Football videos [temat zbiorczy] - Strona 17

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
zleWo
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zleWo » 08 sty 2006, 15:26

Skoro kazdy o cos prosi to i ja dolacze sie do koncertu zyczen . Prosze o kompilacje o Carlosie Alberto (Fc Porto - Corinthias Sao Paulo ) Jezeli szukacie dobrych kompilacji to sa one na stronie

www.soccerclips.net

Jest tam naprawde duzo swietnych kompilacji .

Michalson
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michalson » 08 sty 2006, 15:39

No to ja też. Prosiłbym o jakąś kompilacje Bayeru Leverkusen (drużyny lub pojedyńczych graczy).

Awatar użytkownika
Fabio Paim
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fabio Paim » 08 sty 2006, 21:18

Ma ktoś może link do dzisiejszej bramki Żurawskiego i obronionego karnego Boruca :?: :?: :?:

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 08 sty 2006, 21:24

Fabio Paim pisze:Ma ktoś może link do dzisiejszej bramki Żurawskiego i obronionego karnego Boruca :?: :?: :?:
Skrót meczu Clyde - Celtic

Bramk Żurawskiego z tego meczu

U mnie bynajmniej link ze skrótem nie działa więc jakbyś mógł to wrzuć go gdzie indziej :) Pozdrawiam//Tomusmc

BarMos
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarMos » 08 sty 2006, 22:36

Mógłby ktoś wrzucić skrót z wczorajszego meczu Juve? Z góry dziękuję.

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 08 sty 2006, 22:46

Tomusmc pisze:U mnie bynajmniej link ze skrótem nie działa więc jakbyś mógł to wrzuć go gdzie indziej :)
http://www3.uploadsend.com/d.php?file=t ... epath=5002

Mam nadzieje, że już będzie działać :)
wazi pisze:U mnie też skrót nie działa, próbowałem każdym programem i nie można, może młody masz jakiś inny plik...
Nie działa link czy pilk ?
Bo jak plik, to potrzebowałbym jakiś program, który zmieniałby rozszerzenia ...

Ryan 11
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ryan 11 » 09 sty 2006, 19:14

kto może wrzucić bramki KRZYNÓWKA z poprzedniego sezonu z LM i Bundesligi, fajnie by bylo gdyby byly one z polskim komentarzem 8)

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 09 sty 2006, 22:51

Mam wielką prośbę! Bardzo potrzebuję pierwszą bramkę Beckhama w Realu ale nie chodzi mi o tą z Betisem (pierwsza w lidze i z tego co pamiętam już w 1 kolejce) tylko o tą co zdobył w turnee w Japonii (nie pamiętam z kim wtedy grali). Bedę bardzo wdzęczny.

Awatar użytkownika
unojedrzej
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 09 sty 2006, 22:56

Ja mam także ogromną prośbę , wie ktoś skąd mogę ściągnąć bramki Porto z tego sezonu?
Z góry dziękuje za info..

A na chwile obecną potrzebne mi pilnie gole Quaresmy z ostatnich meczy.. ktoś poratuje ? będe bardzo wdzięczny.. Pozdro 8)

Awatar użytkownika
Competi Favori
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Competi Favori » 09 sty 2006, 23:39

Dałoby rade wrzucić karniaki, Milan-Liverpoll z komentarzem z TVP 1 i np. formacie mpg? Inne też mogą być ;-)

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Regulamin działu Football videos + Mecze przez internet

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 10 sty 2006, 16:29

Z powodu wielu niejasności postanowiłem napisać ‘regulamin’ tego działu, który powinien rozwiać wszelkie niejasności. Dlatego przeczytajcie go uważnie ;).

Football videos :

- Włochy, Hiszpania, Anglia, Inne ligi, Europejskie Puchary, Mecze Międzynarodowe :
W tych tematach tylko i wyłącznie podajemy linki do goli lub skrótów z danego meczu, tutaj nie prosimy o bramkę lub jakieś inne video związane z określonym meczem.

- Kompilacje piłkarskie :
W tym temacie można prosić o kompilacje, jest to jedyny temat, gdzie możecie składać prośby o jakiś filmik. Jeśli ktoś poda wam link do jakiejś kompilacji i chcecie mu podziękować, zróbcie to przez PW. Użytkownik, który napisze posta, w którym tylko będzie dziękował za umieszczony filmik, od razu dostanie WP. Kolejna zasada to taka, że jeśli ten sam użytkownik co chwile będzie prosił o różne kompilacje, będzie dostawał WP, lepiej sporządzić długą listę filmików, o które się prosi.

- Prośby, pytania :
W tym temacie składajcie wszelkie prośby o mecze lub inne filmiki związane z danym spotkaniem (pamiętajcie, że prośby o kompilacje składa się w temacie „Kompilacje piłkarskie”), obojętne czy bramka padła w lidze angielskiej, hiszpańskiej czy innej. Tak jak pisałem wyżej - jeśli ten sam użytkownik co chwile będzie prosił o różne filmiki, będzie dostawał WP.

- Humor :
Jak sam temat mówi, tutaj zamieszczamy śmieszne sytuacje z różnych meczy lub innymi sytuacjami związanymi z piłką nożną. Opisuje ten temat tylko dlatego, aby Wam powiedzieć, żebyście w tym dziale nie oceniali filmiku, który wcześniej dał ktoś inny, każde nabicie itp. będzie karane WP.

Mam nadzieje, że tematu typu „Piękne bramki” lub „Jak tworzyć kompilacje piłkarskie” nie trzeba opisywać.

Użytkownik łamiący wyżej wymienione zasady będzie karany WP.

Jeszcze prośba do nowych użytkowników, aby sprawdzali czy kilka stron wcześniej nie ma kompilacji o które proszą, bo tak często się zdarza.

Ultras-Sur
Mecze Przez Internet
Wszelkiego typu pytania dotyczące oglądania meczy przez Internet składamy w dziale Mecze Przez Internet- Prośby i Pytania lecz prosze bezsensownie nie nabjac postów gdyż takie zachowanie będzie karane.
Porgramy sa opisane w danych działach które sa przyklejone.Prosze w nich nic nie pisac a w razie problemów pisac w dzila Prośby i Pytania albo także można wysłać do mnie PW.Przypomne i tym razem że do płynnego oglądania TV przez Internet należy mieć nie tylko dobre łącze ale także i sprawny komputer

Ryan 11
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ryan 11 » 10 sty 2006, 18:50

kto może wrzucić bramki KRZYNÓWKA z poprzedniego sezonu z LM i Bundesligi, fajnie by bylo gdyby byly one z polskim komentarzem

Według Regulaminu napisanego przez Mlodego dostajesz za okrutne :lol: nabijanie 2 WP Pozdrawiam //Ultras

Awatar użytkownika
M.T.
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M.T. » 10 sty 2006, 21:37

Ryan 11 pisze:kto może wrzucić bramki KRZYNÓWKA z poprzedniego sezonu z LM i Bundesligi, fajnie by bylo gdyby byly one z polskim komentarzem

Jak ci tak bardzo zależy to masz tutaj 3 bramki strzelone przez Krzynówka w LM

http://rapidshare.de/files/10796088/Krzyn_wek.rar.html

Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 10 sty 2006, 23:00

Ja potrzebuje Bramke Jacka Bąka dla Lens z Lyonem pare sezonów temu
to była ostania kolejka i Lyon wygrał bodajże 4-1

I mam jescze 2 prośby troche nietypowe
1 Jak Ronaldinho składa M Borkowi życzenia z okazji urodzin
2 Jak Ibra daje koszulke Adamskiemu po meczu z Rapidem

Adrian Firek
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adrian Firek » 11 sty 2006, 19:32

Piszę jeszcze raz gdyż potrzebuję jakiś ciekawych interwęcji Gregor'ego Copuet'a :mrgreen: Proszę :P

Trzymaj 2 WP//Ultras

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”