Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 03 cze 2012, 17:15
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 03 cze 2012, 17:38
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 03 cze 2012, 17:40
Professor Chaos pisze:Dla nas na pewno Nic nie słyszałem o tym jakoby Milan już odrzucił ofertę 40 mln skoro nawet do oficjalnych rozmów jeszcze nie doszło.
To Milan decyduje o przyszłości zawodnika więc oferta ma być korzystniejsza dla nich niż dla Barcelony.Professor Chaos pisze:Dla nas na pewno
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 03 cze 2012, 17:53
1. Parę dni temu Milan odrzucił ofertę PSG na 68 milionów za Pato i Silvę. Obrońca w tej ofercie był wart co najmniej te 40 milionów.Milan nie odrzuci 40mln za Silve, juz nie przesadzajmy. Od 35mln zaczynaja sie sensowne kwoty za niego, dostana 40, kupia Zapate z Villareal za czapke gruszek i zostanie im jeszcze na Hamsika. Ew. bunga-bunga dla Berlu.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 03 cze 2012, 18:01
HELDER
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 03 cze 2012, 19:09
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 03 cze 2012, 19:32
Wiadomo.Mirek15 pisze: To Milan decyduje o przyszłości zawodnika więc oferta ma być korzystniejsza dla nich niż dla Barcelony.
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 03 cze 2012, 19:33
IvanoviciuProfessor Chaos pisze:Ivanoviću
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 03 cze 2012, 19:54
Z Cuencami i Tello zajedziesz tak daleko jak w tym sezonie. Na szczescie obaj nie zagrali w najwazniejszych meczach CDR i udało sie wygrac ten puchar. W innym wypadku byloby to samo co w lidze i LM. Jesli chodzi o rezerwy to z obecnej Barcy B tylko Montoya w przyszlosci bedzie stanowil sile 1 druzyny(moze Gerarda , nie licze Dongou, bo on nie jest z B). Na nastepne pokolenie trzeba poczekac do Grimaldo. Jesli komus sie wydaje ze co rok do druzyny wejdzie 4 nowych pilkarzy z B to powienien wlozyc glowe pod kran.Professor Chaos pisze:Tello, Cuenca
HELDER

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 03 cze 2012, 20:03
To prawda, tylko wszystko przemawia przeciwko Barcelonie. Zapomniałem dodać wcześniej:Tylku kilku zawodników na świecie jest "nie do kupienia", Silva do nich nie należy.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 03 cze 2012, 20:10
Może Hummels, ale on jest zbyt podobny do Pique w stylu gry. Chyba, że odmłodzicie Rio lub NesteWilmore pisze:Dla was Silva to nie tylko idealne wzmocnienie, ale i jedno z bardzo nielicznych możliwych wzmocnień, które dają gwarancję wpasowania się w specyficzny styl gry. Nie widzę innego piłkarza, który by tak idealnie pasował do waszego stylu gry. Widziałbym jeszcze Kompany'ego, który jest gorszy i nie do kupienia, i na tym lista świetnych i pasujących obrońców właściwie się skończyła.Tylku kilku zawodników na świecie jest "nie do kupienia", Silva do nich nie należy.
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 03 cze 2012, 20:14
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 03 cze 2012, 20:15
Rozumiem że 30 goli w całych rozgrywkach czy tylko ligowych? Mogę się założyć bo moim zdaniem są w stanie to osiągnąćHELDER pisze:
Zaloze sie dzis ze piatka: Villa, Pedro, Cuenca, Tello, Afellay nie strzeli 30 goli w calym nastepnym sezonie. Cała piątka. Powiem krotko: jesli nie zostanie zakupiony napastnik, nalezy pozegnac sie z myslami o jakimkolwiek pucharze w nastepnym sezonie.Messi tego sam 2 rok nie pociagnie.
Rzadko oglądałem Milan w tym sezonie(a jak oglądałem to Silva był kontuzjowany) ale moim zdaniem nikt idealnie nie pasuje do Barcelony jak Hummels i jeśli szukamy środkowego obrońcę - następcę Tarzana czy też nie pewna mimo wszystko jest przyszłość Abidala(choć ost są dobre wieści) to Niemiec powinnien być kandydatem nr 1Wilmore pisze: To prawda, tylko wszystko przemawia przeciwko Barcelonie. Zapomniałem dodać wcześniej:
Dla was Silva to nie tylko idealne wzmocnienie, ale i jedno z bardzo nielicznych możliwych wzmocnień, które dają gwarancję wpasowania się w specyficzny styl gry. Nie widzę innego piłkarza, który by tak idealnie pasował do waszego stylu gry.
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 06 cze 2012, 14:21
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 06 cze 2012, 14:25
Chodza sprzeczne informacje.Dr.Football1 pisze:Podobno Atletico zabiega o Tello. Jak myslicie,jest szansa,zeby ten mlody crack trafil na VC ?
Chodza sluchy,ze Barca jest gotowa gooddac,ale tylko w rozliczeniu za Adriana...
Ja sie moge zalozyc.HELDER pisze:Zaloze sie dzis ze piatka: Villa, Pedro, Cuenca, Tello, Afellay nie strzeli 30 goli w calym nastepnym sezonie. Cała piątka.
Emerald
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio