Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 19 lis 2005, 11:54
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wosek07 » 19 lis 2005, 11:59
Manumef pisze:van der Sar - Brown, Rio, Silvestre, O'Shea - Ronaldo, Smith, Scholes, Park - Rooney, Ruud
Wosek07
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Iverson » 19 lis 2005, 13:40
Iverson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 19 lis 2005, 14:15
No może i nie gra, ale Chelsea kto bęcnąłWosek07 pisze:Feguson pewnie zamiast Parka wprowadzi Fletchera,który nic nie gra.
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 19 lis 2005, 14:16
Właśnie zadzwonił do mnie David Gill i powiedział, że jesteś potrzebny Diabłom. Widzą Cię w zarządzie, bo piszesz bardzo mądrze i jesteś świetnie przygotowany jeśli chodzi o taktykę dla zespołu United.Iverson pisze:Keane to był dobry pomicnik MU.Ferguson powinien kupić jakiegoś pomocnika defensywnego ,a nie przekształcać np. napastników z przymusu.
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Iverson » 19 lis 2005, 19:52
Bardzo śmieszneManumef pisze:Właśnie zadzwonił do mnie David Gill i powiedział, że jesteś potrzebny Diabłom. Widzą Cię w zarządzie, bo piszesz bardzo mądrze i jesteś świetnie przygotowany jeśli chodzi o taktykę dla zespołu United.
Iverson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 20 lis 2005, 14:54
W końcu otrzymałeś stosowną rangę...Iverson pisze:Bardzo śmieszneManumef pisze:Właśnie zadzwonił do mnie David Gill i powiedział, że jesteś potrzebny Diabłom. Widzą Cię w zarządzie, bo piszesz bardzo mądrze i jesteś świetnie przygotowany jeśli chodzi o taktykę dla zespołu United.![]()
Jak Park zacznie grać jak wcześniej i właśnie (jak powiedziałeś) jak Ferguson da mu się rozkręcić to będzie spox.
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 24 lis 2005, 14:52
jedno jest pewne Ferguson musi odejść. Zrobił już swoje, ale najlepsze lata na ławce trenerskiej ma już za sobą. ManU potrzebuje świerzej krwi.Otmar Hitzfeld potwierdził zainteresowanie United jego osobą. Niemiec bardzo pewnie mówił o przyjęciu pracy w lecie. Powiedział również, że chciałby wrócić do futbolu i nie widzi żadnych przeszkód w przeprowadzce do Manchesteru.
Osobiście nie jestem przekonany do tego trenera. Jeśli miałaby nastąpić zmiana managera, to chętnie widziałbym na niej Paula LeGuena lub Guusa Hiddinka. Może Hitzfeld zdecyduje się na pracę w Arsenalu, bądź w Interze? Oby!
Loco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 24 lis 2005, 16:06
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 lis 2005, 16:37
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 24 lis 2005, 17:11
Rzeczywiście, przeciętny kibic chce obejrzeć ciekawy mecz, obfitujący w bramki, a nie kopaninę. Szczególnie najbardziej zagorzałych fanatyków gra United doprowadza do bólu głowy.Tomusmc pisze:Miałem to napisać, ale zapomniałem. Manchester gra beznadziejnie i nie ma w tym nic dziwnego. Zdecydowanie najnudniejsza grupa w całej Lidze Mistrzów. Piłkarze Manchesteru jak narazie strzelili tylko dwie bramki i dwie straciliMecze ich są beznadziejne aż mi się źle ogląda (pewnie ktoś powie, żebym nie oglądał, ale co mam zrobić jak na dwóch programach puszczają mecze Manchesteru, a reszty nie można zobaczyć
). Z całym szacunkiem dla kibiców ManU ten zespół na dzień dzisiejszy jest skończony (oczywiście nie mówie, że na stałe bo takiej potęgi nie da się zniszczyć). W lidze mają 3 miejsce, ale dlaczego? może Premiership jest takie słabe bo ManU raczej nie pokazuje nic specjalnego. Czas zmienić drużynę bo ta nie pokazuje NIC! Może to wina Glazera? kto wie, ale na pewno już czas podziękować Sir Alexowi. Jeśli Manchester przejdzie dalej to raczej nie będzie drużyną, która mogłaby zagrozić którejś drużynie w ćwierćfinale
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Muki » 25 lis 2005, 10:44
Muki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 25 lis 2005, 11:44
marcin90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 25 lis 2005, 11:55
marcin90 pisze:Manchester gra ostatnio naprawdę nierówno. Ciekawe jaka może być tego przyczyna.
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 25 lis 2005, 14:24
-=MiC=-
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio