Wasze prywatne typy - Strona 1565

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 245

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 11 mar 2013, 18:29

Vertixen
Ten kupon raczej Ci nie wejdzie - nie mówię że na pewno ale w 99,9% :P Po 1 Jako kibic Barcy wciąż wierzę w awans :P Choć wiem,że będzie trudno ale kiedyś musi przyjść wielki mecz Barcy a nie kopanie się ciągle w czoło :)
Po 2 Basel na pewno dostanie bęcki w Rosji :) Pytanie tylko czy zaliczka 2-0 z Szwajcarii wystarczy - kurs na awans Basel 1,40 więc wolę jego zagrać niż jakoś drzeć o wynik zwłaszcza jak wspomniałeś było to wyrównane spotkanie ...
Po 3 Jaki jest sens zagrania 3 DNB? Powiedzmy że we wszystkich padnie remis...Ile będzie wtedy zysku a na jaki zysk liczysz? :>
Rozumiem Inter,który teraz jest w kryzysie,zaliczka 1 meczu powinna zespołowi z Londynu wystarczyć a Inter puści znów rezerwy na San Siro także czemu nie X2?
W parze Benfica - Bordeaux nic bym nie stawiał - każdy wynik możliwy 1-0 w pierwszym meczu...Francuzi mogą jeszcze namieszać :P Co do Newcastle nie wiem czemu ale od wczoraj jak oglądałem ofertę chodzi mi po głowie w tym meczu 1-1 i awans Andży :lol:

Awatar użytkownika
Vertixen
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vertixen » 11 mar 2013, 20:01

@bl3nd i ddemon

Każde zdanie się dla mnie liczy i przede wszystkim dzięki za czas poświęcony na opisanie jak wam to się widzi Panowie :)
Więc moje przeczucia co do tych dwóch meczy nie były bezpodstawne, i tak teraz zastanawiam się jak go by przekształcić nieco, bo zaryzykować myślę, że zaryzykuje tylko jednak chyba za stówkę.
Zastanawiałem się nad Handicapem na Basel +1,+1,5 tylko mi się jakoś to widzi ponownie równy mecz, albo jak wspominacie pogrom dla Zenitu, odrobienie strat i jeszcze awans... :> A co do 3 DNB zagrałem je na podbicie ogólnego ako ponieważ myślałem nad tym, że ewentualnie właśnie Newcastle zremisuje to tu byłby zwrot, a Tottenham i Benefica wejdzie, ale żeby zmniejszyć nieco ryzyko dałem DNB na nich, a co do zysku to nieważne jaki, aby był...^^
Mam dylemat czy też po prostu nie zrobić tak jak ddemon zaproponował awans na Basel, a resztę zostawić lub ewentualnie zmienić jeszcze over 2.5 w Barca v Milan bo jestem pewien, że Barca będzie chciała pocisnąć i odrobić straty bo ligę ma wygraną i tak czy siak to co im zależy, ale nie sądzę aby Milan choć tej jednej nawet nie strzelił. Już prawie godzinę rozkminiam, dzisiaj wypadało by zagrać ponieważ znając życie jutro kursy polecą ;< Rozmawiałem jeszcze dzisiaj ze znajomym w robocie, też fan barcy to widzi mu się, Barca na dwa szybkie w pierwszej i odrobienie w drugiej, tylko kwestia czy nie był on zaślepiony jako fan, bo ja subiektywnie patrząc na dwa ich mecze z realem nie bardzo dowierzałem, zwłaszcza jak mówił, że Milan na bank nie strzeli. W tym meczu wydaje mi się kwestia tylko taka, czy Barca da sobie strzelić, i czy Milan nie zdobędzie pierwszy gola albo nie wyrówna przystanie 1:0, bo jak będzie 2:0 to na bank Barca dostanie wiatru, a Milan może tak bardzo chcieć, że aż mu to nie wyjdzie i wtedy faktycznie nie strzeli... :>

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 245

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 11 mar 2013, 20:52

Moim zdaniem kluczowe może być jutro pierwsze 20 minut...Jeśli Barca strzeli w szeregach Milanu może zacznie się nerwowo a potem kabum na 2-0 do przerwy 8) A potem to już powinno z górki pod warunkiem, że Barca opanuje tą obronę i nie wpadnie żadna bramka po jakimś głupim błędzie :/ Ogólnie to jest wróżenie z fusów - w pierwszym meczu liczyłem na 1-1 a zostaliśmy boleśnie sprowadzeni na ziemię :( Sercem w wierzę awans stać na to Barcelonę ale gramy taką kupę,że rozsądek wskazuje postawić na awans Milanu póki jeszcze kurs jest wysoki :P...

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 805

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 12 mar 2013, 12:51

Milan awansuje do kolejnej rundy 1,60
Schalke-Galatasaray(+1) 1 2,55

Za 40zł.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8599
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 mar 2013, 19:27

Na dziś oczywiście ligi angielskie:

Havant & W - Billericay 1 1.75
Wycombe - Rotherham 2 2.30

Awatar użytkownika
SobolPL
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 12 mar 2013, 19:33

Cały dzień kusi mnie puścić singla Galatasaray za 8 dyszek po kursie 5,05... sam już nie wiem :roll:

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 92

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 12 mar 2013, 19:44

Ja za stówkę awans Barcy
i za 30 zł awans Barcy i Galaty :P

Awatar użytkownika
rzeznik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 12 mar 2013, 19:51

Ja dzisiaj nic, ale wcześniej jeszcze przed pierwszym meczem postawione na awans Galaty... i za 2 zł, że Milan wygra Ligę Mistrzów, jeszcze w trakcie fazy grupowej postawione :P

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 12 mar 2013, 19:52

Milan awansuje :!:
1,67
500 -> 835

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 92

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 12 mar 2013, 19:54

Ojjj Aker, możesz srogo popłynąć.

Awatar użytkownika
rzeznik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 12 mar 2013, 19:55

Aker, wygrasz dzisiaj :spoko:

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 12 mar 2013, 19:57

wychodzę z założenia, że nie będzie nikogo w Barcy kto zmobilizuje ten zespół, z całym szacunkiem, ale Messi to nie jest taki typ zawodnika, który wstrząśnie szatnią, a jak Milan zagra mądrze w defensywie to sam im meczu nie wygra. Po za tym obrona Barcy to ser szwajcarski, w dodatku bez Puyola. Brak Carlesa to potężna strata i dla defensywy i dla całego zespołu. Defensywa się wam posypała (mam na myśli ogólnie gre defensywną) niczym BVB, ich obrony też nie poznaje. Sądzę, że Milan coś wturla, a Barca nie odpowie 4 golami, nie ma szans. Popatrz jak oni grają w tym sezonie, max 2-3 gole i to zazwyczaj jeszcze coś stracą. To już nie ta era Guardioli co tłukli po 5:0. Czasy wielkich drużyn zawsze przemijają dość szybko, nie można być ciągle na samym szczycie. Dziś awansuje Milan, który też jest mocną firmą, więc wstydu kibice Barcy nie będzie :!:

Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 8
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 12 mar 2013, 20:01

Podbijam tez to zagralem na dzis :)

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person