Ulubiona hiszpańska drużyna forumowiczów pilka.pl - Strona 17

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Maro juve
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maro juve » 06 paź 2005, 19:46

Z Hiszpańskiej La liga moimi ulubionymi drużynami są Barcelona i Villareal. Jak również wiadomo jestem antimadrista. Barcelona to za ogół, historię, grę i obecnych piłkarzy, wiadomo, każdy kocha popisy Ronaldinha czy bramki Eto'o. Fantastyczna drużyna, dla mnei jeden z faworytów do zdobycia Ligi Mistrzów. Mam nadzieję, że kibice innych drużyn się nie obrażą, ale dla mnie na obecną chwilę jest trzech kandydatów - Juve, Chelsea i właśnie Barcelona.
Villareal, wiadomo w moich oczach pojawił się dopiero gdy zaczął błyszczeć, wcześniej był dla mnie drużyną obojętną, której piłkarzy znałem niewielu, bądź wogóle. Obecnie gra tam kilku naprawdę bardzo wartościowych zawodników, a na ich czele stoi niechciany w Barcelonie, Juan Roman Riquelme. To głównie za niego lubię Villareal, ponieważ jest on dla mnie wspaniałynm piłkarzem. Oczywiście nie tylko za Riquelme, wiele można czynników podać, nawet głupie(np. ponieważ grają w żółtych koszulkach ;) ). Liczę, że jedna z tych drużyn zdobędzie mistrzostwo w La Liga, chociaż wszem i wobec wiadomo, że to Barcelona napewno ma dużo większe szanse na obronę tytułu, niż Villareal na zdobycie.

wokulski
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wokulski » 09 paź 2005, 17:51

Ja kibicuje zarówno Realowi Madryt jak i Atletico Madryt (L.E Perea rulezzz)

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 02 cze 2006, 10:47

Ja kibicuje zarówno Realowi Madryt jak i Atletico Madryt (L.E Perea rulezzz)
nie wiedziałem że można kibicować dwóm odwiecznym rywalom, ale widać można. Nic do ciebie nie mam że kibicujesz dwóm drużynom z tego samego miasta, okej tylko to jest tak jak byś kibicował dwóm drużynom które nie przepadają za sobą przykłady: Boca Juniors i River Plate albo Interowi Mediolan i AC Milanowi.

Atletico Madryt moja ulubiona drużyna

Awatar użytkownika
Jamael
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jamael » 20 cze 2006, 22:30

Odpowiedź jest jedna. Klub ten jest największym, najznamienitszym, najwspanialszym, o najbogatszej historii. Jego piłkarzy obowiązuje jedna zasada. Boisko ma być kartką papieru, nogi piórem poety, a piłka atramentem. Real Madryt. To brzmi dumnie.

Awatar użytkownika
mati_26
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mati_26 » 27 cze 2006, 11:12

Ja lubię dwie drużyny Atletico Madryt i Valencia.Atletico Madryt głównie za Fernando Torresa.Przyczyniły się do tego również moje sukcesy w managerach tą drużyną.Valencie za to że dwa razy z rzędu był w finale Ligi Mistrzów i ma ładny herb klubowy.

indianin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: indianin » 27 cze 2006, 11:52

A ja kibicuje jak pewnie wielu z was ekipie Blaugrany. Podoba mi sie ich styl gry maja dobrych piłkarzy i wspaniałą historie. Moja "milosci" do nich wziela sie do nich tak 6 lat temu kiedy zaczolem sie interesowac pilka nozna tak na powaznie.

Awatar użytkownika
pizmak
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 27 cze 2006, 17:19

Może nie że kibicuje ale poprostu lubie oglądac jak gra Barcelona :) Mają do tego świetnych zawodników oraz dobrego trenera który ustawił zajebistą taktykę i jak się okazuje ta taktyka przynosi efekty :)

Awatar użytkownika
matiz94
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matiz94 » 04 lip 2006, 12:42

Ja już od dawna jestem za Barceloną. Kibicuje jej od piątego roku życia.

P.S. Nie podniecajcie się tak Ronaldinho, bo to jest cienias. (Lionel Messi jest lepszy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 lip 2006, 12:52

Matiz94 to nie samowite co piszesz ale pozwól że zapytam - a ile masz lat 7 ? jak od 5 kibicowjesz Dumie Kataloni ?

94 to rocznik Twój ? :roll:

Ja jestem za Getafe i Bilbao - Yeste to mój idol :] od 3 lat i 10 miesięcy

Awatar użytkownika
kryszak
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kryszak » 04 lip 2006, 13:02

W moim sercu jest miejsce tylko dla REALU :!:
HALA MADRID! :lol:

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 05 lip 2006, 12:53

Witam serdecznie wszystkich. Jestem nowy tutaj, ale mozy niektorzy juz mnie poznali na innych forach :twisted:
Jestem kibicem Realu juz od wielu lat. Jeszcze od czasow Hugo Sancheza, "Sepa" czy Michela. Mecz, ktory przekonal mnie do Krolewskich to pamietne lanie od AC Milan 0:5. Pamietam wiec juz i wzloty i upadki. Pamietam rowniez jak kilka lat temu po fali sukcesow fanami Krolewskich zostala fala tzw. "dzieci bravo sport". W obecnej sytuacji jedyna pocieszajaca rzecza w okresie kryzysu jest fakt, ze tzw. "dzieci bravo sport" przeskoczyly na FCB i "ekipe cara Abramsa".
W obecnym sezonie Real bedzie budowal ekipe, ale od nastepnego znowu nastanie czas panowanie Krolewskich. I moga fani FCB napinac sie i sprezac, ale nawet w okresie swoich sukcesow maja kompleks Realu, bo to sa Krolewscy bo to jest druzyna, ktora w pilce klubowej osiagnela najwiecej jak dotad. I niech nikt nie probuje udowadniac, ze 2>9.....zainteresowani wiedza o co chodzi :D

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 lip 2006, 13:27

[']

To będzie koniec. Assurbanipal na forum pilka.pl :o :zgon: Przypuszczam, że będzie ciekawie bo spory kawałek Twojej twórczości na różnych forach miałem "przjemność" czytać. Nadzieja podobno umiera ostatnia tak więc:

1. Mam nadzieję, że będziesz się wypowiadała sporadycznie.

albo

2. Mam nadzieję, że będziesz pisał często i szybko dorobisz się bana.

ewentualnie

3. Mam nadzieję, że zachowasz umiar i nie sprawisz problemów :roll:

Nie odpisuj assurbanipal :wink:
================================

Coby nie było OT. Siempre Barca.

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 05 lip 2006, 15:26

Co za powitanie i to ze strony "znajomego" barcelonisty. Od razu uprzedzony a ponoc fani FCB slyna z tolerancji i postawy kosmopolitycznej :)
PS. Mam prosbe, nie poruszaj watkow zwiazanych z caudilio, bo to mnie bardzo drazni aragonczyku :)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 lip 2006, 15:36

Spoko spoko :wink: Miałem styczność z Twoją twórczością więc nie przypadkowo jestem 'uprzedzony'. Zresztą to złe określenie bo nie mam zamiaru Cię tutaj dyskryminować. Wystarczy, że nie ograniczysz się do prowokowania i pisania w podobnym tonie co na innych forach. Ogólnie rzecz biorąc nie obrażaj i nie prowokuj a będzie dobrze.

I nie odpisuj bo piszemy nie na temat.

Odnośnie Twojego PS to o tym też już wiem.

Awatar użytkownika
adriano100
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adriano100 » 09 lip 2006, 14:36

A wiec w Hiszpanii dla mnie liczą sie tylko Valencia i Atletico Madrid . Valencie lubilem odkad pamietam jednak dopiero niedawno pojawil sie u mnie syndrom miłości do tego klubu . ^V^Amunt Valencia^V^
Atletico natomiast polubiłem całkiem niedawno . Klub posiadjący ogromny potencjał ,którego nie umiano wykorzystać .Mam nadzieje ,że teraz się to zmieni .

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”