Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1589

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
BeBaD
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 377

Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 24 paź 2017, 23:28

Vidic, Evra o ile pamiętam też nie mieli dobrego wejścia do drużyny.

Co do Tuanzebe to dzisiaj też specjalnie pewnie nie wyglądał w defensywie, zwłaszcza w pierwszej połowie kiedy miał mnóstwo problemów z Ruteledgem. Tak czy siak Red ma racje, był lepszy od Lindelofa.

maxskr
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 35

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 24 paź 2017, 23:38

Nie mieli, z tą różnicą, że obaj przyszli w styczniu. Dlatego napisałem, że nie ma co jeszcze stawiać na nim krzyżyka, choć coraz mniej przemawia za dawaniem mu kolejnych szans.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 25 paź 2017, 7:17

BeBaD pisze:Vidic, Evra o ile pamiętam też nie mieli dobrego wejścia do drużyny.

Co do Tuanzebe to dzisiaj też specjalnie pewnie nie wyglądał w defensywie, zwłaszcza w pierwszej połowie kiedy miał mnóstwo problemów z Ruteledgem. Tak czy siak Red ma racje, był lepszy od Lindelofa.
Nie powiedziałbym, że miał mnóstwo problemów. Nie wyglądał wtedy tak pewnie jak w drugiej części, kiedy radził sobie świetnie również w rozegraniu (udział przy pierwszej bramce niemały), ale tego można było się spodziewać. Chłopak w tym sezonie na jakimkolwiek szczeblu rozegrał ledwie 180 minut! To i tak trochę lepiej niż Mctominay, ale o tej dziwnej strategii kiedyś już pisałem, więc powtarzać mi się już nie chce ;)

Vidić, czy Evra nie mieli również dobrego wejścia, ale czy to ma jakiekolwiek znaczenie? Ja od początku poddawałem w wątpliwość sens sprowadzania kolejnego stopera, szczególnie młodego i wcale nie lepszego niż mamy obecnie. Ogrywać to powinniśmy właśnie Tuanzebe, a nie Szweda. A przecież w zanadrzu mamy jeszcze TFM, czy Williamsa.

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 25 paź 2017, 11:14

janop pisze: Po co wczoraj weszli Lukaku i Matic?
Jak ten motyw wyzywaliśmy wczoraj to głowa mała. To był najgorszy moment meczu.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 paź 2017, 15:07

Zapewne dlatego, że Rash i Herrera są szykowani na Kogutów. I lepiej żeby przed tym starciem mieli w nogach 60 a nie 90 minut. A 30 minut człapania w końcówce gdy wszystko było rozstrzygnięte czy Maticowi czy Lukaku nie wiele zaszkodzi.

Jeśli chodzi o Tuanzebe to tutaj zgoda, że zagrał b. dobry mecz. Przy pierwszym golu rewelacyjny rajd ze środka. Ja sobie jednak zawsze w takiej sytuacji zadaje pytanie. Czy menadżer działa przeciwko swojemu interesowi? Weźmy takiego Lingarda. Wielu na niego narzeka i chciałoby wzmocnienia na jego pozycji. Mou tego nie zrobił i daje mu szansę. Czemu w przypadku Tuanzebe nie miałby zrobić podobnie gdyby czuł, że już się nadaje do gry? Żaden z nas nie jest na treningach i nie widzi jak to wygląda. Ciężko mi naprawdę uwierzyć, że Mou sra w swoje gniazdo i widząc, że ma do gry młodego daje 40 baniek za Lindelofa i na niego stawia. I to w momencie gdy prezentuje kaszanę. W imię właściwie czego? A już w przeszłości pokazał w przypadku Zoumy czy Santona, że jak czuje, że młody daje radę to go puszcza. Notabene tego samego Zoume odpalił Conte więc to nie jest tak jak niektórzy sugerowali, że to talent czystej wody i każdy by go puszczał.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6197
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 25 paź 2017, 15:11

Zouma poszedł na wypożyczenie żeby regularnie grać po rocznej kontuzji, podobnie jak Wilshere w zeszłym sezonie.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 paź 2017, 15:23

Czarni szybko się regenerują. Gdyby Conte chciał to by mu dawał szansę, a nie brał Rudigera.

Zresztą nie w tym Clou. Trudno mi naprawdę uwierzyć, że widząc, że masz gościa do gry swojego, dajesz 40 baniek za podobnego klasą jak niektórzy twierdzą i na niego stawiasz. Przecież to irracjonalne.

