Real Madryt (zbiorczy) - Strona 159

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 wrz 2005, 17:24

Educated Fool pisze:W Milanie jest Stam i Maldini, w Juve Thuram i Kovac, a jak dla mnie Ci wymienieni przez Ciebie plus Ci powyzszi plus wielu innych jest lepszych od Puyola, ktory potrafi grac niezle, a potrafi tez popelnic sporo glupich bledow i do swiatowej czolowki mu daleko
Czyli Stam, Maldini, Thuram czy nawet Kovac sa obecni lepsi od Puyola któremu jeszcze daleko do czołówki :rotfl: Nie mam więcej pytań.
enoce pisze:Co do zespołów które wymieniłem z silna rezerwą obrońców:
enoce pisze:Chelsea: Terry, Carvalho, Gallas
enoce pisze:Milan: Maldini (nadal pomimo wieku), Nesta, Stam
enoce pisze:Juventus: Cannavaro, Thuram, Kovac
A to ciekawe. Rozmawialiśmy tutaj o dobrych zmiennikach na ławce rezerwowych a Ty wypisujesz najlepsze możliwe zestawienia obrony tych drużyn :roll: W jakim celu?

Awatar użytkownika
enoce
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: enoce » 27 wrz 2005, 17:58

Sorry, najlepsze możliwe? To wszystko są środkowi obrońcy... i zadko się zdaża żeby wszyscy trzej grali razem na boisku no może poza Milanistami bo Maldini grywa też na lewej flance formacji defensywnej. W Chelsea gra zawsze dwóch środkowych w zależności od tego który najlepiej jest dysponowany, Gallas grywa także na lewej ale tylko z konieczności gdy niedysponowany jest Del Horno (niedługo Del Horno zacznie jeśli nie już ostro rywalizować o tą pozycję z Bridgem). Juventus tutaj moge się mylić bo nie interesuje sie zbyt dogłębnie tymże zespołem... Thuram ze wzgledu na wiek gra już tylko na środku, Kovac także nie jest bocznym obrońcą, Cannavaro to na boku nigdy nie widziałem...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 wrz 2005, 20:16

W Milanie tak jak napisałeś często bywa, że grają wszyscy trzej.
W Chelsea jak może grać Terry to przeważnie gra. Carvalho to samo. Gallas więcej grywał na boku (wiem, że z przymusu, ale jednak) i nie sądze, aby to się zmieniło. Thuram rzeczywiście chyba już na prawej nie grywa jak niegdyś. No ale przede wszystkim to grubo przesadziłeś IMHO pisząc, że są dużo lepsi od Puyola. A już Kovac to w ogóle :lol: Nesta to również już nie ten sam zawodnik co jeszcze 2-3 sezony temu (ale wiem, że dalej jest w absolutnej czołówce), Thuram już nie jest taki dobry, Maldini również. Wiem, że to wielki zawodnik, ale nie przesadzajmy. Liczy się tu i teraz.

Awatar użytkownika
Educated Fool
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Educated Fool » 27 wrz 2005, 20:18

enoce, w tej chwili wszyscy trzej w Juve tez graja na srodku, na boki mamy innych, rownie dobrych specjalistow, wiec nie musimy kombinowac :)

Niggaz: sa lepsi, ale komus tak zaslepionemu Barca i przekladajacym nogi nad pilka Ronaldinho, superstrzelajacym sepem Eto i najlepszym hiszpanskim obronca Puyolem (a to ze Hiszpania nie blyszczy obrona to juz inny problem) bedzie ciezko to zrozumiec. Ponoc ogladales tyle meczy Barcy, to powinienes widziec te wszystkie "cudowne interwencyje" waszego "wielkiego" Tarzana :P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 wrz 2005, 20:25

Educated Fool pisze:Niggaz: sa lepsi, ale komus tak zaslepionemu Barca i przekladajacym nogi nad pilka Ronaldinho, superstrzelajacym sepem Eto i najlepszym hiszpanskim obronca Puyolem (a to ze Hiszpania nie blyszczy obrona to juz inny problem) bedzie ciezko to zrozumiec. Ponoc ogladales tyle meczy Barcy, to powinienes widziec te wszystkie "cudowne interwencyje" waszego "wielkiego" Tarzana
Są lepsi? Możliwe, ale pisząc, że do klasy światowej sporo mu brakuje to Ty się kompromitujesz zupełbym brakiem jakiejkolwiek obiektywności.
Ja jestem zaślepiony Barcą? Ty jesteś zaślepiony Tęczą Kraśnik :roll: Równie bezpodstawne oskarżenie jak Twoje. Jeżeli Ty widzisz w Ronaldinho tylko przekładanie nóg nad piłką to chyba jasne kto ma problemy ze wzrokiem (na pewno nie ja). Eto'o mega sęp grający bardzo często na skrzydle i atakujący z głebi pola. Chyba, że przypomina Ci sępa z wyglądu :roll: Oglądałem na tyle dużo meczy Barcy, że wiem jaką klasę reprezentuje Puyol i z cała pewności mogę powiedzieć, że nie ustępuje innym czołowym zawodnikom na tej pozycji. Dla Ciebie jednak lepszy jest Kovac :rotfl:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 27 wrz 2005, 21:44

Niggaz pisze:Eto'o mega sęp grający bardzo często na skrzydle i atakujący z głebi pola.

