Ba. Milan to poprostu mniejsze zło. 1-2 i po ptokach*_Zaza_* pisze:Mam nadzieje że trzymasz dziś kciuki za Rossonerich Łypiący ?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 26 kwie 2006, 18:08
Ba. Milan to poprostu mniejsze zło. 1-2 i po ptokach*_Zaza_* pisze:Mam nadzieje że trzymasz dziś kciuki za Rossonerich Łypiący ?
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 26 kwie 2006, 18:09
No przecież chociaż cudu im trzebaMam nadzieje że trzymasz dziś kciuki za Rossonerich ?
Hmmm coś w tym jest co piszesz ale pamietasz może zamieszanie z karnym dla Kamerunu ? Eto'o - Wome ? Równie dobrze mógł Roman uciec do szatni Jestem przekoany że na 10 karnych strzlił by 8 Tym bardzie ze strzlił juz ich z 30 w barwach Żóltej Łodzi Podwodnej. To i tak nie ma teraz znaczenia. Ale przeciesz on grając w meczach kadry czy też ligowych nie był rozgrywającym na "średniaków" Pokazał się także z dobrej strony grając przeciwko "wielki".
We Wloszech gra sie przeciez zupelnie inny football fakt latwiej bedzie mu o aklimatyzację cała banda latynosów, ale mam dziwne odczucie że sie nie sprawdzi, tymbardziej że gra Interu jest strasznie schematyczna.*_Zaza_* pisze:Pamietajmy jedno - że Roman to nie jakaś młoda perełka Argentynskiej piłki - tylko w pełni ukształtowany i ograny zawodnik. Został rzucony na głeboko wode. Wielu mu zarzucało podczas gdy na Camp Nou ale i na poczatku przygody z klubem z El Madrigal że ma taki typowy nawyk z Argentyńskiej piłki. Holuje ją długo - za długo - czesto sam na siłe próbuje rozegrać gdy trzeba podać. A tak sie nie gra w europie. [Robinho cos o tym wie ] Co by nie mówić juz sie pozbył tego nawyku - bo gra inaczej np. czesto wraca na własna połowe przejąć piłke od obronców i zacząć atak. Czy tez nie holuje jej na siłe a rozrzuci na flanki czy zgra klepe.I tak wymagaja by grał.
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 kwie 2006, 18:34
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 26 kwie 2006, 18:39
Jak nie ma jak jest. A Oba? Super snajperem to oo nie jest, ale szybkości odebrać mu nie można. Jak ktoś to tu na forum kiedyś powiedział minął się chyba z powołaniem i powinien reprezentować Nigerię, ale w biegu na 100mj1mmy pisze:W zasadzien ie ma też jakiegos super szybkiego napastnika do którego mozna by grać prostopadłe piłki
Ta banda jest już skończona. Większość z nich opuści szeregi Interu latem i dobrze. Kily i sp. są beznadziejni i szkoda klubowych pieniędzy na takich zawodników.j1mmy pisze:fakt latwiej bedzie mu o aklimatyzację cała banda latynosów
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 26 kwie 2006, 20:09
Zapomnialem o nim może to dlatego że skutecznościa nie grzeszy.Martin Pellegrino pisze:Jak nie ma jak jest. A Oba?
Skoro Moratti zostaje to Mancini pewnie też nie dojdziesz do tego:) i pewnie Killy zostanie nie wiadomo dlaczegoTa banda jest już skończona. Większość z nich opuści szeregi Interu latem i dobrze. Kily i sp. są beznadziejni i szkoda klubowych pieniędzy na takich zawodników.
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 maja 2006, 15:35
j1mmy pisze:Veron powinien odejść i paru innych cieniasów też )
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 maja 2006, 16:01
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 maja 2006, 16:10
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 maja 2006, 16:33
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 maja 2006, 16:52
*_Zaza_* pisze:Odchodzi Szinisza kolejny 1
*_Zaza_* pisze:Killy 2 miliony
*_Zaza_* pisze:Veron wraca do Kraju z 5 milionów.
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 maja 2006, 16:56
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 maja 2006, 17:55
*_Zaza_* pisze:Sero nie zrozumiełas mnie Szinisza 1 milion ale nie za transfer a kontraktu - wiec jak odejdzie to mniej wydadzą z kasy klubowej tak ? itd. Killy ....
A odejśc mogą wszyscy nawet za darmo Oprócz Pizzaro i Materazziego z wymienionych
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 maja 2006, 21:38
Sero pisze:A Kily nie zgarnia przypadkiem mniej od Sinisy ?
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 maja 2006, 23:03
*_Zaza_* pisze:No z Brazylijczykiem dobry pomysł Może Go Mancini sprawdza pod nowy sezon. A Cesar nie jest juz 100% piłkarzem Interu ? Bo teraz coś mi nie gra Pandev to piłkarz Interu tak ? czemu on niby miał by wracać do Udinese Tym bardzie jak gra świetnie w Lazio ? Napisz mi bo nie jestem w tamcie
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 15 maja 2006, 8:14
Sero
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio