Manchester United (zbiorczy) - Strona 160

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
MarcinGol
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinGol » 01 gru 2005, 12:29

Dzieeeeeeeeeeeeeeeeeeń doooooobryyyyyyyyyyyyyyyyyyy :D:D

wróciłem :D pamiętacie mnie? napewno mnie pamiętacie :D

zaraz zabieram się za zamykanie ubytków w czytelnictwie forumowym :)

czytam i czytam te ostatnie postow i co pragne dodac od siebie...

wg. mnie czas wielki zeby cristiano wywalil ze sklady Darrena a na lewa wszedl Park, czas aklimatyzacji przebiegl chyba bardzo dobrze a Park z tego co obserwuje gra... fantastico

dobrze prawie?

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 gru 2005, 14:53

MarcinGol pisze:dobrze prawie?
Dobrze, dobrze, tylko gorzej z wykorzystaniem tego w praktyce. Ferguson nie wywali ze składu Ronaldo, bo on nie ma w zwyczaju usuwania swoich 'gwiazdek'. Jak van Nistelrooy grał źle (jeszcze gorzej niż teraz), też nie sadzał Holendra, więc sceptycznie podchodzę do Twojego projektu.

MarcinGol pisze:czas aklimatyzacji przebiegl chyba bardzo dobrze a Park z tego co obserwuje gra... fantastico
Chyba? Chyba? Chyba to Ty sobie jaja robisz. ;) Park był najlepszym pozyskanym (zaraz po van der Saaru) piłkarzem MU, więc o czym my mówimy... :?

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 01 gru 2005, 15:16

Anka pisze:Na to, ażeby PSV nie zdobyło żadnego tytułu w tym sezonie się nie zanosi, co jest dodatkowym plusem, który przemawia na korzyść pozostania Hiddinka w Eindhoven. Więc raczej kandydatura Holendra na stanowisko trenera MU jest czymś niewłaściwym. Według mnie można by byłego trenera Celtiku zaangażować - Martina O'Neila. Świetny trener, według mnie lepszy od Starchana, więc na pewno by sobie na Old Trafford poradził. Poza tym zna się na brytyjskiej piłce, jest dobrym psychologiem, co również nie jest bez znaczenia.
No raczej pierwsze miejsce w Eredivisie jest zarezerwowane dla PSV. W Amsterdamie z formą cienko, AZ również nie gra jakoś rewelacyjnie. Co najwyżej Feyenoord powalczy o mistrza, ale niewątpliwie ciężko im będzie.
Martin O'Neill? Hmm... Bardzo dobry trener z doświadczeniem. Jeśli nie przyszedłby LeGuen lub wspomniany już Hiddink to właśnie O'Neilla chciałbym zobaczyć na Old Trafford.
Anka pisze:Skoro zagra Howard, na co się zanosi, to może być różnie. Bo ostatnio to van der Saar był najjaśniejszym punktem w całym Manchesterze. Ale w sumie to przeciwnikiem jest WBA, więc nie będzie to walka wygórowana. Oby zagrał Kuszczak, który rewelacyjnie grał ostatnio. W meczach przeciwko takim drużynom, jak United, może się wypromować... A nuż go sprowadzą na Old Trafford, żeby zastąpił odchodzącego Edwina van der Saara? ;)
Howard zagrał, gdyż też musi dostawać szanse gry, a Puchar Ligi jest najlepszym momentem by zmiennicy pokazali swoje umiejętności. Edwinowi też trzeba dać trochę odetchnąć, choć ten pali się do gry :wink:
Nie sądze, by ManU chciało sprowadzić Kuszczaka. Po pierwsze mamy Edwina, Tima Howarda, a na ławce siedzi również młody Steele. W lecie MU zakupiło Bena Fostera, młodego bramkarza. Aktualnie ten piłkarz jest na wypożyczeniu w Watford i jak narazie świetnie się spisuje. Gdzie tu sens kupować następnego bramkarza? Bardziej prawdopodobny jest transfer Fabiańskiego niż Kuszczaka. :wink:
Anka pisze:
MarcinGol pisze:dobrze prawie?
Dobrze, dobrze, tylko gorzej z wykorzystaniem tego w praktyce. Ferguson nie wywali ze składu Ronaldo, bo on nie ma w zwyczaju usuwania swoich 'gwiazdek'. Jak van Nistelrooy grał źle (jeszcze gorzej niż teraz), też nie sadzał Holendra, więc sceptycznie podchodzę do Twojego projektu.
Jemu chodzi o wywalenie ze składu Darrena Fletchera :wink:
MarcinGol pisze:czas aklimatyzacji przebiegl chyba bardzo dobrze a Park z tego co obserwuje gra... fantastico
Park w pełni zasługuje na gre w pierwszym składzie.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 gru 2005, 15:23

Manumef pisze:Jemu chodzi o wywalenie ze składu Darrena Fletchera Wink
Aaaaa... pogubiłam się w tej jego wypowiedzi, niech daje znaki interpunkcyjne, będzie łatwiej. :P

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
MarcinGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinGol » 01 gru 2005, 15:52

Aniu słoneczko... jakbym słyszał mojego kierownika... ale dzieki ze mnie napominasz... nie wpadne dzieki temu w samouwielbienie.

O O'Neill-u zapomnijcie, nie wiem czy slyszeliscie ale Glazer powiedzial ze to i tak za slaby menago... smich na sali :(

Co do Keep to... zadnych zakupow !! Edwin radzi sobie swietnie a Foster na Loan szaleje :D:D:D o GK jestem spokojny jak nigdy.

Ja raczej mam pytanie o Scholesa... co sie z nim dzieje, nie poznaje chlopa... kiedys po kazdej stracie cofal sie do pola karnego za kolesiem az go nie dopadl... teraz... ehh, moja babcia szybciej zareaguje na podwyzke cen paliw niz Paul na stracona pilke.

Park zwany przeze mnie Riki Tiki Ta szaleje, ale Alex pewnie po tym klopsie fuksiarskim (chcial dosrodkowac) darrena nie da mu sie rozwinac w kilku meczach na maxa.

szkoda :cry: bo to naprawde nieoszlifowany diament

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 gru 2005, 19:10

MarcinGol pisze:O O'Neill-u zapomnijcie, nie wiem czy slyszeliscie ale Glazer powiedzial ze to i tak za slaby menago... smich na sali Sad

Uuu... pierwsze słyszę. Dobrze wiedzieć. :? Glazer popełnia błąd, i to duży błąd. Bo jednak O'Neil to bardzo dobry szkoleniowiec, o czym pisałam kilka postów wyżej. No ale cóż - niech sobie Glazer jakiegoś lepszego trenera znajdzie. Może Queiroz zastąpi Fergiego? :lol:

MarcinGol pisze: Park zwany przeze mnie Riki Tiki Ta szaleje, ale Alex pewnie po tym klopsie fuksiarskim (chcial dosrodkowac) darrena nie da mu sie rozwinac w kilku meczach na maxa.
Heh, czemu Riki Tiki Ta? ;) Myślę, że Ferguson nie tyle będzie stawiał na Fletchera za tego 'klopsa', tylko dlatego, że do niego ma większe zaufanie. I tyle. O tym, że Fergiemu bardziej zależy na nazwisku piłkarza, niż jego umiejętnościa, ostatnio się możemy przekonać...

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 01 gru 2005, 19:34

Anka pisze:
MarcinGol pisze:O O'Neill-u zapomnijcie, nie wiem czy slyszeliscie ale Glazer powiedzial ze to i tak za slaby menago... smich na sali Sad

Uuu... pierwsze słyszę. Dobrze wiedzieć. :? Glazer popełnia błąd, i to duży błąd. Bo jednak O'Neil to bardzo dobry szkoleniowiec, o czym pisałam kilka postów wyżej. No ale cóż - niech sobie Glazer jakiegoś lepszego trenera znajdzie. Może Queiroz zastąpi Fergiego? :lol:
Ja Ci dam tak źle życzyć United! :evil: :wink: Paul LeGuen, Guus Hiddink, Martin O'Neill albo się przejadę na Wyspy! :twisted:

MarcinGol pisze:Ja raczej mam pytanie o Scholesa... co sie z nim dzieje, nie poznaje chlopa... kiedys po kazdej stracie cofal sie do pola karnego za kolesiem az go nie dopadl... teraz... ehh, moja babcia szybciej zareaguje na podwyzke cen paliw niz Paul na stracona pilke.
No niestety Paul nam się postarzał i jego gra jest żenująca niestety. Ale Fergie wierzy w niego! Po pierwszym dośc udanym występie w tym sezonie przeciwko West Ham United powiedział, że Scholes wraca do swojej dawnej, wysokiej formy :roll: (za dmało kasy na tranfery dostał).

A zapomniałbym o bardzo ważnej rzeczy. Manchester United pokonał West Bromwich Albion 3:1. Bramki strzelali: Ronaldo, Saha :D i O'Shea. Świetny mecz zagrał Giuseppe Rossi. Diabły grają dalej!
Na uwagę zasługuje również piękne zachowanie się działaczy i kibiców oddających hołd Georg'owi Bestowi.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 gru 2005, 19:57

Manumef pisze:Ja Ci dam tak źle życzyć United! Evil or Very Mad Wink Paul LeGuen, Guus Hiddink, Martin O'Neill albo się przejadę na Wyspy! Twisted Evil
Ty to masz wymagania. ;) Z tego, co wiem, to tylko transfer LeGuena i Hiddinka jest w tej chwili możliwy. Skoro Glazer nie chce O'Neila ( :evil: ), to jedynie LeGuen by mógł przyjść. Bo Hiddink się z PSV nie ruszy.

Manumef pisze: A zapomniałbym o bardzo ważnej rzeczy. Manchester United pokonał West Bromwich Albion 3:1. Bramki strzelali: Ronaldo, Saha Very Happy i O'Shea. Świetny mecz zagrał Giuseppe Rossi. Diabły grają dalej!
To dobra wiadomość. :) W szczególności występ Rossiego. I coś zaczyna strzelać O'Shea, bo to chyba jego drugie trafienie z rzędu, czyż nie?

Jeżeli chodzi o sam mecz, to nie oglądałam, ale śledziłam relację live przeprowadzaną przez BBC, z czego wynikało, że Mu miało cały czas przewagę. Cieszy fakt, że zdobyli trzy punkty, tylko szkoda, że z tak słabym rywalem. Taka jest niestety prawda - z WBA potrafi wygrać połowa Premiership, i nie można zachwycać się tym, że Manchester nareszcie wygrał. ;) Ja im źle nie życzę, broń Boże. ;)

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 01 gru 2005, 20:18

Anka pisze:Bo Hiddink się z PSV nie ruszy.

No właśnie, tym bardziej, że już niedługo mu się prawdziwa praca na Antypodach zacznie :wink:

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 01 gru 2005, 21:21

Hiddinkowi sie konczy po sezonie kontrakt a Australie moze rownie dobrze zostawic po MS.
Jest jeszcze Hitzfield ktory osiagną wiecej niz wymieniona przez Manumefa trojka razem wzieta i znim były juz prowadzone jakies wstępne rozmowy.
Teraz Alex nie jest nieruszalny wiec jak cos zwali to nie dostanie nowego konraktu.Tak mi to wyglada.

Aniu WBA ostanio mialo zwyzkowa forme.
4:0 z Evertonem i 2:2 z Boro to naprawde dobre rezultaty.

A my jednak powinnismy wygra wiecej, gol Sahy z poczatku meczu byl prawidlowy i powinien byc karny po faulu na Parku gdy bylo 2:0.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 02 gru 2005, 14:20

John Travolta pisze: Aniu WBA ostanio mialo zwyzkowa forme.
4:0 z Evertonem i 2:2 z Boro to naprawde dobre rezultaty.
Tylko wiesz, z Evertonem to teraz może każdy wygrać. ;)

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Hawaii 96
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hawaii 96 » 02 gru 2005, 22:43

Everton może z każdym przegrać i "prawie" każdym wygrać :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 gru 2005, 22:46

Hawaii 96 pisze:Everton może z każdym przegrać i "prawie" każdym wygrać Wink
:roll: a Janas ustrzeli każdą łanię we wronieckich lasach i prawie każdego dzika :roll: :roll: :roll:

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 03 gru 2005, 0:31

4:0 zero to moze najwyzej Arsenal bo oni maja na Everton patent ale jak kandydat do spadku wygrywa cokolwiek 4:0 to znaczy ze ma zwyzkową forme czyli nie jest taki najsłabszy....
Manchester wygrał tylko 2:0 tak dla porownania, nie mowiac juz o Chelsea...

Awatar użytkownika
MarcinGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinGol » 03 gru 2005, 15:29

Manumef

daj znac jak bedziesz jechal na wyspy... moge zalatwic bazooke ;)

Zablokowany

Wróć do „Anglia”