FMy - Strona 159

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 11 lip 2005, 13:35

Rossi pisze:Mamy pytanie
Czy dajecie sweoim zawodnikom wolne w czasie przerwy miedzy sezonami??? Bo u mnie wszyscy na początku wymiatają a pod koniec sezonu taką kaszane odwalają że starch. A jak dajecie to niech ktoś powie ile .
Ja zawsze robię w połowie sezonu, żeby miali dzień odpoczynku po meczu. Ale ja Ci proponuje ściągnąć zajebistych zmienników, takich którzy nie są dużo słabsi od graczy w podstawowej jedenstce. Jak podstawowi zawodnicy nie mają dobrej kondycji to wstawiasz zmienników do pierwszej jedenastki. Wtedy zawosnicy nie męczą się sezonem i cisną równo do ostatniego meczu bez kaszany.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 11 lip 2005, 13:58

Rom$on pisze:
Czy dajecie sweoim zawodnikom wolne w czasie przerwy miedzy sezonami??? Bo u mnie wszyscy na początku wymiatają a pod koniec sezonu taką kaszane odwalają że starch. A jak dajecie to niech ktoś powie ile .
Ja zawsze robię w połowie sezonu, żeby miali dzień odpoczynku po meczu. Ale ja Ci proponuje ściągnąć zajebistych zmienników, takich którzy nie są dużo słabsi od graczy w podstawowej jedenstce. Jak podstawowi zawodnicy nie mają dobrej kondycji to wstawiasz zmienników do pierwszej jedenastki. Wtedy zawosnicy nie męczą się sezonem i cisną równo do ostatniego meczu bez kaszany.
Teraz juz ma 6 meczy do końca sezonu i wystawaim obrone z pierwszego składu a cała ofensywe z juniorów bo mnie strasznie wkurzyli Diego, Tevez ,Robinho, Snejider,. Jak narzie 2 mecze wygrałem. Moge na to sobie pozwilić bo mistrza mam pewnego.

cukierwks
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cukierwks » 11 lip 2005, 14:06

a Fredy adu ile bedzie puźniej kosztował kiedy go moge wystawiać i kiedy i za ile bede mógł go sprzedać

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 11 lip 2005, 14:37

Kurde mam problem z treningiem ,moi zawodnicy <wisla krakow> czesto maja kontuzje i spadaja im statsy. wlasnie sciaglem cos takiego : http://s32.yousendit.com/d.aspx?id=2U0M ... LSAT5FTA39
co o tym sadzicie ???

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 11 lip 2005, 14:53

Rossi pisze:
Rom$on pisze:
Teraz juz ma 6 meczy do końca sezonu i wystawaim obrone z pierwszego składu a cała ofensywe z juniorów bo mnie strasznie wkurzyli Diego, Tevez ,Robinho, Snejider,. Jak narzie 2 mecze wygrałem. Moge na to sobie pozwilić bo mistrza mam pewnego.
Proponuje Ci zabezpieczyć się na przyszły sezon. Zmiennik dla Diego Niko Kranjcar, dla sneidera Aleksander Farnerud, dla Teveza Cesar Delgado, dla Robinho Mohamed Zidan. Wywalisz za nich trochę kasy, ale efekt będzie murowany!!

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 11 lip 2005, 15:09

Rom$on pisze:
Rossi pisze:
Rom$on pisze:
Proponuje Ci zabezpieczyć się na przyszły sezon. Zmiennik dla Diego Niko Kranjcar, dla sneidera Aleksander Farnerud, dla Teveza Cesar Delgado, dla Robinho Mohamed Zidan. Wywalisz za nich trochę kasy, ale efekt będzie murowany!!
Tylko boje się za dużo zawodników sprowadzać bo zawsze jak to robie morale druzyny mi spadają. Teraz najważniejsze to musze odciązyci atak, bo na pomoc na paru młodych co już swietnie sobie w pierwszym składzie radzą. Musze kupić jakiegoś napstnika.

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 11 lip 2005, 15:18

Rossi pisze:
Rom$on pisze:
Rossi pisze:
Tylko boje się za dużo zawodników sprowadzać bo zawsze jak to robie morale druzyny mi spadają. Teraz najważniejsze to musze odciązyci atak, bo na pomoc na paru młodych co już swietnie sobie w pierwszym składzie radzą. Musze kupić jakiegoś napstnika.
To jeżeli chcesz dryblera to kup Daniel'a Fredheim Holm'a, a snajper to dobry jest Cesar Delgdado.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 lip 2005, 16:07

Rom$on pisze:
Ja osobiscie daje swoim zawodnikom wolne zaraz jk skonczy mi sie sezon. Trwa te wolne okolo miesiaca, potem pol miesiaca ciezkich treningow. Potem dwa tygodnie normlanych tak jak w trakcie sezonu. Potem kilka do wolnego i znowu zwykly trening tylko ze juz do konca sezonu ...

POZDRO

dawids
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dawids » 11 lip 2005, 16:10

Ja wogóle niemam podświetlonych tych szczałek kontynuuj gre i nieumie przejśc do następnego dnia jedynie jak na urlop pojade

Awatar użytkownika
gregoreg18
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Spolszczenie

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gregoreg18 » 11 lip 2005, 16:18

Witam wrzystkich czy mozecie mi podac link lub strone gdzie znajde spolszczenie do fm2005.
Prosze
Z gory dzieki

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Re: Spolszczenie

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 11 lip 2005, 16:36

gregoreg18 pisze:Witam wrzystkich czy mozecie mi podac link lub strone gdzie znajde spolszczenie do fm2005.
Prosze
Z gory dzieki
Przyłanczam się do tej prośby bo bym bo jeszcze nigdy nie mialem spolszczenia a zabaczyłbym jak to jest grać po polsku :D Niech ktoś poda prosze np RoRo :D

Awatar użytkownika
gregoreg18
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

pirwszy seson CHELSEA LONDYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gregoreg18 » 11 lip 2005, 17:06

Witam
Zaczelem grac pierszwy sezon CHELSEA LONDYN.
Brakuje mi zawodnikow na prawej stronie pomocy.Mam tylko Geremiego.Kogo byscie mi radzili kupic do CHELSEA.Moj budzet to 66mln
EURO.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 11 lip 2005, 17:10

poszukuje dobrego srodkowego obroncy cena to max 2,5 mln Euro :idea:

p.s. fajnie gra się realem, barcą chelsea?? bo bym sobie zobaczyl jak się gra super gwiazdami :P

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Re: pirwszy seson CHELSEA LONDYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 11 lip 2005, 17:14

gregoreg18 pisze:Witam
Zaczelem grac pierszwy sezon CHELSEA LONDYN.
Brakuje mi zawodnikow na prawej stronie pomocy.Mam tylko Geremiego.Kogo byscie mi radzili kupic do CHELSEA.Moj budzet to 66mln
EURO.
Jak chesz wydac wiekszosc hajsu na ta strone to Joaquin i masz prawa nie do zdracie !

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Re: Spolszczenie

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 lip 2005, 19:17

Rossi pisze:
gregoreg18 pisze:Witam wrzystkich czy mozecie mi podac link lub strone gdzie znajde spolszczenie do fm2005.
Prosze
Z gory dzieki
Przyłanczam się do tej prośby bo bym bo jeszcze nigdy nie mialem spolszczenia a zabaczyłbym jak to jest grać po polsku :D Niech ktoś poda prosze np RoRo :D
Wlasnie wysylam plik na serwer Yousendit, chwiilke to potrwa i zaraz wam plik polskiej wersji jezykowej dam ...

POZDRO

EDIT

I juz jest :P

http://s7.yousendit.com/d.aspx?id=0WLGN ... 1AEDB4ZJ26

POZDRO

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”