Program3
Skład C
Skład C
Reputacja: 8

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Program3 » 26 paź 2017, 8:13

MazurXIII pisze: Najlepszy w historii pomocnik bez ZP? Ok.
Widzisz, gdyby swiat internetu istnial w latah gry Zidana, to gosc bylby besztany. bo jego gra polegala na tym ze mial kilka wielkich meczow, cala reszta to są.... ogladales kiedykolwiek jakis mecz tego slynnego mundialu gdzie zizu zaladowal dwa gole glowa i na ktorym zbudowal swoja legende? wiesz jak ten mundial wygladal i wiesz ze boski Arab zizu byl jednym z najgorszych pilkarzy? Wslawil sie czewienie z notabene Arabią. A potem ten final wywalczyli mui koledzy. Thuram chocby. Xavi przeciwnie gral kazdy mecz wielki. to jest ta roznica. Dalej. w Madrycie, dla tych co pamietaja, o zidane krazyla slynna posmiewka ze pot kapie mu z nosa. stal na boisku i kapalo mu. przez 3/4 sezonu tak stal. Xavi gral sezony , cale sezony na wielkim poziomie do jakiego Zidane sie nigdy nawet nie zblizyl. ale co ty mozesz wiedziec czlowiek ubrany w buty przez taka maszyne do propagabdy, bo zidane wlasnie jest takim gosciem bylo od niego nawet w reprezie wielu lepszych tylko zrobiono Araba ktory zbawaia Francje. socjotechnika. poczytaj cos o tym. albo po prostu obejrzyj kilka meczow z wielkim zidanem. moze sie obudzisz. Zico byl lepszym pilkarzem od tego zidana. tak dla twojej wiadomosci.

Ale napisze cos zeby nie bylo, lubie go od kiedy jest trenerem. Ma wielka klase. Jako pilkarz takiej nie miał - jest chyba rekordzista w czerwonych kartkach - ale jako trener robi fajna robote i jest facetem ktorego da sie lubic.

Kamil232 pisze: Macie rację, że Messi nie ma startu do CR7.
wiesz udajesz madarale, ale kazdy kto stwierdza ze CR jest pilkatrzem lepszym to chyba swiata poza jego zdjeciami nie widzial. wyjdz czasem na dwor na boisko jakies, wiem dzis betonowych nie ma wiec jakies tam i poprobuj gry takiej jaka gra Messi, o ktorym kiedys jakis komentantor powiedzial: to nie jest futbol to jest trerror. a potem stan w polu karnym i probuj postrzelac jak CR. moze zobaczysz roznice. O czym mozna mowic z takimi ludzmi jak ty. Dziecmi wychowanymi przy zdjeciach a nie w normalnym swiecie.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 26 paź 2017, 8:58

Koleżko żywcem wyrwany z jakiejś fanstronki Barcelony, wracaj skąd przygalopowałeś i nie rób siary kolegom po szalu. Na nikim tu swoimi wypocinami wrażenia nie zrobisz. I poćwicz interpunkcję bo przysięgam [k****] te twoje eseje czyta się tragicznie.

Świat internetu istniał na długo zanim Zidane zawiesił buty na kołku, ale nie masz prawa tego pamiętać, bo albo cię jeszcze na świecie nie było, albo co najwyżej uczyłeś się siadać na nocniku. Bez odbioru.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 26 paź 2017, 11:22

Xavi to w ogóle był najlepszy w historii, a ZP nie dostał tylko dlatego, że dywanik na gali ma zbyt wysokie włosie.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 paź 2017, 13:19

Program3 pisze: Widzisz
masz bana na innych kontach, że ciągle nowe zakładasz?

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 26 paź 2017, 17:19

wiesz udajesz madarale, ale kazdy kto stwierdza ze CR jest pilkatrzem lepszym to chyba swiata poza jego zdjeciami nie widzial. wyjdz czasem na dwor na boisko jakies, wiem dzis betonowych nie ma wiec jakies tam i poprobuj gry takiej jaka gra Messi, o ktorym kiedys jakis komentantor powiedzial: to nie jest futbol to jest trerror. a potem stan w polu karnym i probuj postrzelac jak CR. moze zobaczysz roznice. O czym mozna mowic z takimi ludzmi jak ty. Dziecmi wychowanymi przy zdjeciach a nie w normalnym swiecie.
Nie informują mnie o tym jak spędzasz wolny czas bo gówno mnie to obchodzi ok? Że ty nie dość, że masz jeszcze plakaty nad łożkiem piłkarzy to jeszcze do nich wykonujesz różne czynności to mam w dupie. Mama się powinna tym zainteresować.

Do reszty mi się odnosić nie chce. Szkoda czasu.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 paź 2017, 16:07

Harry Kane wypada z meczu z United. Myślicie, ze to wystarczy, by Jose jednak zaryzykował i spróbował powalczyć o pełną stawkę?

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 27 paź 2017, 16:24

Nie.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 27 paź 2017, 16:37

Tak mi przyszło do głowy, że przecież wyście wpierw pokochali, a potem wychowali się na drużynie SAFa, czyli drużynie która wygrywała 70% spotkań 1:0 po nudnej kopaninie, więc to co robi obecnie Mourinho to dla was powrót do tego co najlepsze ;) Nie ma w tym żadnego przytyku, po prostu dla kibica United tego typu podejście do spotkań to nie powinno być nic nowego.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”