mówiąc że jestem rok czy dwa kibicem obrażasz mnie bo sądze że wiem bardzo dużo na temat piłki nożnej może więcej od ciebie może mnie i niech tak zostanie

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 26 wrz 2005, 21:45

Tobik33
Zgadzam sie z Tobą nie trzeba znac całej historii klubu skoro się jest młodym bo przez większość istnienia klubu nie żylismy :wink:

Ale niech ktos nie wyjeżdzaz hasłami że Real zdobywał wszystkie puchary przy pomocy Franco

A co do postu Niggaza
zgadzam sie z tobą że niektóre posty moga zatkać w tym przpadku twój żałosny post .Naprawde rozbawiasz mnie swoją nie wiedzą na każdy temat w którym sie wypowiadasz.Radziłbym pomyśleć 10 razy nad tym co piszesz jeśli to nie będzie takie trudne bo dla normalnego człowieka nie powinno być( oczywiście jesli uraziłem Twoją godność Przepraszam jak najmocniej :lol: )Mógłbyś podszkolic się w historii na temat Realu albo Barcy jesli Ci to kłopotów nie sprawi

Pozdrawiam Serdecznie!
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2005, 22:06 przez Ultras, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 26 wrz 2005, 21:51

[quote="Ultras-Sur"]Tobik33
Zgadzam sie z Tobą nie trzeba znac całej historii klubu skoro się jest młodym bo przez większość istnienia klubu nie żylismy :wink:

Przynajmniej jeden człowiek się ze mną zgadza :P
Ciekawe kto wchodząc na stronkę Realu, Barcelony, Milanu, Juventusu, Manchesteru przejrzał i przeczytał ich historię ???? Zaraz pewnie każdy będzie mówił że tak. Jednak to pytanie zadajcie sobie i nieważne co napiszecie na forum, ważne czy to zrobiłeś pozdrawiam

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 26 wrz 2005, 21:52

Tobik33 pisze:a co ja ci musze tłumaczyć i udowadniać. Jako kibic Barcy kibicuje im od 1997 czyli już 8 lat w mojej 17 karierze . Wiedziałem juz w wieku 8 lat czym i kim jest Barca. Pamietam tych wielkich piłakrzy jak Ferrer, Nadal, Geovanni, Rivaldo itd. Ja ci nic nie bede udowadniał swoje wiem. A mówiąc że jestem rok czy dwa kibicem obrażasz mnie bo sądze że wiem bardzo dużo na temat piłki nożnej może więcej od ciebie może mnie i niech tak zostanie

I wlasnei to chcialem przeczytac. Gratuluje i zwracam honor. A co do histori. Teraz inaczej powiem, warto jest znac nie tylko kilka ostatnich lat, ale warto jest czasem albo nawet czesciej poczytac o tym i owym i tylko swojego klubu. Polecam :D

Pozdrawiam i peace :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 wrz 2005, 21:55

Ultras-Sur pisze:A co do postu Nigazza
Teoretycznie mógłbym to pozostawić tak jak jest i uznać, że to nie do mnie bo nie tak brzmi mój nick. Może po prostu nie potrafisz przepisać/skopiować nicku?
Ultras-Sur pisze:Naprawde rozbawiasz mnie swoją nie wiedzą na każdy temat w którym sie wypowiadasz.Radziłbym pomyśleć 10 razy nad tym co piszesz jeśli to nie będzie takie trudne bo dla normalnego człowieka nie powinno być( oczywiście jesli uraziłem Twoją godność Przepraszam jak najmocniej )Mógłbyś podszkolic się w historii na temat Realu albo Barcy jesli Ci to kłopotów nie sprawi
:rotfl:
Niggaz [*] :pogrzeb:
Moja niewiedza nie zna granic co dobitnie widać w każdej mojej wypowiedzi w każdym temacie :angry2:

PS: jeżeli to nie było do mnie tylko do użytkownika o nicku 'Nigazz' to serdecznie przepraszam.

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 26 wrz 2005, 22:02

Kots może być bardzo młody i wiedzieć dużo więcej na temat swojego klubu niz dużos starsi fani którzy pisza jak wielki wspaniały jest ich klub ( np. Niggaz wielki fan ciągle coś pisze choć mam wrażenie że nie wie o czym i wywyższa sie nad innymi choć jego wiadomości są poniżej 0 ale skonczmy z przykładami bo to do niczego zapewne nie prowadzi tylko do jego kolejnej ,,wypowiedzi'')

Prawdziwego fana więc nie oceniam po wieku ani po liczbie postów na forum.Fan jest zawsze za swoim klubekm i nie zmienia go co tydzień albo jeszcze częściej :wink:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 26 wrz 2005, 22:07

Ultras-Sur pisze:Kots może być bardzo młody i wiedzieć dużo więcej na temat swojego klubu niz dużos starsi fani którzy pisza jak wielki wspaniały jest ich klub ( np. Niggaz wielki fan ciągle coś pisze choć mam wrażenie że nie wie o czym i wywyższa sie nad innymi choć jego wiadomości są poniżej 0 ale skonczmy z przykładami bo to do niczego zapewne nie prowadzi tylko do jego kolejnej ,,wypowiedzi'')

Prawdziwego fana więc nie oceniam po wieku ani po liczbie postów na forum.Fan jest zawsze za swoim klubekm i nie zmienia go co tydzień albo jeszcze częściej :wink:

Pozdrawiam
Dokładnie Ultras-Sur zgadzam się z prawie wszystkimi twoimi słowami oprócz niewiedzy Niggaza może to wygląda że on dużo rzeczy niewie, ale nie znasz go i niewiesz jaką ma wiedze, możesz jego wiedze tylko "wirtualnie" poznać.

POZDRAWIAM

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 wrz 2005, 22:18

Niech ktoś mu powie, że się kompromituje bo ja zdrowia nie mam do takich putek :?
Ultras-Sur pisze:Kots może być bardzo młody i wiedzieć dużo więcej na temat swojego klubu niz dużos starsi fani którzy pisza jak wielki wspaniały jest ich klub
A co to ma wspólnego ze mną? Bo chyba do mnie odnosi się ta wypowiedź? Czy ja gdzieś wykazuje brak szacunku do młodszych czy coś w tym rodzaju? Czy może ja napisałem gdzieś o tym, że starsi fani są lepsi i wiedzą więcej zawsze?
Ultras-Sur pisze:( np. Niggaz wielki fan ciągle coś pisze choć mam wrażenie że nie wie o czym i wywyższa sie nad innymi choć jego wiadomości są poniżej 0 ale skonczmy z przykładami bo to do niczego zapewne nie prowadzi tylko do jego kolejnej ,,wypowiedzi'')
Od początku:
1. Niggaz wielki fan - to Ty tak uważasz czy kto?
2. Ciągle coś piszę a Ty masz wrażenie, że nie wiesz o czym - czy zdajesz sobie sprawę, że prawdopodobnie jesteś jednym z nielicznych którzy nie wiedzą o czym pisze? Czy może to świadczyć, że nie masz pojęcia o pewnych tematach w których się wypowiadam?
3. Wywyższam się nad innymi - masz jeszcze jakieś rewelacje zasłyszane w piaskownicy? "Ten wie, tamten wie, tylko ja nie wiem. Może coś przeoczyłem a może nie znam sam siebie" :roll:

Najlepszy jest jednak pogrubiony i podkreślony fragment :lol:
Nie podałeś jeszcze żadnego przykładu ani argumentu z prawdziwego zdarzenia tylko rzucasz jakieś hasła, pomówienia, oszczerstwa.
Masz coś jeszcze do dodania?

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 26 wrz 2005, 22:19

Ultras-Sur pisze:Kots może być bardzo młody i wiedzieć dużo więcej na temat swojego klubu niz dużos starsi fani którzy pisza jak wielki wspaniały jest ich klub ( np. Niggaz wielki fan ciągle coś pisze choć mam wrażenie że nie wie o czym i wywyższa sie nad innymi choć jego wiadomości są poniżej 0 ale skonczmy z przykładami bo to do niczego zapewne nie prowadzi tylko do jego kolejnej ,,wypowiedzi'')
Niggaz to jeden z moich ulubionych forumowiczów na tymże forum, poniekąd spowodowane jest to faktem, że kibicujemy jednej drużynie, poniekąd też tym, że jest on bardzo obeznany w sprawach, o których się wyowiada. Nie wiem, dlaczego kolega Ultras-Sur uważa Niggaza za postać, która nie ma po pierwsze nic do powiedzenia, po drugie osobę, która nie ma pojęcia o tym, o czym mówi. Ultras racji nie ma, bowiem sam nie ma pojęcia na wiele tematów, a o nich dyskutuje. W sumie brak inteligencji ze strony forumowiczów to temat rzeka, więc szkoda czasu na drążenie dalsze..

Ultras-Sur pisze:Fan jest zawsze za swoim klubekm i nie zmienia go co tydzień albo jeszcze częściej
I właściwie tutaj nie rozumiem Twojej wypowiedzi - nie wiem, czy sugerujesz, że Niggaz ciągle zmienia swój ulubiony klub, czy po prostu piszesz co myślisz o prawdziwych fanach, co w ogóle nie ma nic wspólnego z obecnym tematem rozmowy, i tylko wprowadzasz większy zamęt.

Pozdrawiam. ;)

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 26 wrz 2005, 22:35

Nie powiedziałem że Nigagz zmienia swój klub co tydzień tylko mówiłem ogólnie o kibicach którzy nie są przywiązani do ejdnego klubu.

Niggaz powiem krótko nic sobie tym nie udowodnimy i nie będe przeciagał z Tobą tych dyskusji bo to już nie jest związane w żaden sposób z tematem.Do dodania ma wiele rzeczy ale nie zrozumiesz ich przesłania.Jeśli chcesz cos fajnego napisac to wejdz na strone bracy tam masz świetne komentarze FANÓW Barcy

Pozdrawiam Cię Niggaz :wink:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 26 wrz 2005, 22:43

Ultra sur najezdzasz na kibicow Barcy ktorzy w przeciwienstwie do ciebie posiadaja wiedze pilkarska. Piszesz glupoty przez co osmieszasz kibicow realu. A i jeszcze probujesz innych nauczac jakies zaklamanej historii
Ultras-Sur pisze: Gen . Franco faworyzował Atletico a nawet została zmieniona jego nazwa i cały kraj wspierał Atletico a nie Real.

Co więcej, cała pomoc finansowa kierowana jest do Atlético Madrid, klubu, który szczególnie upodobało sobie wojsko, zresztą przemianowując go na Atlético Aviación
. [hiszpania on line]
Ultras-Sur pisze: Sukcesy Realu zaczął sobie przypisywac później więc widać jak sie znacie na Historii, więc zapraszam do książek wierni kibice Barcy :D
Zagorzały kibic klubu ze stolicy, generał Franco ponoć wydatnie pomógł swojemu ukochanemu Realowi podniesienie się z wojny, którą sam zresztą sprokurował[rm.com] Dziwne co? a jednak byl kibicem realu
Ultras-Sur pisze: Co do historii to widać że ,,kibice'' Barcy nie znają historii i traktują jak świetę to co jest napisane na stronach Barcy.
Zaczni najpierw czytac fioletowa stronke bo chyba przeoczyles gruba czesc historii swojego klubu

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 26 wrz 2005, 22:51

nie odpowiadaj w ogole na ten bzdury Bienias

czego spodziewac sie po gosciu, ktory w nicku ma nazwe grupy debili, w ktorej szeregach nie brakuje rasistow, nazistow i faszystow?

pewnie czuje sie jakby mu ktos robil dobrze, jak na trybunach SB slyszy okrzyki ultra siurow uh uh uh nawet w strone niektorych pilkarzy Realu :hahaha:

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 26 wrz 2005, 22:51

Tak Bienias masz racje musze zaczać czytać fioletową stronke :D

a co do gen.Franco większosć kibiców Barcy jak dobrze pamietam pisało że cała pomoc była dla realu a ja sie okazuje do Atletico a że gen. Franco był fanem Realu Madryt to nie w tym nic złego prawda? Każdy ma prawo aby kibicować danemu klubowi

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 wrz 2005, 23:00

Ultras-Sur pisze:Nigagz
Uhst-urf?
Ultras-Sur pisze:Niggaz powiem krótko nic sobie tym nie udowodnimy
Zwłaszcza Ty mi nic nie udowodnisz bo nie masz żadnych argumentów zarówno jeśli chodzi o to co pisałeś odnośnie Realu jak i mojej osoby.
Ultras-Sur pisze:Do dodania ma wiele rzeczy ale nie zrozumiesz ich przesłania.
Czy to oznacza, że nie będziesz już nic więcej pisał? Wielkie dzięks zioooom spoko jesteś i w ogóle qrna YO. Moje przesłanie było fajne?
Ultras-Sur pisze:Jeśli chcesz cos fajnego napisac to wejdz na strone bracy tam masz świetne komentarze FANÓW Barcy
Jaki adres? www.braca.pl? Nie byłem jeszcze na stronie bracy, ale skoro są tam świetne komenty FANÓW Barcy to muszę zajrzeć.
Ultras-Sur pisze:Pozdrawiam Cię Niggaz
Papaty :*

PS: Najlepiej nie odpowiadaj wcale na tego posta, ale jeżeli nie będziesz mógł się powstrzymać to zrób to jutro wieczorem. Po ciężkim dniu przyda mi się dawka śmiechu.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”