Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 29 maja 2012, 14:20
HELDER
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 29 maja 2012, 14:43
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 31 maja 2012, 9:19
Mam nadzieje ze wroci do pelni zdrowia i gry w pilke.Jest nadzieja na powrót Erica Abidala do gry w piłkę. Doktor Juan Carlos García-Valdecasas, który przeprowadzał przeszczep u Erica powiedział na antenie TV3, że przeszczepiony "organ może się w całości zregenerować w ciągu trzech miesięcy", a powrót Abiego na boisko "zależy tylko od niego. Czas pokaże, jednak jeśli odpowiedź organizmu będzie zadowalająca, nic nie będzie stało na przeszkodzie."
Made in FC Barcelona"Możliwe, że Pep nie będzie ze mną rozmawiał przez dwa tygodnie, ale że znów będziemy przyjaciółmi, a nie on będzie moim szefem, zdradzę coś. Przy okazji przedłużania ostatniego kontraktu, mieliśmy dyskusję. Pep chciał część swojej gaży rozdzielić pomiędzy współpracowników. Byłem przeciwny. Mieliśmy swoje pensje, premie i czuliśmy się wynagrodzeni. Lista Pepa była długa, chciał obdzielić nie tylko stuff, ale dozorców, innych pracowników, ludzi z Barçy B... Rozdał wszystkie pieniądze, które otrzymał od Banc Sabadell. A potem usłyszeliśmy od pewnego sędziego słowa "pieniądze nie śmierdzą" potępiające jego udział w reklamach (chodzi o Iturralde Gonzaleza, który się oburzał, że Pep nie udziela wywiadów prasie, tylko w ramach kontraktu reklamowego z bankiem - dop.). Pep ma wiele wad, nie jest doskonały. Mylił się przy wyborze składu, popełniał błędy w przygotowaniach, ok, ale oskarżać go o pewne rzeczy..."
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 31 maja 2012, 11:20
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 31 maja 2012, 12:39
Zdaje się że podobne stroje mieli w czasach Kluiverta bodaj w sezonie 99/00
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 02 cze 2012, 9:12
HELDER

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 02 cze 2012, 9:58
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aQer » 03 cze 2012, 14:58
aQer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 03 cze 2012, 15:10
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aQer » 03 cze 2012, 15:15
Być może, nie będę się kłócił, po prostu gdzieś przeczytałem , że to po jego podaniu padł gol, osobiście meczu nie widziałem.rekinho pisze:przy golu di marii nie asystował messi
aQer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 03 cze 2012, 15:21
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 03 cze 2012, 16:04
Klub nie będzie chciał go puścić ale niby cena wywoławcza 40mln €. Zobaczymy jak to wyjdzie. Jako, że w obronie mamy co mamy jestem pewnien, że w ostateczności osiągniemy jakiś tam consenus. Jednak sporo to będzie kosztować.AC Milan centre back Thiago Silva (27) has let Barcelona know he wants to join them. Long talks between the clubs are expected. [sport]
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 03 cze 2012, 16:20
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 03 cze 2012, 16:53
Jak sobie oglądałem mecze Holandii z Słowacją i Irlandią Płn, to zauważyłem że Afellay biega po boisku jakby uczył się grać w piłkę w Arsenalu.rekinho pisze:afellay nie pasuje do taktyki milanu, odpada
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 03 cze 2012, 17:07
Milan podobno odrzucił ofertę w wysokości 40 mln. Myślisz to powyżej jest ciekawszą opcjąProfessor Chaos pisze:Moim zdaniem skończy się na kasa (25mln) + Keita + Afellay
Slim91
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio