Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 24 paź 2017, 23:28
BeBaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 24 paź 2017, 23:38
maxskr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 25 paź 2017, 7:17
Nie powiedziałbym, że miał mnóstwo problemów. Nie wyglądał wtedy tak pewnie jak w drugiej części, kiedy radził sobie świetnie również w rozegraniu (udział przy pierwszej bramce niemały), ale tego można było się spodziewać. Chłopak w tym sezonie na jakimkolwiek szczeblu rozegrał ledwie 180 minut! To i tak trochę lepiej niż Mctominay, ale o tej dziwnej strategii kiedyś już pisałem, więc powtarzać mi się już nie chceBeBaD pisze:Vidic, Evra o ile pamiętam też nie mieli dobrego wejścia do drużyny.
Co do Tuanzebe to dzisiaj też specjalnie pewnie nie wyglądał w defensywie, zwłaszcza w pierwszej połowie kiedy miał mnóstwo problemów z Ruteledgem. Tak czy siak Red ma racje, był lepszy od Lindelofa.
red85

czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 paź 2017, 15:07
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 25 paź 2017, 15:11
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 paź 2017, 15:23
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Program3 » 26 paź 2017, 8:13
Widzisz, gdyby swiat internetu istnial w latah gry Zidana, to gosc bylby besztany. bo jego gra polegala na tym ze mial kilka wielkich meczow, cala reszta to są.... ogladales kiedykolwiek jakis mecz tego slynnego mundialu gdzie zizu zaladowal dwa gole glowa i na ktorym zbudowal swoja legende? wiesz jak ten mundial wygladal i wiesz ze boski Arab zizu byl jednym z najgorszych pilkarzy? Wslawil sie czewienie z notabene Arabią. A potem ten final wywalczyli mui koledzy. Thuram chocby. Xavi przeciwnie gral kazdy mecz wielki. to jest ta roznica. Dalej. w Madrycie, dla tych co pamietaja, o zidane krazyla slynna posmiewka ze pot kapie mu z nosa. stal na boisku i kapalo mu. przez 3/4 sezonu tak stal. Xavi gral sezony , cale sezony na wielkim poziomie do jakiego Zidane sie nigdy nawet nie zblizyl. ale co ty mozesz wiedziec czlowiek ubrany w buty przez taka maszyne do propagabdy, bo zidane wlasnie jest takim gosciem bylo od niego nawet w reprezie wielu lepszych tylko zrobiono Araba ktory zbawaia Francje. socjotechnika. poczytaj cos o tym. albo po prostu obejrzyj kilka meczow z wielkim zidanem. moze sie obudzisz. Zico byl lepszym pilkarzem od tego zidana. tak dla twojej wiadomosci.
wiesz udajesz madarale, ale kazdy kto stwierdza ze CR jest pilkatrzem lepszym to chyba swiata poza jego zdjeciami nie widzial. wyjdz czasem na dwor na boisko jakies, wiem dzis betonowych nie ma wiec jakies tam i poprobuj gry takiej jaka gra Messi, o ktorym kiedys jakis komentantor powiedzial: to nie jest futbol to jest trerror. a potem stan w polu karnym i probuj postrzelac jak CR. moze zobaczysz roznice. O czym mozna mowic z takimi ludzmi jak ty. Dziecmi wychowanymi przy zdjeciach a nie w normalnym swiecie.
Program3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 26 paź 2017, 8:58
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 26 paź 2017, 11:22
sickstick
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 26 paź 2017, 17:19
Nie informują mnie o tym jak spędzasz wolny czas bo gówno mnie to obchodzi ok? Że ty nie dość, że masz jeszcze plakaty nad łożkiem piłkarzy to jeszcze do nich wykonujesz różne czynności to mam w dupie. Mama się powinna tym zainteresować.wiesz udajesz madarale, ale kazdy kto stwierdza ze CR jest pilkatrzem lepszym to chyba swiata poza jego zdjeciami nie widzial. wyjdz czasem na dwor na boisko jakies, wiem dzis betonowych nie ma wiec jakies tam i poprobuj gry takiej jaka gra Messi, o ktorym kiedys jakis komentantor powiedzial: to nie jest futbol to jest trerror. a potem stan w polu karnym i probuj postrzelac jak CR. moze zobaczysz roznice. O czym mozna mowic z takimi ludzmi jak ty. Dziecmi wychowanymi przy zdjeciach a nie w normalnym swiecie.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 paź 2017, 16:07
fieldy
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 27 paź 2017, 16:37
sickstick
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio