Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 mar 2006, 22:17
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 04 mar 2006, 9:34
Chlopaczek pisze:wiec jestem czysty
Smithu
rymownik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 04 mar 2006, 11:49
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 mar 2006, 14:19
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 04 mar 2006, 16:26
Dlaczego sugerujesz ze mam jakies zwiazki z klubem ktorego nazwy nie lubie wymawiac?Smithu pisze:
Nigdy nie bedziesz do konca czysty![]()
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 04 mar 2006, 21:03
moja milosc to moja sprawa^^Twoja milosc do chlopcow zawsze byla ukryta dlatego nei chcesz sie przyznac ze miales slabosc do tego typu spraw:D zamykales sie w sobie i tyleChlopaczek pisze:Tylko ze dla jednego z nich - nie wymienie Doriana z nazwy - efemeryczna milosc okazala sie lepsza droga niz klanowe wiezi krwi.
Moze z wiekiem zmadrzeje
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 04 mar 2006, 23:34
DORIAN pisze:Ja mialem przez Ciebie w pewnym stopniu:P
Niggaz pisze:Smithu jak już taką radość przejawiasz to mamy nadzieję, że zaczniesz też wreszcie pisać tutaj o piłce bo dawno już tego nie robiłeś.
Ja sie choc nie paletam wsrod nieletnichChlopaczek pisze:Lamy.Macie liscia
To forum, nie przesadzajmy bo sie chlopak w sobie zamknieDORIAN pisze:zamykales sie w sobie i tyle
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 mar 2006, 2:01
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 mar 2006, 2:08
Chcialbys zeby byla tylko Twoja ale na Twoje nieszczescie to tez moja sprawa.DORIAN pisze: moja milosc to moja sprawa^^
Raz odrzucilem Twoje zaloty i juz jakies teorie do tego dorobilesDORIAN pisze:Twoja milosc do chlopcow zawsze byla ukryta dlatego nei chcesz sie przyznac ze miales slabosc do tego typu spraw:D zamykales sie w sobie i tyle
Tak zazwyczaj sie uklada.Zycie pisze rozne scenariusze.Ja je nie nazywam "nieletnie" tylko "perspektywiczne"Smithu pisze:Ja sie choc nie paletam wsrod nieletnich
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 05 mar 2006, 9:12
Zasluguje i odwalil kiedys kawal dobrej roboty ze mna robiac forum,inna sprawa ze dosyc mala popularnosc jest:PTomusmc pisze:Smithu widzę, że się troszkę podlizujesz Eternalsom i Ty zasługujesz żeby wśród nich być?
w marzeniach bicz,chyba masz przerwe z goraca 70 bo przeciez takei Cie krecaChlopaczek pisze:Chcialbys zeby byla tylko Twoja ale na Twoje nieszczescie to tez moja sprawa.
Masz pozdrowienia od Ewy.Mamy teraz przerwe
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 05 mar 2006, 12:06
Tomusmc pisze:Powraca Eternals? ale chyba nie na tą stronę ja też zalogowałem się na waszym forum, ale pod jakim nickiem? nie wiecie Smithu widzę, że się troszkę podlizujesz Eternalsom i Ty zasługujesz żeby wśród nich być? mi by się to nie podobało
DORIAN pisze:inna sprawa ze dosyc mala popularnosc jest:P
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 mar 2006, 18:03
Hah między innymi to ty robiłeś z siebie błazna bo ja udawałem kogoś kto chce się wyrzyć bo miał zły dzień i obserwowałem sobie WasSmithu pisze:Pewnie sie zalogowales i robiles z siebie blazna, choc kto wie rozne rzeczy moga siedziec w twojej glowie.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 05 mar 2006, 22:19
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 30 mar 2006, 15:14
Smithu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio