Legendy Forum - Strona 17

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 mar 2006, 22:17

Dostalem od Pippena bo nazwalem go nienormalnym ale ban byl niesluszny i zostal mi zdjety wiec jestem czysty :]

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 04 mar 2006, 9:34

Chlopaczek pisze:wiec jestem czysty

Nigdy nie bedziesz do konca czysty :P

Hehe, jak milo ze w koncu robi sie tu taki klimat jak dawniej :D

Pomylscie sobie tylko wraca eternals... :D

Kazdy z nas mial bana, ale kto mial najdluzszego? No kto? :D

Awatar użytkownika
rymownik
Czerwony Diabeł

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 04 mar 2006, 11:23

Oj, nie chwal się Smitu :D

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 04 mar 2006, 11:49

Ja mialem przez Ciebie w pewnym stopniu:P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 mar 2006, 14:19

Smithu jak już taką radość przejawiasz to mamy nadzieję, że zaczniesz też wreszcie pisać tutaj o piłce bo dawno już tego nie robiłeś.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 04 mar 2006, 16:26

Smithu pisze:
Nigdy nie bedziesz do konca czysty :P
Dlaczego sugerujesz ze mam jakies zwiazki z klubem ktorego nazwy nie lubie wymawiac?
Jestem wiernym poplecznikiem Karmazynowego Boga :]

Eternalsi nie wrocili.Oni zawsze byli jak sama nazwa wskazuje :)

Tylko ze dla jednego z nich - nie wymienie Doriana z nazwy - efemeryczna milosc okazala sie lepsza droga niz klanowe wiezi krwi.
Moze z wiekiem zmadrzeje :P

Ha jestem z was najmocniejszy bo nie dalem sie omotac sukkubom tak jak wy.A juz na pewno nigdy na tak dlugo jak wy bo przyznaje chwile slabosci mialem jak kazdy.
Lamy.Macie liscia :P

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 04 mar 2006, 21:03

Chlopaczek pisze:Tylko ze dla jednego z nich - nie wymienie Doriana z nazwy - efemeryczna milosc okazala sie lepsza droga niz klanowe wiezi krwi.
Moze z wiekiem zmadrzeje
moja milosc to moja sprawa^^Twoja milosc do chlopcow zawsze byla ukryta dlatego nei chcesz sie przyznac ze miales slabosc do tego typu spraw:D zamykales sie w sobie i tyle :lol:

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 04 mar 2006, 23:34

DORIAN pisze:Ja mialem przez Ciebie w pewnym stopniu:P

Nie chwal sie :D
Niggaz pisze:Smithu jak już taką radość przejawiasz to mamy nadzieję, że zaczniesz też wreszcie pisać tutaj o piłce bo dawno już tego nie robiłeś.

Zobaczymy co da sie zrobic.
Chlopaczek pisze:Lamy.Macie liscia
Ja sie choc nie paletam wsrod nieletnich :D
DORIAN pisze:zamykales sie w sobie i tyle
To forum, nie przesadzajmy bo sie chlopak w sobie zamknie :D

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 mar 2006, 2:01

Powraca Eternals? ale chyba nie na tą stronę :lol: ja też zalogowałem się na waszym forum, ale pod jakim nickiem? nie wiecie 8) Smithu widzę, że się troszkę podlizujesz Eternalsom i Ty zasługujesz żeby wśród nich być? mi by się to nie podobało :roll: :twisted:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 mar 2006, 2:08

DORIAN pisze: moja milosc to moja sprawa^^
Chcialbys zeby byla tylko Twoja ale na Twoje nieszczescie to tez moja sprawa.
Masz pozdrowienia od Ewy.Mamy teraz przerwe.
DORIAN pisze:Twoja milosc do chlopcow zawsze byla ukryta dlatego nei chcesz sie przyznac ze miales slabosc do tego typu spraw:D zamykales sie w sobie i tyle :lol:
Raz odrzucilem Twoje zaloty i juz jakies teorie do tego dorobiles :?
Smithu pisze:Ja sie choc nie paletam wsrod nieletnich
Tak zazwyczaj sie uklada.Zycie pisze rozne scenariusze.Ja je nie nazywam "nieletnie" tylko "perspektywiczne" :P

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 05 mar 2006, 9:12

Tomusmc pisze:Smithu widzę, że się troszkę podlizujesz Eternalsom i Ty zasługujesz żeby wśród nich być?
Zasluguje i odwalil kiedys kawal dobrej roboty ze mna robiac forum,inna sprawa ze dosyc mala popularnosc jest:P
Chlopaczek pisze:Chcialbys zeby byla tylko Twoja ale na Twoje nieszczescie to tez moja sprawa.
Masz pozdrowienia od Ewy.Mamy teraz przerwe
w marzeniach bicz,chyba masz przerwe z goraca 70 bo przeciez takei Cie kreca :roll:

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 05 mar 2006, 12:06

Tomusmc pisze:Powraca Eternals? ale chyba nie na tą stronę ja też zalogowałem się na waszym forum, ale pod jakim nickiem? nie wiecie Smithu widzę, że się troszkę podlizujesz Eternalsom i Ty zasługujesz żeby wśród nich być? mi by się to nie podobało

Juz zaczynasz :>

Pewnie sie zalogowales i robiles z siebie blazna, choc kto wie rozne rzeczy moga siedziec w twojej glowie.
DORIAN pisze:inna sprawa ze dosyc mala popularnosc jest:P

Marudzicie :P

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 mar 2006, 18:03

Smithu pisze:Pewnie sie zalogowales i robiles z siebie blazna, choc kto wie rozne rzeczy moga siedziec w twojej glowie.
Hah między innymi to ty robiłeś z siebie błazna bo ja udawałem kogoś kto chce się wyrzyć bo miał zły dzień i obserwowałem sobie Was :P

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 05 mar 2006, 22:19

Tomusmc

Myslalem ze sie zmieniles ale widze ze niektorzy nigdy nie dorosna, poza tym nie mam zamiaru znow zaczynac wojny z takim modem jak ty. Sa tu tacy ludzie jak Niggaz, Jarzyna, Piwus nie psuj im prosze opinii. Bez odbioru z mojej strony.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 30 mar 2006, 15:14

Przepraszam z gory za posta pod postem.

Jak za pewne wielu bywalcow tegoz szacownego forum zauwarzylo uzytkownik Smithu przestal udzielac sie swoimi postami. Wielu to z pewnoscia uradowalo, innych ucieszylo, niektorych zmartwilo, jeszcze innych zaniepokoilo itd. itp.

Niestety nadchodzi taki czas w zyciu kazdego forumowicze, kiedy zastanawia sie nad zakoczeniem kariery. Ja wlasnie jestem w takim punkcie, odpuszczam, zawieszam buty na kolku. Juz nic mnie tutaj nie trzyma. Byly piekne chwile, bylo czasem irytujaco, ale czesciej bardzo przyjemnie. Nie raz wielu z was raczylo mnie bardzo milo dyskuja na bardzo wiele tematow. Z kilkoma z pewnoscia utrzymam kontakt na gadu - gadu, jednak beda to tylko wyjatki.

Kilku moich antyfanow odbierze te slowa w sposob jaki bym sobie tego nie zyczyl, coz nigdy nie byli mi przychylni. Mimo wszystko Piwus, Piotrek, Lakier, pozdrawiam was i licze ze kiedy odbierzecie mnie na innej fali. Mialem kilku fanow, a bardziej forumowych przyjaciol, bylo ich wielu przez 2 lata mojej egzystencji na forum. Dorian, Milosz, Chlopaczek, Niggaz, Jarzyna, Mimek, Uchi, Fieldy, Futbolowa, Loczek, Bonso, Bagg, Tomachos, cloner, Gilardino, Kulek, Kali, Luk, mrc, Pasztet, void czy wazi. Pewnie kogos jeszcze ominelem, jednak tych wszystkich bardzo milo bede wspominal. Dziekuje wam za to ze wielokrotnie mnie wspieraliscie, raczyliscie rada.

Moja kariera tutaj byla bardzo burzliwa. Od stylowego nabijacza, przez kandydata na moda, bojownika o wolnosc, rekordzisty postow jednego dnia, amatorskiego grafika, typera, bukmchera, gracza managera, trenera, drugiego Mourinho, az do teraz. Jest co wspominac i mam nadzieje ze jezeli kiedys dojdzie do forumowego zjazdu nie ominecie mnie przy wysylaniu zaproszen.

Zegnam i przy okazji prosze o skasowanie moich dwoch kont :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”