Legia Warszawa (L) (zbiorczy) - Strona 17

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 01 wrz 2005, 23:40

No ale wez pod uwage, ze w zeszlym roku wisla miala innego trenera, pod ktorego wodza grala ogolnie bardzo nierowno i legia miala mocniejsza drozyne.
Poza tym mysle ze stwierdzenie iz wisla kuleje jest troche przesadzone. Biala Gwiazda dokonala bardzo ciekawych transwerow i wcale nie jest teraz slabsza niz byla, ja mysle ze wrecz przeciwnie. wisla sie wzmocnila i jezeli Baretto i Kryszalowicz odpowiednio wprowadza sie w drozyne i wszystko "zaskoczy" tak jak powinno to inne kluby ekstraklasy moga miec powazne problemy z dotrzymaniem tempa wiselce.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 02 wrz 2005, 13:50

Do Jarzyny: Jak nie chcesz to nie odpisuj nikt Cię przecież nie zmusza. Na mojego poprzedniego posta wcale nie musiałeś reagować (a jednak odpisałeś)
Krzysztof Jarzyna pisze:poprostu nie lubie jezeli ktos nie mogac znalezc argumentu (tudziez jakos sensownie sie odgryzc) rzuca hasla w stylu dzieci z podstawowki.
Możesz mi wyjaśnić jakie ty w poprzednich kilku postach przedstawiasz argumenty (chociaż jeden).
Krzysztof Jarzyna pisze:moze to jest Twoj styl,
Pierwszy raz na tym forum zwróciłem się w ten sposób do innego użytkownika. Natomiast Tobie podobne odzywki zdarzają się bardzo często więc to raczej jest Twój styl.
Krzysztof Jarzyna pisze:ublizanie komus przez kabelek mnie nie rajcuje,
Pewnie, że nie. Ciebie rajcuje napinanie się przez kabelek i sypanie zupełnie zbędną ironią w każdym temacie mimo, że nic konstruktywnego to do tematu to nie wnosi.
Krzysztof Jarzyna pisze:wiec zeby nie wypisywac epitetow pod Twoim adresem, poprostu zakonczylem to, co na dobra sprawe sie jeszcze nie zaczelo.
A gdzie ja wypisywałem pod Twoim adresem jakieś epitety ?

To zdanie:Czy ty na prawdę nie wiesz kto cie zrobił ? (bo ja na pewno nie) Ma charakter zapytania a nie stwierdzenia więc wyzwiskiem tego nazwać raczej nie można. A tak po za ty to nie wiem czego się spodziewałeś zwracając się do mnie per „tato”.
Krzysztof Jarzyna pisze:Ps. jezeli chcesz cos jeszcze napisac do mnie to sie nie wysilaj, bo tym razem to juz jest naprawde ostatni raz, kiedy Ci odpisuje.
Jak to już wcześniej napisałem: "Rób sobie co chcesz Jarzyna..."

A teraz wracając do tematu:

Mnie poza sama zmiana (notabene bardzo dobry i jedyny sluszny wybor) cieszy jeszcze cos oprocz tego. A moze nawet przede wszystkim.
Mianowicie, mimowolne przyznanie sie calego zarzadu do bledu. I to juz wlasciwie po raz drugi (najpierw te nieszczesne bilety).
Oczywiscie wprost tego nie powiedzieli i zapewne nigdy z ich ust nie wyplynie wyrazenie "popelnilismy blad". Jest ono jak najbardziej wyrazeniem obcym w calym chyba ITI

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 05 wrz 2005, 0:50

Szkoda ze Wdowczyk nie może zropbioć żadnych tranferów,musi zmienić teraz taktyke bo ta nie przynosi skutków a miala być nasza bronią,pomóc Nędzy sie jakoś wszczelać,i powinnien być Gicik a w styczniu zrobić jakieś transfery

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 05 wrz 2005, 20:32

No owszem jak wymienią 3/4 składu to będą mieli gicik.

Awatar użytkownika
bartasg
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartasg » 06 wrz 2005, 13:48

wdowczyk chyba za duzo legii nie pomoze ale i tak bedzie napewno lepiej niz za zielka w koncu gorzej byc chyba nie moze :D sklad maja mlody i efekty tegorocznych transferow moga przyjsc dopiero za 2-3 lata. wielka strata bylo odejscie sagana i boruca chociaz wyrasta juz godny nastepca w postaci fabiana. w tym roku nawet z tak forma leiga chyba uplasuje sie w czolowce i bedzie walczyc w europejskich pucharach.

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 06 wrz 2005, 20:40

Legia wygrala dziś z wisła Płock 1:0 jest to 1 mecz Wdowca w Legii

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8692
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 wrz 2005, 20:43

Tomi pisze:Legia wygrala dziś z wisła Płock 1:0 jest to 1 mecz Wdowca w Legii
ano :) wynik cieszy :)

ale oba zespoly graly w okrojonych skladach ;)

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 06 wrz 2005, 20:56

Bramkę strzelił .... Włodarczyk po dośrodkowaniu ........ Sokołowskiego :!: Tak to właśnie Sokołek popisał się asystą (z tego co pamiętam to już jego druga w "legijnej karierze" :D )

Na prawde ten Wdowczyk to cudotwórca, w trakcie kilku treningów nauczył Sokołowskiego dośrodkowywac a Włodarczyka strzelac gole :shock:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8692
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 wrz 2005, 21:00

hehe :)
po prostu to dobry trener :)
choc Wlodarczyka nie trzeba bylo uczyc, on musial sobie tylko przypomniec :)
no ale Sokolowski musial sie uczyc :D
dosc szybko mu to wyszlo ;)

ciekaw jestem jak bedzie w lidze ;) bo w koncu, kilku mlodziezowcow musi dojsc do skladu :) np. Rzezniczak (na jego pozycji gral .... Roslon)
Szalachowski, no i Fabianski :)
choc pewnie Mucha dzis udowadnial, ze to on powinien bronic :twisted:

pozdro

Awatar użytkownika
majo
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majo » 06 wrz 2005, 21:04

Wdowczyk był zawsze bardzo dobrym trenerem przynajmniej ja tak sądze.

A co do Sokołowskiego.

Co Wy mówicie przeciez to jego dpoiero pierwsz asysta a włodarczyk z bodajże trzeci gol na 50 sytuacji.

Awatar użytkownika
bartasg
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartasg » 06 wrz 2005, 21:54

no po paru dniach pracy z zespolem nie ma co jeszce wysuwac pochopnych wnioskow chociaz wygrana napewno cieszy w porownaniu z wynikami za zielka. teraz moze byc juz tylko lepiej. mam nadzieje ze chlopaki sie odbuduja i pokaza ze sa jedna z 2 najlepszych druzyn w polsce.

Awatar użytkownika
Pawel18
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 06 wrz 2005, 22:46

No wreszcie Legia podjela dobra decyzje personalna o zatrudnienu Wdowczyka ten pan sie zna na rzeczy i mam nadzieje ze pouklada zespól od początku i Legia bedzie znowu czołowym klubem w Polsce nic tylko powodzenia zyczyc to nam wszystkim wyjdzie na dobre jezeli Legia zacznie grac dobra pilke i wreszcie dołaczy do walki o mistrza

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 07 wrz 2005, 7:23

1 branmka o niczym nie świadczy.Kazdemu sie może udać strzelić branmke lub dośrodkować

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 07 wrz 2005, 9:14

liczyłem ze Kasperczak bedzie treenrem Legii :!: ale Wdowczyk tez powinien pobudzic piłkarzy do leprzej gry i zwyciestw!! Licze ze wkoncu Janczyk zacznie strzelac cos :lol:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 wrz 2005, 9:26

Janczyk jest jeszcze młody i musi sie ograć w Legii.

Bardzo dobrzem, że nowym trenerem Legionistów został Dariusz Wdowczyk. Swoje umiejetności trenerskie pokazał m.in. w Koronie Kielce :wink:

Zielek nie sprawdził sie na stanowisku trenera :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”