Dziwna sprawa. Jak kogoś obrażam to źle, jak nie to też źle. Wez ty mi może powiedz jak tu wam dogodzić ? Jak Ci spece od wpływu społecznego mam wam wysyłać kartki świąteczne z hasłem "lubię was" czy jak ?Daruj sobie ...
za kolejne
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 18 wrz 2008, 16:04
Dziwna sprawa. Jak kogoś obrażam to źle, jak nie to też źle. Wez ty mi może powiedz jak tu wam dogodzić ? Jak Ci spece od wpływu społecznego mam wam wysyłać kartki świąteczne z hasłem "lubię was" czy jak ?Daruj sobie ...
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 20 wrz 2008, 22:42
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 20 wrz 2008, 23:02
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 21 wrz 2008, 1:09
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 24 wrz 2008, 22:34
Einar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 24 wrz 2008, 22:48
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 25 wrz 2008, 0:05
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 25 wrz 2008, 0:25
RzuR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 25 wrz 2008, 14:17
Ten mecz pokazał że poprzednie straty punktów nie były wypadkiem przy pracy. Pokazał że jesteśmy źle przygotowani do sezonu i znajdujemy się w kryzysieRzuR pisze:Cluj to jednak nie był wypadek przy pracy....
Ja bym go nie wywalał bo dzięki niemu Roma w poprzednich sezonach wygrywała to co wygraliśmy. To on podniósł Romę niemal z dna. Imo nie można tak gwałtownie reagować. Poza tym zawsze może przyjść jakiś drugi Kuman czy Donadoni i wtedy dopiero byśmy zobaczyli nie tylko co to znaczy słaba gra ale także jak rozwalić drużynę od środka. Roma nawet w poprzednim sezonie miała małe kryzysy i teraz mam wrażenie że większość o nich zapomina bo osiągnięcia na koniec były dobre. Ale jednak potrafiliśmy wyjść na prostą i wraz z końcowym gwizdkiem sędziego widzieć w lustrze banana na naszych mordkach, o takiego -RzuR pisze:dla mnie rozwiązania Spalettiego juz sie wyspalettiły...out! i to wartko!
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 25 wrz 2008, 15:19
dokładnie o tym myślałem, Spal faktycznie tak jak mowisz, wyciagnal was w sytuacji kiedy bylo bardzo zle(nie pamietam dokladnie jak wygladaly wasze statystyki,a nie chce mi sie specjalnie grzebac) i cos z tego ukrecił. A Roma jest klubem we Wloszech specyficznym, oboje mysle wiemy co mam na mysli...od historii Tottiego zaczynajac, na czasem zbyt wygorowanych ambicjach konczac...Taktyka w zasadzie od kilku lat jest taka sama, teraz już wszystkim znana a niektórzy zawodnicy jak Perrotta staczają się na dno a nadal myśli się o nich jak o zawodnikach którzy dadzą nam sukcesy
RzuR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 25 wrz 2008, 15:38
Nie, za bardzo nie wiem co masz na myśliRzuR pisze:A Roma jest klubem we Wloszech specyficznym, oboje mysle wiemy co mam na mysli...od historii Tottiego zaczynajac, na czasem zbyt wygorowanych ambicjach konczac...
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 28 wrz 2008, 18:00

Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 05 paź 2008, 17:03
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 05 paź 2008, 17:16
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 05 paź 2008, 19:55
To fajnie że Ci Babel fajnie. Co to ma być? Dziecinna zemsta za to co pisaliśmy po waszych derbach skoro do nich nawiązujesz i jak widać jeszcze się z nimi nie przespałeś? No faktycznie fajnieBabel pisze:Widze, że najlepszy trener od morza Tyreńskiego po Adriatyckie Spaletti specjalnie wprowadził nowy system pod Siene - cięcie Maccarone przy samej trawie. Mexes ma coś z głowa i chyba koledzy Romaniści, którzy chcieli karać Stankovica czerwona kartka za taktyczne podcięcie Kaki w derbach, to przyznaja (...) Fajnie, że Roma i Juventus przegrywaja i co bardziej znamienne ich kibice sie strasznie frustruja gra swoich ulubieńców.
Generalnie to bez formy, bez pomysłu, bez chęci, bez Tottiego
Yukasz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio