brak slow
Juz widze jutrzejsza relacje i Wyrzykowskiego z Jaronskim, wczoraj okrzykneli go zywa legenda a jutro ...
Jestem zniesmaczony, zdegustowany, zalamany itp co tam jeszcze jest

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 lip 2007, 18:18
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 lip 2007, 18:25
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 lip 2007, 18:29
Fieldy bo nie zawsze ich zlapiafieldy pisze:Po co oni biorą te środki, skoro wiedzą, ze i tak ich złapią, aż tak są głupi ?
teraz dodatkowo po podpisaniu lojalki straca roczny dochodfieldy pisze:aż tak są głupi ?
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 24 lip 2007, 18:33
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 24 lip 2007, 18:42
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: walcott » 24 lip 2007, 18:43
walcott
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 24 lip 2007, 19:01
kolego radzę przeczytać:arek_ahig pisze:O Rasmussenie juz się wypowiadałem, więc niedługo wróżę mu podobna karierę. Właściwie kwestią otwartą pozostaje tylko to czy odbiorą mu wygraną w TdF po ewentualnym zwycięstwie, bo to, że zostanie zdyskwalifikowany jest niemalże pewne
obecnie są środki, których kontrole nie wykrywają, bo nie znają ichfieldy pisze:Moze wy mi powiecie, skoro "siedzicie" w tym głebiej. Po co oni biorą te środki, skoro wiedzą, ze i tak ich złapią, aż tak są głupi ?
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 lip 2007, 19:07
Nie jestes samAkarin pisze:Czuję się jakby mi ktoś lewym prostym w twarzy przyłożył i nie wiem co się wokół mnie dzieje...
dokladnie, to analogicznie do korupcji w naszej pilceBabel pisze:Coraz bliżej mi stwierdzenia, że nie ma już czystych kolarzy, sa tylko skutecznie sie broniący.
Trudno bylo sie spodizewac po ubeiglorocznych ekscesach czegos bardziej szokujacego a jednakAkarin pisze:choć co teraz widomo....
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 24 lip 2007, 19:13
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 24 lip 2007, 19:57
Wszystko poszło jednak dobrze. Muszę podziękować swojemu masażyście. Dzisiaj w końcu pokazałem, że za wcześnie zapadł na mnie wyrok. Mam od dwóch dni mocne nogi i ogromną motywację. To jeszcze nie jest koniec!
Gdy wróciłem do hotelu, zdałem sobie sprawę, że nadzieja na zwycięstwo w Tour de France prysła. Koledzy spytali mnie czy chcę się wycofać, ale odpowiedziałem im, że nigdy się nie poddaję. Porozmawiałem z chłopcami i powiedzieli mi, że pomogą mi osiągnąć nowy cel: zwycięstwo etapowe.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 24 lip 2007, 20:43
No to witam w klubieczeher pisze:Jestem zniesmaczony, zdegustowany, zalamany itp co tam jeszcze jest
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 lip 2007, 21:27
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 24 lip 2007, 21:46
Człowieku, zastanów się troszkę, co z tego że go nie lubiłeś, to jest przeciez ogromny cios dla kolarstwa, nie wiem z czego tu się cieszyć. Przy tym sprawa Basso to pikuś. Vino od dawna był uważany za wspaniałego człowieka głównie dzięki waleczności, charakterowi. A tu taka wpadka. On był jednym z ostatnich na liście jakich można było podejrzewać. Kolarstwo się sypie, umiera i to kolarze zabijają swój sport.Nigdy go nie lubilem, ja zawsze trzymalem kciuki za innych zawodnikow, a tutaj tak mila informacja dla mnie, No to Moreau sie dzwignal o jedna pozycje wyzej
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 lip 2007, 21:53
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 24 lip 2007, 22:17
bellus
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio