Gry Internetowe - Strona 17

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 05 maja 2005, 13:25

ile musze mie ataku i obrony zeby moc zaatakowac??
a te samochody sa bez sensu jak mam grac jak nie mam samochodu a najtanszy kosztuje ponad 9 tys a ja mam zaledwie 5

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 05 maja 2005, 14:08

creek koło 100 musisz mieć obrony i ataku.

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 05 maja 2005, 14:10

creek pisze:a te samochody sa bez sensu jak mam grac jak nie mam samochodu a najtanszy kosztuje ponad 9 tys a ja mam zaledwie 5
A wiec mozesz wybrac na poczatku dowolny samochod klasy II lub dwa klasy I, a 5 tys. mozesz wydac na udzial w wyscigach lub przebudowe :D Jak czegos niewiesz to pytaj
pozdro

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 05 maja 2005, 15:15

a znacie gre www.ustawki.net ?? ja sie zarejestrowałem.. pisz eże hasło po 5 minutach przychodzi a mi od wczoraj do tej pory nie przyszło :roll:

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 07 maja 2005, 8:11

thecarsism.com :arrow: powiedzcie co w tej grze trzeba robić na samym początku...jak sie samochód kupuje jak na wyścigi iść....

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 07 maja 2005, 8:31

Hej kilka dni temu w The Crims rozpoczela sie nowa runda. Zapraszam do gry. Jest ona zarabista i do wygrania sa ciekawe rzeczy.

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 07 maja 2005, 10:44

thecarsism.com powiedzcie co w tej grze trzeba robić na samym początku...jak sie samochód kupuje jak na wyścigi iść....
Jak juz mowilem wczesniej, mozesz wybrac na poczatku dowolny samochod klasy II lub dwa klasy I, a 5 tys. mozesz wydac na udzial w wyscigach lub przebudowe i zamiast placic pieniedzmi uzywasz opcji "Use 2 Keys", potem musisz zatrudnic jakis kierowcow w "Academy", a potem jak przydzielisz kierowcy samochod to wchodzisz w "race" wybierasz wyscig i scigasz sie :D Jakbys czegos jeszcze niewiedzial to pytaj
pozdro
P.s Jakby ktos chcial sprobowac to zapraszam http://www.thecarsim.com/register.php?a ... e&reff=338

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 07 maja 2005, 10:55

Sory ze post pod postem ale jakos tak wyszlo :D :wink: Mam pytanie, pewnie kazdy z was(chociaz wiekszosc) gral kiedys w pilkarzyki na kartce, taka gra gdzie rysowalo sie kreski :wink: Jesli byloby kilku lub kilkunastu chetnych moznaby zorganizowac lige. Mecze odbywalyby sie na www.kurnik.pl
To jak sa jacys chetni?? :D

Awatar użytkownika
maly_1236
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 07 maja 2005, 10:57

A gra moze tu ktos na WP w te gry online np. w bilarda 8, snookera, tysiaca. Chetnie bym zagral skims z tego forum.

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 07 maja 2005, 11:03

maly_1236 pisze:A gra moze tu ktos na WP w te gry online np. w bilarda 8, snookera, tysiaca. Chetnie bym zagral skims z tego forum.
Ja gram w snookera, mozemy zagrac, zagadaj do mnie na gadu to sie umowimy :wink: W snookera tez by mozna turniej zrobic :D

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 07 maja 2005, 11:58

mimek pisze:
maly_1236 pisze:A gra moze tu ktos na WP w te gry online np. w bilarda 8, snookera, tysiaca. Chetnie bym zagral skims z tego forum.
Ja gram w snookera, mozemy zagrac, zagadaj do mnie na gadu to sie umowimy :wink: W snookera tez by mozna turniej zrobic :D
Ja rowniez gram!... snooker najleszy :wink: jak ktos chce zapykac partyjke prosze na GG :wink:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 07 maja 2005, 12:24

mimek pisze:Sory ze post pod postem ale jakos tak wyszlo :D :wink: Mam pytanie, pewnie kazdy z was(chociaz wiekszosc) gral kiedys w pilkarzyki na kartce, taka gra gdzie rysowalo sie kreski :wink: Jesli byloby kilku lub kilkunastu chetnych moznaby zorganizowac lige. Mecze odbywalyby sie na www.kurnik.pl
To jak sa jacys chetni?? :D
na kurniku moge pograc, ale bardziej wole remika, tysiąca ale piłeczką nie pogardze.. tam jest fajnie na kurniku bo mozna własny turniej założyć, chyba można prywatny żeby obcy nie wchodzili nawet :wink:

Awatar użytkownika
unojedrzej
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 14 maja 2005, 19:31

jeśli chodzi o wirtualne-miasto niedawno zaczełem grać i szukam sojusznika , podajcie nazwe miasta kto chce sojusz z drewnem :)

jesli chodzi o kurnik.pl w piłkarzyk imoge pograć jestem dostepny na gg kto chce zapykac niech pisze
Ostatnio zmieniony 14 maja 2005, 20:12 przez unojedrzej, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 14 maja 2005, 19:42

W thecarsism kupiłem sobie jakąs częsc do samochodu i odrazu przegrywam z łomotem wyścigi o co tu chodzi ?? A w thecrims jak ktoś chce to WasylGdynia chętnie będzie chciał przyjąć łomot !! ten koleś naprawde jest głupi napadajcie go w ogame jestem na 13 universum jakgby co a w wirtualny mieście nazwa moja to Babie Doły....Gra ktos z was w Piłkarzyki na www.gazeta.pl ??

Awatar użytkownika
_KORKI_
Skład B
Skład B

ogame,redragon itp.itd ....

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _KORKI_ » 16 maja 2005, 18:08

Siemka :D Poszukuje jakieś gry podobne do Ogame i red dragona i obowiąskowo nie płatne !!! :D :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”