Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 06 maja 2012, 1:09
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 maja 2012, 9:08
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 06 maja 2012, 9:39
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 06 maja 2012, 9:43
Gadasz... w Anglii są analogiczne sytuacje, gdzie o tytuł walczy Manchester City z Unitet, to samo w Niemczech, gdzie w walce liczył się tylko Dortmund i Bayern, w Hiszpanii Barcelona i Real Madryt, w serie A również przewaga Milanu i Juventusu nad innymi ekipami jest miażdżąca - czepianie się, że w Hiszpanii dwa kluby dominują jest na wyrost, zwłaszcza, że poziom sportowy drużyn jest wysoki, co potwierdzają Europejskie Puchary, gdzie dwie ekipy dotarły do półfinału LM a 3 ekipy do półfinały Ligi Europy z tego dwie zagrają w finale tych rozgrywek, Real i Barcelona gdziekolwiek by grały, to zapewne by osiągały podobne wyniki, po prostu obie ekipy są mocarne i pechem jest dla drużyn Hiszpańskich, że te dwa tuzy są ich przeciwnikami. Ale jak wspomniałem, w tym sezonie w większości silniejszych lig toczyła się/toczy walka o mistrzostwo między tylko dwiema drużynami.Ebi pisze:Rekordy doprawdy imponujące i robiące wrażenie, ale mnie osobiście z roku na rok LL coraz mniej emocjonuje. To naprawdę liga dwóch drużyn. PRzykra sprawa, tym bardziej, że jeszcze w latach 2000-2006 było naprawdę pasjonująco. Jeszcze trochę i przerzucę się na ligę francuską, której w ogóle nie oglądam, ale będę szukać zastępstwa dla pogromów na rzecz ligi, w której każdy może wygrać z każdym (patrz: Francja)RealFan pisze:Ten rekord jest kompletnie kosmiczny, ale rekordy drużynowe także. W poprzednich sezonach te 102 gole Realu to były świetne wyniki. Barcelona nie dobiła do setki. 107 Realu Toshacka wydawało się osiągalne, lecz niezwykle trudne do pobicia. A teraz? Real 117, Barcelona 112 i jedna kolejka do końca. Jak jeszcze Real wygra z Mallorcą będzie miał 100 punktów. To szczyt już został osiągnięty, czy za rok jeszcze więcej?Trzecia w lidze pod względem bramek Valencia jak dobrze pójdzie będzie miała tych goli mniej niż połowę goli Realu.
Kesz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: YoOoOgI89 » 06 maja 2012, 11:08
YoOoOgI89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 06 maja 2012, 11:12
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 06 maja 2012, 11:26
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 06 maja 2012, 11:33
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 maja 2012, 12:59
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 06 maja 2012, 13:11
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 maja 2012, 13:44
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil_77 » 06 maja 2012, 15:53
Kamil_77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 maja 2012, 17:08
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: komuch » 08 maja 2012, 23:00
Drenthe: Messi wielokrotnie nazywał mnie "czarnuchem"
- Grałem przeciwko Messiemu wielokrotnie i zawsze miałem z nim jakiś problem - zwierzył się holenderskiemu magazynowi Helden były piłkarz Realu Madryt, Royston Drenthe. - Wiesz co denerwowało mnie najbardziej? Ten ton, w którym zwracał się do mnie słowami "czarnuch, czarnuch". Podczas meczu Hérculesa Alicante z Barceloną miałem z nim kilka zgrzytów. Przed rozpoczęciem spotkania podał mi rękę, ale w trakcie meczu kilka razy powiedział do mnie "cześć czarnuchu" - wyznał 25-letni zawodnik Evertonu.
komuch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio