Pozdrawiam.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 03 paź 2005, 9:38
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 03 paź 2005, 11:05
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 03 paź 2005, 16:16
frik23 pisze:Hmm pewno nam wiele pokazecie na GD niewatpliwie. Obyscie tylko nie zostawili pustej bramki w momencie ucieczki
No to się ceszcie póki możecie. Ale napink.... jeszcze nie ma powodu aby je robićfrik23 pisze:Roznie moze byc, ale przy obecnej formie obydwu druzyn teraz to kibice blancos maja powody do zadowolenia i napinki.
frik23 pisze:W koncu 4 zwyciestwa z rzedu i w to w coraz lepszym stylu maja swoja wymowe.
frik23 pisze:wrocmy do barsy
Naumyślne przekręcanie nazw klubów...Za to powinno być jeden WPfrik23 pisze:mimo ze barsa
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 03 paź 2005, 17:42
adekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 paź 2005, 18:13
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szpari » 03 paź 2005, 20:14
szpari
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 03 paź 2005, 23:10
Dombroś pisze:jeszcze nie ma powodu aby je robić
Dombroś pisze:Ale z jakimi rywalami
Dombroś pisze:Naumyślne przekręcanie nazw klubów
Dombroś pisze:Za to powinno być jeden WP
Niggaz pisze:Ottmar Hitzfeld
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 paź 2005, 23:20
Dlatego napisałem, że nie widzę go jako trenera Barcy. Z drugiej strony jednak taki wyborny taktyk zapewne poradziłby sobie z problemami Barcelony dotyczącymi defensywy. Bądź co bądź jednak wolałbym Hiddinka czy Paula Le Guenafrik23 pisze:Niemiecki trener z niemiecka mysla trenerska
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 03 paź 2005, 23:27
DziekiNiggaz pisze:Paula Le Guena
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 04 paź 2005, 18:32
adekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 04 paź 2005, 19:22
No raczej to nie jest przypadkowe ;] Równie dobrze my możemy pisac sreal i mówic że to przez przypadekfrik23 pisze:A z jakimi barsa se nie radzi
Dombroś napisał:
Naumyślne przekręcanie nazw klubów
A skad ty to mozesz wiedziec.
xaver
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 05 paź 2005, 8:54
Kurde ludzie, ja też kiedyś tak myślałem, ale teraz całkowicicie zmieniłem zdanie, niech sobie piszą barsa, a my piszmy miardy bo (s)real kiedyś sam używałem ale to jest zbyt jakby to powiedzieć ooo mam zbyt niesmacznexaver pisze:No raczej to nie jest przypadkowe ;] Równie dobrze my możemy pisac sreal i mówic że to przez przypadek
Takadekk pisze:Czy jest to ten typ człowieka,który powienin poprowadzić Barce, do wielu sukcesów???
Człowieku on sam odszedł...adekk pisze:ale powiedzcie mi dlaczemu to tak świetnego trenera zwolniono z Lyonu??
Nie wiesz, nie piszadekk pisze:Nie jetem z ligą francuską "za pan brat", więc zielonego pojęcia nie mam...
No właśnie, trener z Holandii (a więc pasowałby Laporcieadekk pisze:toś coś mówił o hiddinku...panowie to je ono...
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 05 paź 2005, 16:49
Ale ja wcale nic nie napisalem o nim, co wykraczałoby poza możliwości kogoś, kto nie interesuje się szalenie ligą francuską...to było tylko zapytanie bo chyba takie można na takim forum stosować ...jeżeli nie to mnie popraw....a co do hiddinka(Orange Power) to w czasie kiedy Barcelona będzie zmieniać trenera, na serio najistotniejsze nie jest to z jakiego kraju on pochdzi...najistotniejsze jest to co sobą reprezentuje..a o zaletach i sukcesach Hiddinka można by mówić na okrągło.....k@li pisze: Nie wiesz, nie pisz![]()
adekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 paź 2005, 8:42
przeglad sportowy pisze:Barcelona bezprawnie wystawiła Lionela Messiego w meczu z Realem Saragossa. Może za to teraz zapłacić walkowerem - pisze "Przegląd Sportowy".
18-letni wirtuoz dryblingów otrzymał hiszpański paszport zaledwie po kilku miesiącach od złożenia wniosku, podczas gdy normalnie taka procedura trwa kilka lat!
Sparaw Messiego odbija się w cały kraju szerokim echem. Obywatelstwo hiszpańskie przyznano mu ostatecznie 26 września, tego samego dnia Barcelona zgłosiła go rozgrywek, wcześniej był zawodnikiem Barcelony B. Kilka dni później Messi zagrał z Realem Saragossa.
"Sęk w tym, że nie mógł tego zrobić. Przecież termin rejestrowania piłkarzy minął 31 sierpnia. Tak więc Katalończycy spóźnili się o 26 dni!" - twierdzi prawnik Deportivo La Coruna, German Rodriguez.
Juz teraz mówi się o tym, że szefowie pozostałych hiszpańskich klubów, nie zgodzą się na to, by Messi zagrał w tym roku. Okienko transferowe otwiera się bowiem 1 stycznia.
Nie jest wykluczone, że działacze Realu Saragossa będą domagać się walkowera w związku z tym, że "Barca" wystawiła nieuprawnionego zawodnika.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 06 paź 2005, 9:06
I hope...cloner pisze:(joke)
k@li
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio