Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 26 wrz 2005, 21:41
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 26 wrz 2005, 21:44
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 26 wrz 2005, 21:45
Ultras

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 26 wrz 2005, 21:51
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 26 wrz 2005, 21:52
Tobik33 pisze:a co ja ci musze tłumaczyć i udowadniać. Jako kibic Barcy kibicuje im od 1997 czyli już 8 lat w mojej 17 karierze . Wiedziałem juz w wieku 8 lat czym i kim jest Barca. Pamietam tych wielkich piłakrzy jak Ferrer, Nadal, Geovanni, Rivaldo itd. Ja ci nic nie bede udowadniał swoje wiem. A mówiąc że jestem rok czy dwa kibicem obrażasz mnie bo sądze że wiem bardzo dużo na temat piłki nożnej może więcej od ciebie może mnie i niech tak zostanie
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 wrz 2005, 21:55
Teoretycznie mógłbym to pozostawić tak jak jest i uznać, że to nie do mnie bo nie tak brzmi mój nick. Może po prostu nie potrafisz przepisać/skopiować nicku?Ultras-Sur pisze:A co do postu Nigazza
Ultras-Sur pisze:Naprawde rozbawiasz mnie swoją nie wiedzą na każdy temat w którym sie wypowiadasz.Radziłbym pomyśleć 10 razy nad tym co piszesz jeśli to nie będzie takie trudne bo dla normalnego człowieka nie powinno być( oczywiście jesli uraziłem Twoją godność Przepraszam jak najmocniej )Mógłbyś podszkolic się w historii na temat Realu albo Barcy jesli Ci to kłopotów nie sprawi
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 26 wrz 2005, 22:02
Ultras

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 26 wrz 2005, 22:07
Dokładnie Ultras-Sur zgadzam się z prawie wszystkimi twoimi słowami oprócz niewiedzy Niggaza może to wygląda że on dużo rzeczy niewie, ale nie znasz go i niewiesz jaką ma wiedze, możesz jego wiedze tylko "wirtualnie" poznać.Ultras-Sur pisze:Kots może być bardzo młody i wiedzieć dużo więcej na temat swojego klubu niz dużos starsi fani którzy pisza jak wielki wspaniały jest ich klub ( np. Niggaz wielki fan ciągle coś pisze choć mam wrażenie że nie wie o czym i wywyższa sie nad innymi choć jego wiadomości są poniżej 0 ale skonczmy z przykładami bo to do niczego zapewne nie prowadzi tylko do jego kolejnej ,,wypowiedzi'')
Prawdziwego fana więc nie oceniam po wieku ani po liczbie postów na forum.Fan jest zawsze za swoim klubekm i nie zmienia go co tydzień albo jeszcze częściej![]()
Pozdrawiam
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 wrz 2005, 22:18
A co to ma wspólnego ze mną? Bo chyba do mnie odnosi się ta wypowiedź? Czy ja gdzieś wykazuje brak szacunku do młodszych czy coś w tym rodzaju? Czy może ja napisałem gdzieś o tym, że starsi fani są lepsi i wiedzą więcej zawsze?Ultras-Sur pisze:Kots może być bardzo młody i wiedzieć dużo więcej na temat swojego klubu niz dużos starsi fani którzy pisza jak wielki wspaniały jest ich klub
Od początku:Ultras-Sur pisze:( np. Niggaz wielki fan ciągle coś pisze choć mam wrażenie że nie wie o czym i wywyższa sie nad innymi choć jego wiadomości są poniżej 0 ale skonczmy z przykładami bo to do niczego zapewne nie prowadzi tylko do jego kolejnej ,,wypowiedzi'')
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 26 wrz 2005, 22:19
Niggaz to jeden z moich ulubionych forumowiczów na tymże forum, poniekąd spowodowane jest to faktem, że kibicujemy jednej drużynie, poniekąd też tym, że jest on bardzo obeznany w sprawach, o których się wyowiada. Nie wiem, dlaczego kolega Ultras-Sur uważa Niggaza za postać, która nie ma po pierwsze nic do powiedzenia, po drugie osobę, która nie ma pojęcia o tym, o czym mówi. Ultras racji nie ma, bowiem sam nie ma pojęcia na wiele tematów, a o nich dyskutuje. W sumie brak inteligencji ze strony forumowiczów to temat rzeka, więc szkoda czasu na drążenie dalsze..Ultras-Sur pisze:Kots może być bardzo młody i wiedzieć dużo więcej na temat swojego klubu niz dużos starsi fani którzy pisza jak wielki wspaniały jest ich klub ( np. Niggaz wielki fan ciągle coś pisze choć mam wrażenie że nie wie o czym i wywyższa sie nad innymi choć jego wiadomości są poniżej 0 ale skonczmy z przykładami bo to do niczego zapewne nie prowadzi tylko do jego kolejnej ,,wypowiedzi'')
I właściwie tutaj nie rozumiem Twojej wypowiedzi - nie wiem, czy sugerujesz, że Niggaz ciągle zmienia swój ulubiony klub, czy po prostu piszesz co myślisz o prawdziwych fanach, co w ogóle nie ma nic wspólnego z obecnym tematem rozmowy, i tylko wprowadzasz większy zamęt.Ultras-Sur pisze:Fan jest zawsze za swoim klubekm i nie zmienia go co tydzień albo jeszcze częściej
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 26 wrz 2005, 22:35
Ultras
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 26 wrz 2005, 22:43
Ultras-Sur pisze: Gen . Franco faworyzował Atletico a nawet została zmieniona jego nazwa i cały kraj wspierał Atletico a nie Real.
Zagorzały kibic klubu ze stolicy, generał Franco ponoć wydatnie pomógł swojemu ukochanemu Realowi podniesienie się z wojny, którą sam zresztą sprokurował[rm.com] Dziwne co? a jednak byl kibicem realuUltras-Sur pisze: Sukcesy Realu zaczął sobie przypisywac później więc widać jak sie znacie na Historii, więc zapraszam do książek wierni kibice Barcy![]()
Zaczni najpierw czytac fioletowa stronke bo chyba przeoczyles gruba czesc historii swojego klubuUltras-Sur pisze: Co do historii to widać że ,,kibice'' Barcy nie znają historii i traktują jak świetę to co jest napisane na stronach Barcy.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 26 wrz 2005, 22:51
Nurni Flowenol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 26 wrz 2005, 22:51
Ultras
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 wrz 2005, 23:00
Uhst-urf?Ultras-Sur pisze:Nigagz
Zwłaszcza Ty mi nic nie udowodnisz bo nie masz żadnych argumentów zarówno jeśli chodzi o to co pisałeś odnośnie Realu jak i mojej osoby.Ultras-Sur pisze:Niggaz powiem krótko nic sobie tym nie udowodnimy
Czy to oznacza, że nie będziesz już nic więcej pisał? Wielkie dzięks zioooom spoko jesteś i w ogóle qrna YO. Moje przesłanie było fajne?Ultras-Sur pisze:Do dodania ma wiele rzeczy ale nie zrozumiesz ich przesłania.
Jaki adres? www.braca.pl? Nie byłem jeszcze na stronie bracy, ale skoro są tam świetne komenty FANÓW Barcy to muszę zajrzeć.Ultras-Sur pisze:Jeśli chcesz cos fajnego napisac to wejdz na strone bracy tam masz świetne komentarze FANÓW Barcy
Papaty :*Ultras-Sur pisze:Pozdrawiam Cię Niggaz
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio