Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 27 lut 2010, 14:36
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 27 lut 2010, 14:38
Dzisiaj jednak sie nie popisal, a mowiac bardziej dosadnie wpuscil szmate.fieldy pisze:Hilario [choć jest dobry] i Joe Cole bez formy w 1 składzie, no i Malouda znów na obronie
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 lut 2010, 14:44
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 27 lut 2010, 15:08
i vialli jako komentatorfieldy pisze:a jeszcze Capello na trybunach. Tak im źle we Włoszech ze wszyscy do Anglii idąMaciek (interista) pisze:Ancelotti i Mancini
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 27 lut 2010, 15:23
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 lut 2010, 15:32
nie i wcale się nie dziwie.Mirek15 pisze:Podał Bridge Terry'emu ręke na początku meczu?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 27 lut 2010, 15:37
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 27 lut 2010, 15:46
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 27 lut 2010, 15:48
A mnie się wydaje że trzy drużyny bardzo tego chcą. Nie moja wina i chyba nikogo że Premiership jest najmocniejsza na świecie i faworyci często przegrywają co daje więcej emocji i bardziej zaciętą walkę niż w Hiszpaniimistyk pisze:Niezly cyrk w tym roku w Premiership, nikt nie chce zostac mistrzem.
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 27 lut 2010, 15:50
Myślałem, że Mancini chciał mu zapewnić owację na stojącofieldy pisze:Bridge'a zdjęli, bo ponoć kontuzji pachwiny doznał.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 27 lut 2010, 15:53
Brazylijczyk od kapitana moze sie wiele nauczyć jeszcze. Moze po bolesnej porażce pójdą na jakieś panny/\? Myślę że A. Cole też się zgodzifieldy pisze:[Belletti od tyłu zachodził Barry'ego, jakby się od Terry'ego uczył ]
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 27 lut 2010, 15:57
Tutaj możesz zobaczyć:Mirek15 pisze:Podał Bridge Terry'emu ręke na początku meczu?
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 lut 2010, 16:00
Kibice Premiership niech się modlą zeby kryzys drugi raz tak mocno nie uderzył i Banki bardziej dobitniej domagały się spłacania długów.majer13 pisze:A mnie się wydaje że trzy drużyny bardzo tego chcą. Nie moja wina i chyba nikogo że Premiership jest najmocniejsza na świecie i faworyci często przegrywają co daje więcej emocji i bardziej zaciętą walkę niż w Hiszpanii
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 27 lut 2010, 17:57
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 27 lut 2010, 18:03
Szczególnie Chelsea...mistyk pisze:(...) jedynie Chelsea i Manchester graja gorzej niz przed rokiem.
Daaaamian
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio