F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 17

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 25 gru 2004, 12:08

Mikusinski pisze:Blaugrana gra dlatego dobrze ponieważ ma według mnie najlepszego futbolistę globu Ronaldinho. A Larsson może jeszcze nie powrócić do dawnej formy, i Barca będzie musiała sobie kupić innego napastnika.
Nie zgodzę się - jedna jaskółka wiosny nie czyni ! Oczywiscie Ronnie ma wielki wpływ na grę całego zespolu, ale nie zapominaj o Eto'onaldinho, czy o Puyolu, bez ktorego nasza obrona nie prezentowałaby się zbyt okazale. dodajmy do tego świetne podania Xaviego oraz Deco ktory przebiega 14 km w czasie meczu, i mamy prawie dream team - machinę wspoldzialajacą ze soba prawie doskonale, gdyz przeydaloby sie jeszcze kilka wzmicnień.

Awatar użytkownika
Jesus;p
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 01 sty 2005, 16:19

Juz w lipcu Solari w BARCY!!!!!

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 01 sty 2005, 16:38

Jeśli Solari założy koszulkę Barcy będzie drugim ( po LE21 oczywiście) zawodnikiem który opuścił Real dla Barcy. Solari ma rację w Madrycie nie zawsze gra w podstawowym składzie, a w Barcelonie może się to zmienić. Poza tym barca ma wiele kontuzji i nowy gracz by się nam przydał ! Visca El Barca !

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 01 sty 2005, 18:01

No LE 21 nie był mie przywitany przy każdym wystespie w Madrycie ! Ale ja bym jeszcze nie pisał Solari w Barcelonie !! Tylko jak juz Solari w Barcelonie ???

Bo tydzien temu pisali news :! Real Madryt poinformował przedstawicieli AC Milan, że Santiago Solari może zostać sprzedany za 8 milionów funtów. Reprezentant Argentyny mógł grać w Serie A już dwa lata temu, jednak nie zdecydował się na przenosiny do Interu Mediolan, gdzie miał trafić w ramach rozliczenia podczas transferu Ronaldo.

Szefowie Milanu Arieto Braida i Adriano Galliani bardzo cenią umiejętności Solari’ego. Ich zdaniem ten 28 – letni zawodnik doskonale zastąpiłby w składzie brazylijskiego weterana Serginho.

I włoski pisali że niby podpisami umowe a Real chce Ambro na wymiane ! wiec to mogą byc ploty na maxa

Awatar użytkownika
Jesus;p
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 01 sty 2005, 19:42

W sumie to czytalem o tym na stronce Barcy. Jak chcesz to sprawdz. www.fcbarca.com

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 01 sty 2005, 19:57

Obrazek

mi tam sie podoba to co sie dzieje w Realu z kozyscia dla Barcy : ))

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 01 sty 2005, 23:11

herdek pisze:Poza tym barca ma wiele kontuzji i nowy gracz by się nam przydał ! Visca El Barca !

stary, w lipcu, czaisz w lipcu

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 02 sty 2005, 9:14

No, ale skąd iwesz że "Henka" będzie gotowy do gry w lipcu może zagra w jednym meczu i znowu kontuzja.Może Giuly'emu się odnowi ! Wszyastko jest możliwe, jednak lepiej żeby tas sie nie stało !

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 02 sty 2005, 15:11

ok niech go wezma, jak potrzebuja, ale nie mow o lipcowych kontuzjach. poza tym w lipcu sie nie gra(maja przerwe)

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 02 sty 2005, 15:28

No ale prawda jest taka że nie ma co dłużEJ TRZymać zbędnych piłakrzy w naszej katalonii to powinnien
jakisgracz odejśc nie koniecznie dobry.

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 02 sty 2005, 23:43

hmm to może napiszesz kto Twoim zdaniem jest do wywalenia bo tak napisałeś coś, ale nie skończyłeś wątku

hm ?

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 03 sty 2005, 13:28

Naprawde świetnie grają według mnie wygrają w tym sezonie ligę mistrzów znaleźli receptę której Real nie może nadal znaleźć :D :)

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 sty 2005, 13:39

ja barcelonie zycze dobrze ale zawsze gorzej niz realowi - taki nawyk -
jezeli chodzi o ich gre to nie wydaje mi sie ze daleko zajda, moze w primera division tam taki artystyczny futbol jaki preferuja sie sprawdze choc ostatnio wygrywaja dosyc fartownie, no ale szczescie sprzyja lepszym, natomiast w lidze mistrzow z druzyna Mourinho nie maja szans mowie tak bo odbiegaja od nich taktycznie i rownierz w dyscyplinie gry, co juz widac bylo w meczach z milanem ze maja problemy z zespolem dobrze zorganizowanych taktycznie, niestety wydaje mi sie ze odpadna, ale wolalbym zeby przeszli dalej i w ktores fazie zagrali z Realem :D 8)

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 19:23

z tego co pamietam i oglądałem mecz z Milanem Barca dlugo się z nimi męczyła (2-1 ), ale każdy widział, która druzyna była lepsza. Chelsea jest teraz w dołku wygrywaja ale strasznie farciarsko ( kto oglada ich mecze ten wie ). Poza tym Chelsea bedzie bardzo zmeczona kiedy bedzie musiala sie spotkać a azulgraną, gdyz trapi ja wiele kontuzji oraz nie maja chwili wolnego

BARCELONA wygra :!:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 sty 2005, 19:28

Baqu pisze:z tego co pamietam i oglądałem mecz z Milanem Barca dlugo się z nimi męczyła (2-1 ), ale każdy widział, która druzyna była lepsza. Chelsea jest teraz w dołku wygrywaja ale strasznie farciarsko ( kto oglada ich mecze ten wie ). Poza tym Chelsea bedzie bardzo zmeczona kiedy bedzie musiala sie spotkać a azulgraną, gdyz trapi ja wiele kontuzji oraz nie maja chwili wolnego

BARCELONA wygra :!:

barca moze byla lepsza, ale gdyby to byla konfrontacja pucharowa z milanem to by odpadli i tyle :P przykro mi, Chelsea nawet z kontuzjami sobie poradzi maja taka lawke, takich zawodnikow ze dadza rade z kazdym i bede w rytmie gry a Barca dopiero bedzie w niego wchodzic a farciarsko to wygrywa ostatnio wlasnie barca !

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”