Celtic Glasgow - Dookoła Klubu - Strona 17

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 01 lis 2005, 16:05

Tak jak fieldy powiedział. Chciałbym się na tym forum udzielac dużo ale nie zawsze udzielam się w odpowiednim temacie... :oops:

PRZEPRASZAM (poraz kolejny) wszyystkich kibiców Celticu i nie tylko.
Na podstawie tego co napisałkostek myślałem że to nowe wiadomości.... Do piero jak teraz czytam to sam sie z siebie śmieje bo widzę (szkoda że dopiero teraz) że toam jest opisane co zrobił były trener Celtcu po opuszczeniu klubu...
Ale to nie zmienia faktu że Boruc będzie dalej w pierwszej "11" Celticu :wink:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 26 lis 2005, 20:29

Po tym feralnym meczu mogę tylko liczyc przegrane kupony :evil: Mówię o dzisiejszym spotkaniu z Dunfermline, który Celtic przegrał 0:1 po bramce Rossa w 20 min. Było to ogólnie ogromna niespodzianka, pnieważ po pewnym pokonaniu Rangersów, myśłałem, ze Celtic rozjedzie do zera ostatni zespoł w tabeli. Niestety sie przeliczyłem :? :roll: Nasz Polak-Artur Boruc rozegrał całe spotkanie. Ostatnio kontuzjowany Żuraw pojawił sie na boisku w 60 min.

forsajt
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Celtic

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forsajt » 27 lis 2005, 8:34

Celtic miał slaby początek sezonu.
Później zaczął w końcu coś grać ale nie można powiedzieć przynajmniej narazie, że grają równo.Raz jadą z Rangersami, a drugi raz przegrywają u siebie z Dunfermline.

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 28 lis 2005, 20:43

Szok, dosłownie szok po tym co się stało. Tego się chyba nikt nie spodziewał tym bardziej, po tak dobrym meczu z Galsgow Rangers. Na dodatek z Dunfermline które zajmuje przedostatnią pozycję w Szkockiej Premier Legaue, a przed tym spotkaniem był ostatni. Jednak po tej porażce nadal są liderem jednak spokojnie mogli wykorzystać remis Hearts i powiększyć przewagę. Wydaje mi się, że po prostu zlekceważyli przeciwnika. Myśleli, że będzie łatwo, a tymczasem piłkarze Dunfermline walczyli z wielką ambicją i udało im się wywieźć 3 punkty i to z jakże trudnego terenu. Moim zdaniem największa niespodzianka minionego weekendu 8)

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 01 sty 2006, 11:06

Dziś o godzinie 15:00 Celtic bedzie podejmował drugi klub w lidze Hearts. Faworytem wydaje sie być klub Boruca, jednak Hearts na pewno będzie chciał powalczyć. Mecz w Polsacie Sport od godziny 14:55

madridista
Trampkarz
Trampkarz

FM 2006

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madridista » 01 sty 2006, 11:56

zakladam ten temat zeby wiedziec jakie sa wasze druzyny i kariery w fm-ie 2006

kostek
szara strefa pilka.pl

Re: FM 2006

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 01 sty 2006, 11:58

madridista pisze:zakladam ten temat zeby wiedziec jakie sa wasze druzyny i kariery w fm-ie 2006
:rotfl2:

Kolega jeszcze wczorajszy jak widze?

Awatar użytkownika
MARCINNN
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 01 sty 2006, 23:01

Straszny fart Celticu. Po pierwszej połowie myślałem, że to będzie jakiś pogrom. Gdyby Boruc nie wybronił tej sytułacji sam na sam to Hearts wygrywali by już 3-0. :lol: :lol:

madridista pisze:zakladam ten temat zeby wiedziec jakie sa wasze druzyny i kariery w fm-ie 2006
Czyli co :?: :think:

Awatar użytkownika
PrOtEcToR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 01 sty 2006, 23:10

Ale jak widziałem to Boruc troche skisił przy pierwszej bramce! Jednak sytuacje sam na sam pieknie wybronił... Po tym meczu Celtic odskoczył juz na 7 pkt. i raczej ciężko komus będzie go dogonić... szkoda tylko że Żurawski, ta kontuzja, bo zaczynał strzelac...
heh... :lol:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 01 sty 2006, 23:18

PrOtEcToR pisze:Ale jak widziałem to Boruc troche skisił przy pierwszej bramce!

Czy ja wiem, co mial zrobic w tej sytuacji, to obroncy nie powinni pozwolic tamtemu co strzelil, na dojscie do tej pilki.

Mecz ciekawy, tylko jedno mnie zastanawialo, co w Celticu robi ten obronca Balde? Wiekszej ofermy dawno nie widzialem ;/

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 01 sty 2006, 23:21

PrOtEcToR pisze:Ale jak widziałem to Boruc troche skisił przy pierwszej bramce!
Przede wszystkim przy drugiej, bo Elvis nie powinien sobie strzelac z metra glowa, nawet w takim tloku.
PrOtEcToR pisze:Jednak sytuacje sam na sam pieknie wybronił...
Skacel sie troche podpalil bo powinien to raczej strzelic. No ale jak troche zwolni z tymi bramkami to moze nawet i lepiej bo moze sobie o nim zapomna w Marsylii. No a drugi plac jest, nie sadze zeby na mistrzostwo w Hearts ktos liczyl powaznie (no moze oprocz Romanova), a jak sie zalapia do el. LM to i tak bedzie progresja i poki co dobry pulap do walki o mistrza w przyszlym sezonie.

Awatar użytkownika
MARCINNN
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 08 sty 2006, 16:21

Puchar Szkocji: Clyde - Celtic 2 -1 :? Jednak Polacy chyba nie powinni mieć do siebie pretensji. Żurawski 12 minut po wejściu na boisko strzelił bramkę, a Boruc tradycyjnie już obronił karnego :D

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 08 sty 2006, 18:01

widac Boruc robi sie specjalistą "karniaków" :D fajnie tez ze udał sie powrót żurawskiemu po kontuzji, moze wreszcie zacznie grac na miare swoich mozliwosci :!:

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 08 sty 2006, 18:09

nom ładnie :)

Boruc po raz kolejny w pewnym sensie "bohaterem", uchronił swój zespół od większego wyniku... jednak 2 bramki puścił.. nie wiem jakie to były sytuacje ale co tam... to tylko Puchar... :D

Zuraw bardzo ładnie, 12 minut na boisku i bramka ! W następnym meczu od pierwszych minut :) Mam nadzieje...

P.S 12 zł było na Clyde w Profie... :P heh

Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 14 sty 2006, 22:34

No dwaj polacy ładnie grają w barwach szkockiego klubu. Cieszy zwłaszcza poót do formy Maćka Żurawskiego który wrócił po kontuzji i w dwóch meczach walnął dwie bramki :brawo: . No ta dzisiejsza troszke kontrowersyjna ale zaliczył sędzia. Szkoda tylko że w powrocie do składu Żurawia [w pucharowym meczu] mimo strzelonej bramki przegrali :oops: No a Boruc ma [raczej] stałe miejsce w składzie Celticu. Byle tak dalej to na mundialu będziemy mocni :mike:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”