F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 158

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 02 paź 2005, 9:16

Toudinho pisze:A jutro Real moze wygra i będzie miał już 3 oczka nad barca oby
:lol: chciałbyś... :twisted:
kaczy pisze:A propo tych stron .Z twojej strony same bulwersy tylko widać jakbyś miał napięcia przedmiesiączkowe .
Powiedz mi czy Ty byś się nie zdenerwował gdyby co chwile jakiś nawiedzony, sfrustrowany kibic (s)realu wypisywał takie pierdoły w temacie o ukochanej drużynie?Chodzi mi o posty typu: np: porównywanie Wisły doi Barcy... :lol: wiesz o czym mówie nie!?
kaczy pisze:Kali tylko mi tu z tekstami nie wyjezdzaj , bo ja ich nie chce kupować .
Nawet jeżeli byś chciał, to tylko na chęciach by się skończyło...
kaczy pisze: (mowie ci z gory żeby uniknąć jakichkolwiek bzdurnych opini na ten temat)
Mylisz mnie z nijakim kaczym :lol:
kaczy pisze:o znając ciebie to ty jestes zdolny wmieszac do tego nawet
samego papierza Żal mi cie synu .
Do czego ja mam niby samego papierza mieszać :roll: ?! A i nie mów do mnie syny chłystku, bo jakbym mial takiego ojca jak Ty to bym się chyba powiesił :lol:
kaczy pisze:I jeszcze na dodatek usprawiedliwiasz sie że wokol ciebie to jest sama dzieciarnia , a ty jestes taki juz stary .
I tu się zgodze... sama dzieciarnia dobrze powiedziane... tylko ja bym to sprostował: "sama dzieciarnia, sfrustrowani pseudokibice (s)realu wylewający swoje żale i utracone ambicje wobec klubu w temacie o najlepszej drużynie w Hiszpanii, a na ich czele stoi kaczy" :lol: Aaa i ja taki stary znoiwu nie jestem tylko Tobie się tak wydaje... wkońcu dla 4-latka 16 lat to już starość :lol:
kaczy pisze:Zaóważ że to ty jestes najbardziej konfliktową osobą z calej tej waszej "Elity" że tak to nazwe .
Patrz ale numer... jakoś nie zaóważyłem... i z tego co widze inni (np.Anka) też nie! Może Tobie się tak trylko wydaje!? Napewno tak, wydaje Ci się dziecko bo rośniesz... :lol: Aaaa i cieszy mnie też że nazwałeś nas (kibiców Barcy) Elitą! Wreszcie to zrozumiałeś... :lol:
kaczy pisze:Dobrze ze uzyleś tak łagodnej wersji
Ciesze się Twoim szczęściem... :lol:
kaczy pisze:bo jak patrze na tyly to twoj sposób wymowy nie różni sie wiele od gwary typowego społecznego marginesu który zaśmieca swoją osobowością i bytem placyk wokol nocnego sklepu
Taaaa, to pokaż mi jakiś wyraz charakterystyczny dla tej Twojej "gwary marginesu społecznego"... a poza tym to do was (upośledzonych umysłowo kibiców (s)realu) trzeba "ostro" bo inaczej to byście już całkowity śmietnik z tego tematu zrobili! Aaa i jak piszesz już takie trudne (dla Ciebie) wyrazy jak "margines społeczny" to pasowałoby chociaż wiedziec co to znaczy... :lol:
Aaa i jeszcze jedno, jeżeli zwracasz się do mnie to zachowaj odrobinę kultury i pisz np: Ty, Cie itp. z dużej litery, ja Cie szanuje, mimo tego że jesteś kibicem (s)realu... :twisted: i wymagam od Ciebie tego samego...
frik23 pisze:Zawdi pisze mierdy
I chwała mu za to...
frik23 pisze:Cieszmy sie chwila.
No, jak zawsze... :lol:
frik23 pisze:No ba!

z 5 zero do przodu dla blancos
Wyłącz playstation...

Z niecierpliwością czekam na dzisiejszy mecz (s)realu... wreszcie będzie można się troche ponapinać... :twisted:
Pozdrawiam wszystkich kibiców (s)realu: "Madrid, cabrón saluda al campeón!"

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 paź 2005, 9:36

kulekfcb pisze:wiem troche mnie poniosło ale byłem strasznie wkurzony widząc na wynik 0-2 wtedy to pisałem, Valdes sie nie popisuje, a z obrony forme trzyma tylko Puyol....
On juz dawno opuscil forme. z obroncow nikt nie trzyma formy. Graja w kratke, np wczoraj najlepszy byl oleguer i Belletti

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 02 paź 2005, 10:00

Kiedy Blaugrana wygrała z Betisem a potem z Udinese, wszyscy zachwycali się jakim to odważnym i świetnym posunięciem Rijkaarda było zastosowanie rotacji w składzie, odsunięcie największych gwiazd, pokazanie takim graczom jak Ronnie czy Deco, że nie ma ludzi niezastąpionych itd.
Tymczasem wystarczy jeden słabszy mecz żeby znowu zaczęło się fuera Rijkaard!, fuera Ronnie!, fuera Oleguer!...
Niektórzy kibice są chyba z gatunku tych co za dwa miesiące przeniosą swoją sympatię na Chelsea i obce jest im hasło:

DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE, WIERNI PO PORAŻCE! (którą jest remis na CN z Saragossą)

Pozdrawiam prawdziwych cules

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 02 paź 2005, 10:20

k@li pisze:Toudinho napisał:
A jutro Real moze wygra i będzie miał już 3 oczka nad barca oby

chciałbyś...

Pewnie że bym chcial i wydajemi się że moja chęć zostanie dziś zaspokojona 3ptk 8) :afro: :smile2: :king:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 02 paź 2005, 10:26

No zobaczymy czy zostanie spełniona, oby nie. Nie moge odżałować tego wczorajszego remisu, nie wiem ja chyba nie umiem przegrywać, ale cóż następnym razem będzie lepiej. Wierze w to.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 paź 2005, 10:48

k@li pisze:sfrustrowany kibic (s)realu

JAK juz wcześniej wspominałes powinni karać WP takie teksty . A wiec adiu pierd***na barcelona

k@li pisze:kaczy napisał:
Kali tylko mi tu z tekstami nie wyjezdzaj , bo ja ich nie chce kupować .

Właśnie o takie teksty mi chodzilo inteligencie 8)

(mowie ci z gory żeby uniknąć jakichkolwiek bzdurnych opini na ten temat)

Mylisz mnie z nijakim kaczym

Ty jesteś totalnym debilem !

k@li pisze:sfrustrowani pseudokibice (s)realu wylewający swoje żale i utracone ambicje

Chyba juz z 10 raz uzywasz tego tekstu tutaj . Wymyśl cos nowego :twisted:

k@li pisze: Aaaa i cieszy mnie też że nazwałeś nas (kibiców Barcy) Elitą! Wreszcie to zrozumiałeś...

Dla mnie bedziecie i tak Elita...Kretynów i Durniów :D

k@li pisze:Z niecierpliwością czekam na dzisiejszy mecz (s)realu... wreszcie będzie można się troche ponapinać...

Ponapinanie to ja miałem wczoraj oglądając wasze reakcje na wynik bar(s)y .

herdek pisze:Co do meczu, to spodziewałem sie ciężkiego spotkania, jednak nie myślałem, że zremisujemy. Obstawiałem 2-0 dla Barcy, a tu klapa i wymęczone 2-2. Jeśli tak dalej, to może byc źle...

I bedzie źle , a nawet bardzo . Szczególnie na meczu W madrycie z Realem ... Mówcie do Nas Wielcy :twisted:

Na stronce barsy znalazłem fajny tytuł do newsa mowiącego o wczorajszym odrodzieniu barcelony :twisted:
Eto'o ratuje przed nokautem
Rzeczywiście , uratował wam dupsko
A Bracia Milito zrobili kawał dobrej robocizny .

Kartki:

Żółte:
Alvaro ('14)
Ronaldinho ('35)
Diego Milito ('72)
Movilla ('74)
Deco ('82)
Márquez ('90)
Belletti ('90+2)

Czerwona:
Toledo ('76)

Jak oglądalem mecz to wydawalo mi sie że było ich więcej . :P
Ale i tak pod koniec to było bardzo nerwowo .

Pozdrawiam wszystkich Sympatyków Barcelony i Zapraszam na dzisiejszy mecz Wielkiego Realu :)

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 02 paź 2005, 10:52

widze ze co niektórzy stają sie nerwowi i nie mogą zrozumiec ze w sporcie nie da sie wiecznie wygrywac :!: Barca zremisowała i zdobyła punkt, czyli nie jest zle, bo mogła przegrac. Szkoda ze niektórzy fani zachowują sie jak chorągiewki na wietrze, jak Barca wygrywa to są dumnie i chwalą trenera, a jak przegrywa lub remisuje to odrazu krytykują taktyke :evil: Ja dalej uwazam ze Rijkard dobrze robi z rotacją w składzie bo musi dawac odpocząć kluczowym zawodnikom, ktos moze powiedziec ze Barca zremisowała bo zabrakło Xaviego, ale jakby np. dostał kontuzji to co wtedy???
Dopiero 6 kolejek za nami i jeszcze nie ma co panikowac, do konca rozgrywek jeszcze dużo meczów :D
Pozdro dla prawdziwych Fanów Dumy Kataloni :!:
Visca el Barca

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 02 paź 2005, 10:54

kaczy pisze:
k@li pisze:sfrustrowany kibic (s)realu

JAK juz wcześniej wspominałes powinni karać WP takie teksty . A wiec adiu pierd***na barcelona

Kali tylko mi tu z tekstami nie wyjezdzaj , bo ja ich nie chce kupować .

Właśnie o takie teksty mi chodzilo inteligencie 8)

(mowie ci z gory żeby uniknąć jakichkolwiek bzdurnych opini na ten temat)

Mylisz mnie z nijakim kaczym

Ty jesteś totalnym debilem !

k@li pisze:sfrustrowani pseudokibice (s)realu wylewający swoje żale i utracone ambicje

Chyba juz z 10 raz uzywasz tego tekstu tutaj . Wymyśl cos nowego :twisted:

k@li pisze: Aaaa i cieszy mnie też że nazwałeś nas (kibiców Barcy) Elitą! Wreszcie to zrozumiałeś...

Dla mnie bedziecie i tak Elita...Kretynów i Durniów :D

k@li pisze:Z niecierpliwością czekam na dzisiejszy mecz (s)realu... wreszcie będzie można się troche ponapinać...

Ponapinanie to ja miałem wczoraj oglądając wasze reakcje na wynik bar(s)y .

herdek pisze:Co do meczu, to spodziewałem sie ciężkiego spotkania, jednak nie myślałem, że zremisujemy. Obstawiałem 2-0 dla Barcy, a tu klapa i wymęczone 2-2. Jeśli tak dalej, to może byc źle...

I bedzie źle , a nawet bardzo . Szczególnie na meczu W madrycie z Realem ... Mówcie do Nas Wielcy :twisted:

Na stronce barsy znalazłem fajny tytuł do newsa mowiącego o wczorajszym odrodzieniu barcelony :twisted:
Eto'o ratuje przed nokautem
Rzeczywiście , uratował wam dupsko
A Bracia Milito zrobili kawał dobrej robocizny .

Kartki:

Żółte:
Alvaro ('14)
Ronaldinho ('35)
Diego Milito ('72)
Movilla ('74)
Deco ('82)
Márquez ('90)
Belletti ('90+2)

Czerwona:
Toledo ('76)

Jak oglądalem mecz to wydawalo mi sie że było ich więcej . :P
Ale i tak pod koniec to było bardzo nerwowo .

Pozdrawiam wszystkich Sympatyków Barcelony i Zapraszam na dzisiejszy mecz Wielkiego Realu :)
Wielcy?? buahahahahahah real wielki, dobre dobre, zobaczymy nie moge sie doczekac meczu miedzy Barca a realem, i wtedy powiesz kto jest wielki

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 paź 2005, 10:57

Czlowieku , uspokuj sie . Czy ci naprawde odbilo . Po co cytujesz tekst który zajmuje prawie pol strony zeby napisać jedno zdanie .
nie rób syfu z tego tematu :shock:

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 02 paź 2005, 10:58

kaczy:
Nie mam już siły się z Tobą kłócić głupcze...
Zdaj sobie wreszcie sprawe ze swojego debilizmu i zamilcz gówniarzu!
Ostatnio zmieniony 02 paź 2005, 11:08 przez k@li, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 02 paź 2005, 10:59

k@li pisze:I chwała mu za to...

Wp tez by sie nalezy a wiesz ich nie ma, wiec traktujmy sie rowno.
k@li pisze:Wyłącz playstation...
Nie posiadam :? :cry:
k@li pisze:mecz (s)realu

To wydaje mi sie juz jest przesada :? i to duza :? Tak samo podanei cytatu. No ale coz :?

