Manchester United (zbiorczy) - Strona 17

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
chesteros
Skład B
Skład B
Reputacja: 0
Lokalizacja: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 ORA, England :)
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chesteros » 04 sty 2005, 19:26

Obstawiam 2:0. Scholes i Giggs standardowo :P

Axel Hammond pisze:
chesteros pisze:Nie mówie ze bedize łatwo :!: ale wygrają 8) A co Do wypowiedzi Axel'a to już sie niewypowiadam :lol: juz sie niemoge doczekac jeszcze pare ostrzezen i bann :twisted:
Nie liczyłbym na to syneczku. Ostrzeżenia dostaję za jakieś błahostki, ale teraz już się pilnuję. O banie zapomnij.
Nie mów do mnie syneczku :!: Prosze o Ostrzezenie dla tego pana :!: Jest dla mnie obrazliwe ze człowiek tego pokroju próbuje porównywac sie z moim ojcem :idea:

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 04 sty 2005, 20:33

chesteros pisze:Obstawiam 2:0. Scholes i Giggs standardowo :P

Axel Hammond pisze:
chesteros pisze:Nie mówie ze bedize łatwo :!: ale wygrają 8) A co Do wypowiedzi Axel'a to już sie niewypowiadam :lol: juz sie niemoge doczekac jeszcze pare ostrzezen i bann :twisted:
Nie liczyłbym na to syneczku. Ostrzeżenia dostaję za jakieś błahostki, ale teraz już się pilnuję. O banie zapomnij.
Nie mów do mnie syneczku :!: Prosze o Ostrzezenie dla tego pana :!: Jest dla mnie obrazliwe ze człowiek tego pokroju próbuje porównywac sie z moim ojcem :idea:
:lol: Chesteros troche przesadzasz....wiem ze Axel gada glupoty...ale on to robi specjalnie po to zeby ans zdenerwowac......jak nie bedzie przeginal to niech se jest na tym forum.... :D

Awatar użytkownika
chesteros
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chesteros » 04 sty 2005, 21:46

No wiem ale takie pio**i doprowadzają mnie do białej gorączki nie umie sie opanowac :roll: ale to jest temat o ManU wiec musze zawzec cos o diabełkach :D

Just like the Busby Babes in Days gone by
We'll keep the Red Flags flying high
You've got to see yourself from far and wide
You've got to hear the masses sing with pride
:D

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 04 sty 2005, 23:07

Niestety remis z Tottenhamem

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 05 sty 2005, 0:47

Czesc Sorry RVN10 ale takiego czegoś nie widziałem jeszcze to musze napisać Bo mecz był dobry ale w 90 min BYL COO !!!

A jestem w szoku !!! Kto widział co zrobił Roy Carroll to wie czemu !

90 minuta MU zamyka Koguty na ich połowie WALI GŁOWA W MUR :) i Mendes wyprowadza piłke strzela z połowy bo boski Roy był wysuniety po wczesniejszej interwescji ------ PIŁKI LECI LECI LECI ON JĄ ŁAPIE i po chwili WYPUSZA DO BRAMKI (dobry chwyt ma ) !!!!!!!! :)))))))))))

Sedzie nie uznał bo NIE WIEDZIŁ LECIAŁ I NIE ZDARZYŁ ALE POWTÓRKI POKAZAŁY ZA LINIĄ

Chyba mogą nawet przydzieli 3 pkt :) Kogutą bo zapis jest a że sedzie nie zdąrzył to :) komisja roztrzygnie

Roy powtórz to w lutym z Milanem niech Pirlo taka brame zaliszy PROSZE !!!

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 05 sty 2005, 3:05

Prosze zobaczyc to zdjecie pilka w siatce jak zloto,ale sedzia nie zauwazyl,ale komedia.Uwazam,ze Tottenhamowi naleza sie 3 punkty.
Patrzcie dowod ponizej.

Awatar użytkownika
Matys90
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 05 sty 2005, 9:46

Jak już wiele razy się zdarzyło dla ManU sędzia jest ich 12 zawodnikiem.
ciekawe jest tylko ile ManU płaci tym sędziom....

Awatar użytkownika
chesteros
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chesteros » 05 sty 2005, 10:36

Taaaaa a szczególnie to bylo widac w meczu z FC Porto :lol:

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 05 sty 2005, 11:39

No i wszystko to zdjecie mówi :D To była bramka niczym KO . jak on mógł tak zrobić ?? A to nie jedyna taka interfancja w tym meczy w pierwszej połowie też Mendes próbował lobem.. Jak Boski Roy wyszedł i zgubił piłke i gdyby nie próba zablokowania chyba Silvestra to było by 1:0 ale musiał Mendes zrobić jeszcze jeden zwód i juz Roy wrócił do Bramki.

Teraz jest ciekawe czy Van Der Sar czy ktos inny bo chyba sir. Alex nie pozwoli na takie coś !!!!! MOZE DUDEK NA OLD TRAFFORD :D !!!!

MLSoccer moze przydziela 3 pkt. jak Ronneya karali na podstawia taśm video A to nie jest spór o spalonego tylko ewidentnie GOLA MA 1:0 i to jakiego GOLA ! Wszystko jeszcze komisja ligi moze zrobic i nalezało by bo Koguty zasurzyły na wygrana, jak takie bramki sie strzal a sędziowie nic To tylko sedziowie są na odstrza !! :D

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 sty 2005, 13:32

Nie sadze zeby przyznali bramke na podstawie zapisu video.Nigdy tak nie robili i teraz tez tak nie zrobia.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 05 sty 2005, 14:11

Chlopaczek pisze:Nie sadze zeby przyznali bramke na podstawie zapisu video.Nigdy tak nie robili i teraz tez tak nie zrobia.
ja niebyłbym tego taki pewien.. przecież to dość wyraźna sytuacja wsdzyscy to widzieli prócz sędziego(chociaż nie wiadomo cyz to prawda :? ) ... kolejny fakt przemawiający za tym aby zrobić powtórki sytuacji :wink: :arrow:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 05 sty 2005, 14:47

Pasztet pisze:
Chlopaczek pisze:Nie sadze zeby przyznali bramke na podstawie zapisu video.Nigdy tak nie robili i teraz tez tak nie zrobia.
ja niebyłbym tego taki pewien.. przecież to dość wyraźna sytuacja wsdzyscy to widzieli prócz sędziego(chociaż nie wiadomo cyz to prawda :? ) ... kolejny fakt przemawiający za tym aby zrobić powtórki sytuacji :wink: :arrow:
Prawo nie działa wstecz (a na boisku sędzia jest prawem :roll: ) wiec nie mamy co liczyć na zaliczenie tego gola

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 05 sty 2005, 15:18

I jak zwykle niezawodny Axel Hammond miał rację. Dla mnie moralnym zwycięzcą tego meczu jest Tottenham, a więc wszystko zgodnie z planem. teraz wam się jeszcze udało, ale na dłuższą metę takie przekręty nie mają racji bytu. Ale jest duża przewaga, na Intertoto się pewnie załapiecie (jescze jest paru sędziów do opłacenia)...

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 05 sty 2005, 15:26

Pasztet pisze:
popieram ostatnie słowa Paszteta ale wątpie aby przyznano tą bramkę Spur's.Niestety piłak nie jest sprawiedliwa, było już kilka tego przykładów

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 05 sty 2005, 20:14

Jak ktoś nie widział to niech patrzy:

http://poczatek.internetdsl.pl/bramki/carroll.avi

A my narzekamy, że sędziowie drukują dla Juve

Zablokowany

Wróć do „Anglia”