Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1600

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
31%
Oddanie Sneijdera
1
8%
Zatrudnienie Beniteza
0
Brak głosów
Zwolnienie Xabiego
6
46%
Zatrudnienie Mourinho
2
15%
Awatar użytkownika
SobolPL
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 4

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 21 lip 2013, 23:46

Nowy napastnik jest potrzebny natychmiast nawet nie patrząc na ten sparing, szczerze ja bym pożegnał ich obu, ale kogo tutaj wziąć :roll:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 lip 2013, 23:49

Pchnijcie nam Higuaina w dobrej cenie to nie podkupimy Suareza! :lol:

Awatar użytkownika
sigane pepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 21 lip 2013, 23:59

Benzema, jak już pisałem - fatalnie. Morata nie grał na swojej pozycji, ale też nie zagrał na poziomie który powinien reprezentować piłkarz Realu. Higuain nieco lepiej od tej dwójki. Dobrze zagrał Di Maria i Casemiro. Chyba dwa najjaśniejesze punkty w drugiej połowie (nie tylko ze względu na gole). Szczególnie gra tego pierwszego, może napawać optymizmem. Spiął poślady, bo wie, że teraz to on ma dalej do pierwszego składu niż Isco. Illarramendi zagrał średnio. Właściwie najtrafniejsze określenie to przyzwoicie. Bez przebłysku, chociaż było widać drzemiący w nim talent. Irytował mnie ten Rusen, Czeryszew. Nie zagrał na swojej pozycji, bo grał na LO, ale denerwował mnie dryblingami i niecelnymi podaniami.

W pierwszych akcjach, było widać przebłysk Kaki. Pomyślałem sobie: Carlo dotarł do niego. Ale ledwo co zaiskrzyło i już zgasł. Jak pet. Teraz, to niech siedzi te 2 lata na ławce. Już nawet nie chciałbym żeby wrócił do 1/10 formy z pierwszego sezonu w Realu. Niech gnije na ławce. Zero ambicji. Pieprzony dusigrosz. Tylko kasa. Z taką drużyną nie pokazać praktycznie nic. Nie dziwie się, że nikt go nie chce. Nie dałbym za niego 5mln, nawet będąc Carlosem Slimem czy Billem Gatesem. A co dopiero potem płacić mu za taką gre.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 lip 2013, 0:07

Ile ten uduchowiony młodzieniec kasuje tygodniowo?

Awatar użytkownika
sigane pepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 22 lip 2013, 0:11

Nie wiem, ale ma 9,5mln rocznie. Tyle co Ronaldo...

E. Znalazłem. 200 tys funtów tygodniowo.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 23 lip 2013, 12:09

Fiorentino Perez pisze:„Nie ruszymy żadnego zawodnika PSG. Ani Ibrahimovicia, ani Varattiego, ani nikogo innego. Jeśli za rok, za dwa, albo jeszcze później będziemy chcieli kogoś kupić od nich, zadzwonię najpierw do Nassera”.
Powyzsza wypowiedz Pereza chyba jednoznacznie wskazuje, po kogo siegniemy po odejsciu Higuaina - szkoda, bo chcialem Ibre w Realu na te 2-3 lata.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 23 lip 2013, 12:31

Obrazek

Dzisiejszy AS. Jak sprzedacie Higuaina do Włoch, to ruszycie po Suareza. Wiarygodne to chociaż?

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 23 lip 2013, 12:40

On i Ibra to jedyne mozliwe opcje na rynku, w zwiazku z powyzsza wypowiedzia Pereza - wydaje sie wiarygodne

Awatar użytkownika
SobolPL
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 23 lip 2013, 12:41

Tak się jeszcze zastanawiam zostały jeszcze jakieś ciekawe możliwe opcję, bo nie mogę sobie czegoś lepszego od tego Suareza wymyślić.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2397
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 lip 2013, 13:24

Nawet jak Higuain odejdzie, twierdzę, że Real nie kupi żadnej dziewiątki. Ten Suarez jest chyba wciskany na siłę i jest to takie medialne pitu pitu bez konkretów. Przynajmniej na dziś. IMO do ofensywy przyjdzie Gareth za ogromne pieniądze albo zostanie to, co jest. Przyjście nowego środkowego napastnika = Morata i Jese nie pograją i mogą odejśc. Nic na to nie wskazuje, skoro mają dostac szansę i dobrze, bo jak nie oni to nikt z młodych przechodząc bezpośrednio z Castilli jej nie dostanie.

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 23 lip 2013, 13:44

A kysz od Suareza :won: On ma przyjść do Barcy, jeśli tylko ktoś w zarządzie zmądrzeje i o nim pomyśli :roll:

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 243

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 23 lip 2013, 14:07

Professor Chaos pisze:A kysz od Suareza :won: On ma przyjść do Barcy, jeśli tylko ktoś w zarządzie zmądrzeje i o nim pomyśli :roll:
Proszę,nie wychodź już na słońce i zostaw komputer-laptop w spokoju,bo i on może się przegrzać :blow:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 lip 2013, 15:09

Ojciec Denisa Czeryszewa potwierdził, że Málaga złożyła ofertę za jego syna. Pomocnik nie chce jednak opuszczać Realu Madryt.

22-letni Rosjanin w ubiegłym sezonie zdobył dla Realu Madryt Castilla 11 bramek i zaliczył osiem asyst w 34 rozegranych spotkaniach. Dla Denisa był to ostatni sezon w rezerwach „Królewskich”. Teraz młodzieżowy reprezentant Rosji przygotowuje się do nowego sezonu z pierwszą drużyną, mając zaufanie Carlo Ancelottiego.

- Mogę potwierdzić, że Málaga jest zainteresowana Denisem, ale także inne kluby go obserwują. Jednak mój syn stara się o tym nie myśleć, koncentruje się na Realu Madryt, bo to właśnie z tym klubem chce odnosić sukcesy - wyjaśnił ojciec zawodnika, który był już powoływany przez Fabio Capello do reprezentacji Rosji.
Czy tego malolata do konca pogielo ? Jakie sukcesy ? 22 lata i caly czas w Castilli, szanse na wystepy w pierwszej ekipie zerowe. Jezeli chce grac w Sbornej, to powinien na skrzydlach poleciec do klubu takiego jak Malaga i modlic sie, zeby na niego postawili.

tylerdurden
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 23 lip 2013, 15:11

Jak zwykle zgodzę się z realfanem, jeżeli odejdzie Pipita, to całkiem możliwe, że nie będzie szukany na siłę następca. Głównie ze względu na Jese i Moratę, jeżeli chcą przynajmniej dać szansę tym chłopakom, a wydaje mi się, że przy Isco, Ozilu, Modricu i Di Marii w pomocy (nie zapominając również o asystach CR7) mogą mieć łatwiej niż gdziekolwiek indziej.

Doktorze

Przecież to typowe blablabla ;), tacy piłkarze i tak w końcu kończą na wypożyczeniu albo innym klubie.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 23 lip 2013, 15:18

Professor Chaos pisze:A kysz od Suareza :won: On ma przyjść do Barcy, jeśli tylko ktoś w zarządzie zmądrzeje i o nim pomyśli :roll:
a kysz mi z tym pajacem i nurkiem, w barcelonie wystarczająco takich artystów jest

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”