FMy - Strona 158

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 10 lip 2005, 16:24

Rom$on pisze:
Kielich pisze:Ja ze swej strony do Wisly polecam genialnego defensywnego pomoncika Freddego Guarina, jakiez bylo moje zdzwienie kiedy tak swietnie zapowiadajacy sie pilkarz za niecale 1,5 miliona Euro przyszedl na Reymonta. W pierwszym sezonie nie zachwycal ( aklimatyzacja ) ale pozniej to gral bosko, pamietam taki jeden mecz gralem o wejscie do LM, potrzebowalem roznicy 2 bramek zeby wejsc ( gralem wtedy bodajze z CSKA Moskwa ) a Freddy strzelil 3 bramki wszystkie z ogromnej odleglosci :D :D
Jeżeli chodzi o defensywną pomoc to tylko i wyłącznie Marko Dinjar. Jest słabszy statystykowo od Guarina, ale jest tańszy, strzela znacznie więcej bramek (17 w sezonie) i ma większą wizję gry. Prawie nigdy nie pusłuje z dystansu, a można go ściągnąć za niewiele pondad 130 tys. €. P O L E C A M!!!!!!!!!
Guarin jest duzo lepszy i sprawdza sie w kazdym klubie od ManU do poczciwej Wisełki. Mozna juz go kupic nawet za 1mln euro (jak sie umie negocjowac :twisted: :twisted: ).Naprawde go polecam jest jednym z najlepszych zakupów nie tylko jesli chodzi o defensywnych pomocnikow

Awatar użytkownika
Kielich
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kielich » 10 lip 2005, 16:33

internista1908 pisze:
Rom$on pisze:
Kielich pisze:Ja ze swej strony do Wisly polecam genialnego defensywnego pomoncika Freddego Guarina, jakiez bylo moje zdzwienie kiedy tak swietnie zapowiadajacy sie pilkarz za niecale 1,5 miliona Euro przyszedl na Reymonta. W pierwszym sezonie nie zachwycal ( aklimatyzacja ) ale pozniej to gral bosko, pamietam taki jeden mecz gralem o wejscie do LM, potrzebowalem roznicy 2 bramek zeby wejsc ( gralem wtedy bodajze z CSKA Moskwa ) a Freddy strzelil 3 bramki wszystkie z ogromnej odleglosci :D :D
Jeżeli chodzi o defensywną pomoc to tylko i wyłącznie Marko Dinjar. Jest słabszy statystykowo od Guarina, ale jest tańszy, strzela znacznie więcej bramek (17 w sezonie) i ma większą wizję gry. Prawie nigdy nie pusłuje z dystansu, a można go ściągnąć za niewiele pondad 130 tys. €. P O L E C A M!!!!!!!!!
Guarin jest duzo lepszy i sprawdza sie w kazdym klubie od ManU do poczciwej Wisełki. Mozna juz go kupic nawet za 1mln euro (jak sie umie negocjowac :twisted: :twisted: ).Naprawde go polecam jest jednym z najlepszych zakupów nie tylko jesli chodzi o defensywnych pomocnikow
A co uwazasz SZYMEK 8) ze nie umiem negocjowac ? :P :P

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 10 lip 2005, 16:42

:twisted: :twisted: :twisted: Mozna tak powiedziec :P :P :P Aczkolwiek moze po prostu mi sprzedali taniej po znajomosci :wink:

cukierwks
Junior
Junior

siema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cukierwks » 10 lip 2005, 19:12

siema gram fm 2005 Valencją czy może cie mi podać swoich najlepszych (dobrych) zawodników którzy sprawdzili sie u was młodych ale tak żeby zapłcić za nich max 10 mln z GÓRY dzieki

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Re: siema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 10 lip 2005, 20:00

cukierwks pisze:siema gram fm 2005 Valencją czy może cie mi podać swoich najlepszych (dobrych) zawodników którzy sprawdzili sie u was młodych ale tak żeby zapłcić za nich max 10 mln z GÓRY dzieki
Tyle casu o czyms takim pisalismy, na tylu kartach gadalismy o talentach wiec popatrz troche co bylo wczesniej :P

A co do tej Valencii to pochwal sie swoim skladem i jakimis osiagnieciami i obeca pozycja ligowwa, najlepszym strzelcu, zawodniku, jakie transfery przeprowadziles i wogole to postaram sie troche pomoc :P

POZDRO

dawids
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dawids » 10 lip 2005, 23:21

Mam problema !!nieumie rozegrać meczu ani przejśc do następnego dnia.Instalowałem drugi raz gre i dalej niepomaga.Pomóżcie

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 11 lip 2005, 0:16

dawids pisze:Mam problema !!nieumie rozegrać meczu ani przejśc do następnego dnia.Instalowałem drugi raz gre i dalej niepomaga.Pomóżcie
moze po prostu nie umiesz przejsc przejsc do nastepnego dnia ;)
napisz co sie dzieje, jakis blad czy cos, ciekawe jak ktos ma ci pomoc

cukierwks
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cukierwks » 11 lip 2005, 10:13

RoRo pisze:
cukierwks pisze:siema gram fm 2005 Valencją czy może cie mi podać swoich najlepszych (dobrych) zawodników którzy sprawdzili sie u was młodych ale tak żeby zapłcić za nich max 10 mln z GÓRY dzieki
Tyle casu o czyms takim pisalismy, na tylu kartach gadalismy o talentach wiec popatrz troche co bylo wczesniej :P

A co do tej Valencii to pochwal sie swoim skladem i jakimis osiagnieciami i obeca pozycja ligowwa, najlepszym strzelcu, zawodniku, jakie transfery przeprowadziles i wogole to postaram sie troche pomoc :P

jestem w pierwszym sezonie bo wcześniej grałem ale save mi sie skopał mój skład ----------------Canizares-----------
Sagnol-----------Marchena-----Ayala----------------Maxell
Vincente---------Ruben Baraja-----aimar-------Rufete
Vieri--------Montella

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 11 lip 2005, 10:29

mokoena, andersson
polecam zurawskiego, ja go mialem w barcelonie i w betisie, w lidze hiszpanskiej sprawdza sie doskonale nawet w tych mocnych druzynach
pzdr

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 11 lip 2005, 11:04

z talentow guarin gawen ederson korzym van den borre no i adu oczywiscie powinienes sie zmiescic w 10mln

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 11 lip 2005, 12:03

Jeżeli mowa o tanich talentach to wymienię kilku: Adu, Korzym, Dinjar, Chelidze, Metodiev, Sergio Ramos, Trond Erik Bertelsen, Daniel Fredheim Holm, Daniel Braaten.. można wymieniać i wymieniać.

dawids
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dawids » 11 lip 2005, 12:15

Poprostu niemam podświetlonej szczałki żeby przejśc dalej.

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 11 lip 2005, 12:18

dawids pisze:Poprostu niemam podświetlonej szczałki żeby przejśc dalej.
A może wysterczy wcisnąć kontynuuj grę :lol:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 lip 2005, 13:06

cukierwks pisze:
RoRo pisze:

jestem w pierwszym sezonie bo wcześniej grałem ale save mi sie skopał mój skład ----------------Canizares-----------
Sagnol-----------Marchena-----Ayala----------------Maxell
Vincente---------Ruben Baraja-----aimar-------Rufete
Vieri--------Montella
Dziwne bo nbierzesz Vieriego a ja jak mam go w Interze to nawet na niego nie patrze :lol: Nie lepiej zebys doa taku postawil Xisco ?? Masz go w kadrze na pewno a bedzie Ci wymiatal :D:D Postaw na niego w ataku mimo ze jest lewym napastnikiem (nie srodkowym) i napisz jak Ci i dzie ze nim w ataku :d

POZDRO

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 11 lip 2005, 13:07

Mamy pytanie
Czy dajecie sweoim zawodnikom wolne w czasie przerwy miedzy sezonami??? Bo u mnie wszyscy na początku wymiatają a pod koniec sezonu taką kaszane odwalają że starch. A jak dajecie to niech ktoś powie ile .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”