Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 158

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 08 gru 2005, 12:58

Prawda jest taka, że wszystko pokaże boisko. Obydwa zespoły ostatnio w średniej formie, ale derby to derby. Niech wygra lepszy!

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 08 gru 2005, 13:00

Teraz coś aby rozluźnić atmosferę :P

Javier Zanetti - kapitan Interu Mediolan odebrał wczoraj prestiżową nagrodę 2005 Ambrogino d'Oro. Nagrodę przyznaje co roku miasto Mediolan za specjalne osiągnięcia. Zanetti otrzymał tę nagrodę za swoje wielkie zaangażowanie w prowadzenie fundacji charytatywnej na rzecz biednych dzieci w Argentynie.

Wraz ze swoją żoną Paolą, prowadzi on fundację PUPI, która istnieje już od kilku lat.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Forza Capitano :brawo:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 08 gru 2005, 21:35

Inter.com pisze:Inter Mediolan bliski jest zakupu lewego obrońcy Santosu - Klebera.

Piłkarz ten zwrócił na siebie uwagę Interu, gdy Nerazzurri grali przeciwko FC Basel w El. Ligi Mistrzów (tam wówczas grał Kleber).

25 latek nie ma paszportu UE, dlatego nie będzie mógł trafić w styczniu bezpośrednio do Interu, dlatego Nerazzurri zamierzają wypożyczyć go do Ascoli a następnie latem sprowadzić do Interu. Podobna sytuacja miała miejsce z Julio Cesarem, którego Inter wypożyczył do Chievo Verona.
Ciekawie. Zawodnik ten chyba pokazał się pierwszy raz podczas Pucharu Konfederacji z przed 4 lat. Później trafił do Hannoveru gdzie chyba sobie nie radził za dobrze. Swoją drogą ciekawy zawodnik. Co myślicie?

Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 08 gru 2005, 21:42

Diamen23 pisze:Ciekawie. Zawodnik ten chyba pokazał się pierwszy raz podczas Pucharu Konfederacji z przed 4 lat. Później trafił do Hannoveru gdzie chyba sobie nie radził za dobrze. Swoją drogą ciekawy zawodnik. Co myślicie?
Mysle że INTER coś cieńko się stara o levego obrońce :!: jeśli juz raz grał cieńko w europie to pewnie drugim razem też nic ciekawego nie pokaże. Ale znając naszych włodaży to i tak on przyjdzie albo mancini
kupi kogoś z Lacjo

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 08 gru 2005, 21:49

Diamen23 pisze:Co myślicie?
Czy to napinka?

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 08 gru 2005, 21:54

Mysle że INTER coś cieńko się stara o levego obrońce

Jakis nowy talent rosyjski?

vieris pisze: mancini
vieris pisze: Lacjo
Czytales cos takeirgo jak regulamin?

Snipp_ pisze:Diamen23 napisał:
Co myślicie?

Czy to napinka?

Rozwaliles mnie :rotfl3: :rotfl3: (gdyby nie moje ostrzezenia bym troche inaczej to wyrazil)

Edit:

Pewnie ze pasuje ;]
Ostatnio zmieniony 08 gru 2005, 22:00 przez Lakier, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 08 gru 2005, 21:59

Lakier pisze:Jakis nowy talent rosyjski?
Ukraiński :wink:
Lakier pisze:vieris napisał:
mancini

vieris napisał:
Lacjo

Czytales cos takeirgo jak regulamin?

Lazio ,Mancini pasuje ? :D

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 09 gru 2005, 7:49

Snipp_ pisze:
Diamen23 pisze:Co myślicie?
Czy to napinka?
Cholera , przejrzałeś mnie :>

MarcinSzupke
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinSzupke » 09 gru 2005, 9:58

hmmm.... Dziecko.... Tak mnie już długo nie nazywano... No ale nic to... Potwierdza się moje zdanie, że Polacy znają się na piłce nożnej jak Robert Mateja na skakaniu (no może nie wszyscy). Jeśli chodzi o derby to w tym sezonie o ile dobrze pamiętam to Inter wygrał już z Milanem. Fakt ktoś zaraz powie, że nie był to oficjalny mecz, OK. Jeśli chodzi o tego chłopczyka Forzaza_Milan czy coś takiego (znam sześciolatków lepiej posługujących się rodzimym językiem pisanym). Jeśli zdołasz sklecić coś zrozumiałego to możemy porozmawiać na tematy poważne. Ale jak narazie Twój poziom jest tak niski, że aż nie chcę mi się schodzić te kilkanaście szczebelków w drabinie ewolucji żeby z Tobą podyskutować. Polecam słownik poprawnej polszczyzny, ewentualnie zajęcia z j. polskiego w szkole podstawowej, gdzie będzie mowa o tak trudnych żeczach jak: UWAGA: przecinek, kropka, etc. Ja wiem, że ludzie nie zwracają uwagi na takie rzeczy, no ale takie dzieci jak ja a i owszem. Nie będzie żadnych buziek, bo mi się nie podobają :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 gru 2005, 11:27

MarcinSzupke -- o.k dziecko czekam na Ciebie po meczu. Nie będę sobie z rana wody podnosił :P Zakładamy sie o wynik tego meczu :?: wytypowanie konkretnego wyniku = 150 złoty ? wchodzic chłopczyku ?? Chyba pewny jesteś wygranej - wnioskując po twoich postach ? Obyś tylko nie znikną szybko :P napisz czy wchodzisz z zakład ?

Do mądrych fanów Calcio .....

Zaraz zabiore sie za pisanie i napisze zapowiedz derbów Medioalnu. Chyba Agnieszka mnie nie zabije :roll: Mam fajny pomysł obiektywnie rzecz ujmując .... :wink: Będzie ciekawie. W końcu to jedyne derby na świecie :twisted:

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 09 gru 2005, 12:19

Uderz w stół a nożyce się odezwą :wink:
MarcinSzupke pisze:Potwierdza się moje zdanie, że Polacy znają się na piłce nożnej jak Robert Mateja na skakaniu
Szanowny kolego otóż, nie wiem czy zauważyłeś ( a mniemam iż nie ) temat tem poświęcony jest calcio, a nie na przedstawianu Nam tu zgromadzonych własnych poglądów. Mateja sie odezwał.. :lol:
Co ma piernik do wiatraka ?!

Polecam słownik poprawnej polszczyzny, ewentualnie zajęcia z j. polskiego w szkole podstawowej, gdzie będzie mowa o tak trudnych żeczach jak: UWAGA: przecinek, kropka, etc. Ja wiem, że ludzie nie zwracają uwagi na takie rzeczy, no ale takie dzieci jak ja a i owszem.
Polecam słownik ortograficzny :wink:

MarcinSzupke
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinSzupke » 09 gru 2005, 15:18

Zakładzik? :twisted: Hmmm.... brzmi bardzo interesująco... Kurcze gdyby nie to, że wydałem całą kasę na lody i cukierki to bym się założył (150zł piechotą nie chodzi). Źle się do tego wszystkiego zabrałem. Wiem, że niedziela tuż tuż, adrenalina u każdego fana Czerwono-Czarnych i Niebiesko-Czarnych pomału się podnosi, zaczynamy wypowiadać poglądy, jakich w normalnych okolicznościach byśmy nigdy wypowiedzieli. Nie chcę wdawać się w jakieś bezsensowne dyskusje typu: "ty jesteś głupi bo nie jesteś za Interem", etc. w tym momencie zachowujemy się jak Ojciec Dyrektor z RM. Jeśli chodzi o zakładzik, to bardzo chętnie bym się założył, ale nie tym razem.

Pożegnam się stwierdzeniem pewnie każdej Miss World: "Niech na świecie zapanuje pokój" i coś ode mnie "niech w niedzielę wygra lepszy" :smoke:

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 771

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 09 gru 2005, 19:55

no coz zdaje sie ze to żeczach chyba celowo jest napisane jesli nie to chyba swiadczy to o twej niemocy w scrabbelki , pewnie bedzie taj jak w meczu inter juve ktos ktogos przeprosi ze ktos kogos brutalnie sfaulowal albo cos takiego no ale mam nadzieje ze bramka jakas padnie bo na 3 nie licze. FCI podobnie jak arsenal jest swietna druzynaa ale zawsze ma problemy z wygraniem ligii. co do lewego obroncy nie lepiej sciagnac jakiegos francuza.
Mam nadzieje ze w tym sezonie w calcio cos sie zmieni i fiora zdjemie kogos z pudla i w Calcio zrobic sie ciekawiej bo jesli w 90% przypadkow pudlo we wloszech grupa permutacji s3 to czasem az sie ogladac nie chce :)

A teraz zabieram zabawki i ide do domu :)
Ostatnio zmieniony 09 gru 2005, 20:24 przez j1mmy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 11 gru 2005, 23:00

Jezu czemu takie piękne chwile zdażają się tak żadko Jedna z wspanialszych chwil w moim życiu to jak Scarpini w 90 min krzyczy Gol a Gol ADRIiIIIIIIIIIIiii .Kurde jak ja bym chciał być na San Siro
KOCHAM INTER

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 gru 2005, 16:37

Niezmiernie cieszy mnie ten wynik bo w tym momencie przewaga wzrosła już ekstremalnie. 10 punktów straty ma Inter i Viola, a 11 ma Milan, coś pięknego :mike: Brawa dla Imperatore i dla Martinsa, który w końcu strzelił (nie miał wyboru przy błędzie Didy :smile2: ). Nie spodziewałem się takiego wyniku, ale Inter grał bardzo mądrze i wygrał zasłużenie chociaż mecz był wyrównany jeśli chodzi o wynik bo w grze Milan zbytnio nie istniał, bynajumniej w pierwszej połowie. Karne z niczego, ale trzeba się z tym pogodzić. Ogólnie :spoko:

Milan :blow: Inter :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”