Poki co to do dzis do godzin wieczornych barsa jest mierna a real wielki. Zobaczymy jak bedzie pozniej. Real ma slabego przeciwnika, choc z takim potrafi postarac sie o niespodzianki. Wydaje mi sie ze dzisiaj taka nie nastapi.

edit
k@li pisze:Nie mam już siły się z Tobą kłócić głupcze...
Nie badz taki ostry :wink:
Ostatnio zmieniony 02 paź 2005, 11:03 przez Smithu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 02 paź 2005, 11:01

zaczyna mnie juz denerwowac takie cytowanie jakis pierdół, jezeli macie jakies problemy to piszcie sobie na prv lub gg a nie róbcie smietnika tutaj :evil: chyba bedą musieli zareagowac modowie bo tak dalej nie moze byc :!:

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 02 paź 2005, 11:07

zaczyna mnie juz denerwowac takie cytowanie jakis pierdół, jezeli macie jakies problemy to piszcie sobie na prv lub gg a nie róbcie smietnika tutaj chyba bedą musieli zareagowac modowie bo tak dalej nie moze byc
To zgłoś to modom a sam nie "śmieć" ! Z mojej strony już nie będzie żadnych postów nie na temat (czyt. kłótni) bo to sensu nie ma! Weź tu bądź mądry i odpowiadaj na głupoty jakiegoś gówniarza 13-letniego co 1h, już mnie to nudzi... ze smitem nie chce mieć żadnych "zatargów" bo go szanuje (jedynie jego z pośród kibiców realu) więc do niego nie będzie żadnych aluzji z mojej strony... Ja już napisałem to co miałem do napisania kaczemu i paru innym, widac nie zrozumieli tego, trudno... ale na tym koniec!
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 paź 2005, 11:13

k@li pisze:Nie mam już siły się z Tobą kłócić głupcze...
Zdaj sobie wreszcie sprawe ze swojego debilizmu i zamilcz gówniarzu!

Poddaj sie !
Nie mam zamiar tolerować tekstów takiego ogórka jak ty . Konflikty zaczęły sie od ciebie

luk1208 pisze:zaczyna mnie juz denerwowac takie cytowanie jakis pierdół, jezeli macie jakies problemy to piszcie sobie na prv lub gg a nie róbcie smietnika tutaj chyba bedą musieli zareagowac modowie bo tak dalej nie moze byc
Twój prZYJACIEL sam zaczął .

A pozatym to że to jest temat barcelony to nie znaczy że należy on do ich kibicow .
Mamy takie same prawa jak i wy .

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 02 paź 2005, 11:15

luk1208 pisze:zaczyna mnie juz denerwowac takie cytowanie jakis pierdół, jezeli macie jakies problemy to piszcie sobie na prv lub gg a nie róbcie smietnika tutaj chyba bedą musieli zareagowac modowie bo tak dalej nie moze byc

A kogo to obchodzi ze ciebie to obchodzi?

Sam robisz burdel, sam sie nie wypowiadasz kiedy trzeba sam zaczynasz ot a masz jakies fochy. Idz umyj zabki zjedz sniadanko i wez sie za czytanie lektur. A gdy najdzie cie wena napisz cos o meczu.

k@li pisze:To zgłoś to modom a sam nie "śmieć" ! Z mojej strony już nie będzie żadnych postów nie na temat (czyt. kłótni) bo to sensu nie ma! Weź tu bądź mądry i odpowiadaj na głupoty jakiegoś gówniarza 13-letniego co 1h, już mnie to nudzi... ze smitem nie chce mieć żadnych "zatargów" bo go szanuje (jedynie jego z pośród kibiców realu) więc do niego nie będzie żadnych aluzji z mojej strony... Ja już napisałem to co miałem do napisania kaczemu i paru innym, widac nie zrozumieli tego, trudno... ale na tym koniec!
Pozdrawiam.
Hehe, nie gadaj ze cie to nudzi, bardziej irytuje, ale na pewno czujes satyscjakcje z wyzszosci na dzieciakami. Ze mna nie masz zatargow, bo ja tez cie szanuje i lubie. Pozdro ziooom :D. Niektorzy nie rozumieja tak bywa.

A teraz ja mam pytanie za 100 pkt !!

Z kim barsa gra w nastepnej kolejce? I kiedy graja z Getafe :D Pomyslcie sobie. Najpierw rozjechalo ich Atletico, jeszcze Getafe i Real i mamy wesoly pogrom. No chyba ze Real da dupy :?
kaczy pisze:Mamy takie same prawa jak i wy

No to zes mnie rozbawil.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”