Toudinho pisze:A jutro Real moze wygra i będzie miał już 3 oczka nad barca oby
Powiedz mi czy Ty byś się nie zdenerwował gdyby co chwile jakiś nawiedzony, sfrustrowany kibic (s)realu wypisywał takie pierdoły w temacie o ukochanej drużynie?Chodzi mi o posty typu: np: porównywanie Wisły doi Barcy...kaczy pisze:A propo tych stron .Z twojej strony same bulwersy tylko widać jakbyś miał napięcia przedmiesiączkowe .
Nawet jeżeli byś chciał, to tylko na chęciach by się skończyło...kaczy pisze:Kali tylko mi tu z tekstami nie wyjezdzaj , bo ja ich nie chce kupować .
Mylisz mnie z nijakim kaczymkaczy pisze: (mowie ci z gory żeby uniknąć jakichkolwiek bzdurnych opini na ten temat)
Do czego ja mam niby samego papierza mieszaćkaczy pisze:o znając ciebie to ty jestes zdolny wmieszac do tego nawet
samego papierza Żal mi cie synu .
I tu się zgodze... sama dzieciarnia dobrze powiedziane... tylko ja bym to sprostował: "sama dzieciarnia, sfrustrowani pseudokibice (s)realu wylewający swoje żale i utracone ambicje wobec klubu w temacie o najlepszej drużynie w Hiszpanii, a na ich czele stoi kaczy"kaczy pisze:I jeszcze na dodatek usprawiedliwiasz sie że wokol ciebie to jest sama dzieciarnia , a ty jestes taki juz stary .
Patrz ale numer... jakoś nie zaóważyłem... i z tego co widze inni (np.Anka) też nie! Może Tobie się tak trylko wydaje!? Napewno tak, wydaje Ci się dziecko bo rośniesz...kaczy pisze:Zaóważ że to ty jestes najbardziej konfliktową osobą z calej tej waszej "Elity" że tak to nazwe .
Ciesze się Twoim szczęściem...kaczy pisze:Dobrze ze uzyleś tak łagodnej wersji
Taaaa, to pokaż mi jakiś wyraz charakterystyczny dla tej Twojej "gwary marginesu społecznego"... a poza tym to do was (upośledzonych umysłowo kibiców (s)realu) trzeba "ostro" bo inaczej to byście już całkowity śmietnik z tego tematu zrobili! Aaa i jak piszesz już takie trudne (dla Ciebie) wyrazy jak "margines społeczny" to pasowałoby chociaż wiedziec co to znaczy...kaczy pisze:bo jak patrze na tyly to twoj sposób wymowy nie różni sie wiele od gwary typowego społecznego marginesu który zaśmieca swoją osobowością i bytem placyk wokol nocnego sklepu
Aaa i jeszcze jedno, jeżeli zwracasz się do mnie to zachowaj odrobinę kultury i pisz np: Ty, Cie itp. z dużej litery, ja Cie szanuje, mimo tego że jesteś kibicem (s)realu...
I chwała mu za to...frik23 pisze:Zawdi pisze mierdy
No, jak zawsze...frik23 pisze:Cieszmy sie chwila.
Wyłącz playstation...frik23 pisze:No ba!
z 5 zero do przodu dla blancos
Z niecierpliwością czekam na dzisiejszy mecz (s)realu... wreszcie będzie można się troche ponapinać...
Pozdrawiam wszystkich kibiców (s)realu: "Madrid, cabrón saluda al campeón!"