Mi się wydaje, że z tym sępem chodziło o to, że sępi się na bramki, a robi to jak malo kto, ja nie lubie gry tego typu zawodnikow, choć momentami Eto'o mi imponuje.

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 27 wrz 2005, 22:10

Toudinho pisze:
Niggaz pisze:Eto'o mega sęp grający bardzo często na skrzydle i atakujący z głebi pola.

Mi się wydaje, że z tym sępem chodziło o to, że sępi się na bramki, a robi to jak malo kto, ja nie lubie gry tego typu zawodnikow, choć momentami Eto'o mi imponuje.
No właśnie no bo nawet jak tak pomyśleć to jak może być sęp (w dodatku mega) skoro często gra na skrzydle lub w głębi pola?

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 27 wrz 2005, 22:12

Taudinho a Ronaldo się nie sępi?? NIe mówie tu o tym żebyś zmieniał zdanie co do Eto'o ale w takim razie gra Ronaldo tez nie powinna Ci pasowac :wink:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 27 wrz 2005, 22:48

Ronaldo w tym sezonie nie wiem czy wiesz ma juz 2 asysty oraz 4 gole. Miał dwie pilki sam na sam z bramkarzem i oba razy zauważył na czystej pozycji Raula gdzie poslal futbolówke a Raul (co dziwne) nie spudłowal. Nie wiem czy wiesz tez ze Eto'o zeszly sezon 24 (w tym 6 z akrnego :P ) gole i uwaga 1 asysta...troche smieszne, no ale widać i tak mozna...Nie pamietam ile asyst miał Ronnie w zeszłym sezonie ale coś około 5-7 napewno...

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 27 wrz 2005, 23:33

Niggaz pisze:[ Oglądałem na tyle dużo meczy Barcy, że wiem jaką klasę reprezentuje Puyol i z cała pewności mogę powiedzieć, że nie ustępuje innym czołowym zawodnikom na tej pozycji. Dla Ciebie jednak lepszy jest Kovac :rotfl:
Dodam tylko ze wielki milan juz od paru sezonow probuje zatrudnic Puyola a nie jakiegos kovaca.

Awatar użytkownika
Educated Fool
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Educated Fool » 27 wrz 2005, 23:50

Bienias, wiecej szacunku, jak piszesz nazwisko waszego kapitana z duzej litery, to pisz tak tez nazwisko Kovaca. Decyzje Milanu, jeszcze zdaniem gazet szukajacych sensacji nie sa dla mnie zadnym wyznacznikiem. Sam wiekszosci meczow Barcy nie ogladam, tylko te ciekawsze, wiec mozliwe ze Puyol sobie radzi dobrze z ligowymi sredniakami, ale jak ma klasowych przeciwnikow to gorzej :P. Zreszta, juz sie o tym nie wypowiadam bo raz ze fanow Barcy nie przekonam bo sa strasznie zapatrzeni w swoj klub, a dwa ze to temat o Realu, nie napinajcie sie tak ;)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 wrz 2005, 0:21

Educated Fool pisze:Bienias, wiecej szacunku, jak piszesz nazwisko waszego kapitana z duzej litery, to pisz tak tez nazwisko Kovaca. )
To bylo prezypadkowe w przeciwienstwie do realu i milanu :wink:

Awatar użytkownika
enoce
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: enoce » 28 wrz 2005, 11:34

Oj Bienias... troche szacunku nawet gdy się kogoś nielubi, nienawidzi, nalezy go szanować...ale to już Twoja sprawa... jaki jesteś kążdy widzi...

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 wrz 2005, 11:42

enoce- to ze nie szanuje realu i milanu to moja sprawa i nic ci do tego :twisted: A jaki jestem wiedza moji bliscy a tutaj ich nie ma i nie masz prawa mnie oceniac bo.... mnie nie znasz EOT

Awatar użytkownika
enoce
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: enoce » 28 wrz 2005, 11:49

Oceniam Twoje alterego które tutaj gości a najbardziej boje się dwulicowości (rym nie zamierzony):) ... next off topic end

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”