Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 05 maja 2005, 13:25
creek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 05 maja 2005, 14:08
Mazurek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 05 maja 2005, 14:10
A wiec mozesz wybrac na poczatku dowolny samochod klasy II lub dwa klasy I, a 5 tys. mozesz wydac na udzial w wyscigach lub przebudowecreek pisze:a te samochody sa bez sensu jak mam grac jak nie mam samochodu a najtanszy kosztuje ponad 9 tys a ja mam zaledwie 5
mimek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 05 maja 2005, 15:15
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 07 maja 2005, 8:11
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 07 maja 2005, 8:31
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 07 maja 2005, 10:44
Jak juz mowilem wczesniej, mozesz wybrac na poczatku dowolny samochod klasy II lub dwa klasy I, a 5 tys. mozesz wydac na udzial w wyscigach lub przebudowe i zamiast placic pieniedzmi uzywasz opcji "Use 2 Keys", potem musisz zatrudnic jakis kierowcow w "Academy", a potem jak przydzielisz kierowcy samochod to wchodzisz w "race" wybierasz wyscig i scigasz siethecarsism.com powiedzcie co w tej grze trzeba robić na samym początku...jak sie samochód kupuje jak na wyścigi iść....
mimek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 07 maja 2005, 10:55
mimek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 07 maja 2005, 10:57
maly_1236
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 07 maja 2005, 11:03
Ja gram w snookera, mozemy zagrac, zagadaj do mnie na gadu to sie umowimymaly_1236 pisze:A gra moze tu ktos na WP w te gry online np. w bilarda 8, snookera, tysiaca. Chetnie bym zagral skims z tego forum.
mimek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 07 maja 2005, 11:58
Ja rowniez gram!... snooker najleszymimek pisze:Ja gram w snookera, mozemy zagrac, zagadaj do mnie na gadu to sie umowimymaly_1236 pisze:A gra moze tu ktos na WP w te gry online np. w bilarda 8, snookera, tysiaca. Chetnie bym zagral skims z tego forum.W snookera tez by mozna turniej zrobic
w00jtas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 07 maja 2005, 12:24
na kurniku moge pograc, ale bardziej wole remika, tysiąca ale piłeczką nie pogardze.. tam jest fajnie na kurniku bo mozna własny turniej założyć, chyba można prywatny żeby obcy nie wchodzili nawetmimek pisze:Sory ze post pod postem ale jakos tak wyszlo![]()
Mam pytanie, pewnie kazdy z was(chociaz wiekszosc) gral kiedys w pilkarzyki na kartce, taka gra gdzie rysowalo sie kreski
Jesli byloby kilku lub kilkunastu chetnych moznaby zorganizowac lige. Mecze odbywalyby sie na www.kurnik.pl
To jak sa jacys chetni??
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 14 maja 2005, 19:31
unojedrzej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 14 maja 2005, 19:42
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _KORKI_ » 16 maja 2005, 18:08
_KORKI_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio