jst kilka sposobow na odejscie, Kaluzny, Szymkowiak, Gorawski, Zurawski , Kosowski odchodzili i nikt im tego nie wypominadeltinho pisze:Może to inna mentalność - Kucharski z klubu 3 razy odchodził, Kowalczyk zaraz po odebraniu mistrzostwa (choć zapowiadał walkę o kolejne), potem za hajsem na Cypr. Nikt im tego nie wypomina bo wiele zrobili dla Legii. Ba - nawet na Aco nikt już nie psioczy.
a czy tu jest porownywanie?? tu jest zestawienie dwoch barwnych postaci Wisly, ktorzy zasluzyli się dla Wisły ale w ostatecznosci okazali się judaszami. ten donosil a ten zdradził Wisłę, ktorą sie zarzekał z ekocha jak nikt. a zdrady sie nie wybacza i nie toleruje. zeby dotarlo cos do takich jak ty trzeba uzywac ostrych zestawien, mi sie wiele spraw odnosnie Frankowskiego w glowie nie miesciA żeby jeszcze, któregoś z tych zawodników porównywać do takiej moralnej zgnilizny jaką jest tajny współpracownik urzędu bezpieczeństwa PRL (pokazując, udawadniając w ten sposób cokolwiek) - mnie to się w głowie nie mieści.
ja i wielu moich kolegów nie pozwoli aby ktos traktowal Wisłę jak koryto i zabawkę, skoro ktos lubi zeby go robiono w b...a a na koniec kopnąc w dupe to OK jego sprawa. jak to mowią w reklamie PLUSA "SZANUJEMY TO"
popieram zwłaszcza jak ktos nie zna faktówAle jak wspomniałem w tej kwestii się nie przekonamy więc proponuje zakończyć temat Franka.