FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 17

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 sty 2006, 16:25

Baqu pisze:a ja zawsze myślałem, że oni kupili Maxiego tylko na mecze z Chelsea...
Ponad 6 mln euro na dwa spotkania. Niezła rozrzutność. W tym roku kogoś kupujemy na dwa mecze, czy odgrzewamy Maxiego?
Krzysztof Jarzyna pisze:bo wiadomo ze w lutym sie przyda
A żebyś się zdziwił :lol: :P
Krzysztof Jarzyna pisze:Tak wiec dla wszystkich wielbicieli CMow i FMow
Dziękuję :D
Krzysztof Jarzyna pisze:Visca el Maxi!
Fuera Rijkaard!
Hala Pavon!

:wink:

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 05 sty 2006, 16:35

Niggaz pisze: Ponad 6 mln euro na dwa spotkania. Niezła rozrzutność. W tym roku kogoś kupujemy na dwa mecze, czy odgrzewamy Maxiego?
Najlepiej będzie kupić Pavona zatrzyma on każdy atak rywali na Chelsea pasuje najlepiej...
Krzysztof Jarzyna pisze:bo wiadomo ze w lutym sie przyda
No na rewanż z Zamorą :)

Barca najpopularniejsza w Niemczech
Przegląd przeprowadził głosowanie, w którym spytał 249 graczy Bundesligi o klub, w ktorym chcieliby grać, gdyby opuścili swój obecny team. 30,9% zawodników opowiedziało się za FC Barceloną. Nie dziwi nikogo pewnie ta popularność, ponieważ kto nie chciałby grać w jednym klubie z Ronaldinho i Eto'o. Zapewne marzeniem każdego młodego piłkarza jest zagranie na Camp Nou na oczach 100 tysięcy kibiców.

czemu się temu nie dziwie :wink:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 05 sty 2006, 17:21

Tobik33 pisze:Najlepiej będzie kupić Pavona
Nie wystarczy wam 'klapouchy' Oleguer :?:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 sty 2006, 17:41

Toudinho pisze:Nie wystarczy wam 'klapouchy' Oleguer
Teoretycznie wystarczy, ale poszukujemy jeszcze kogoś kto będzie mu wiązał buty. Taki Pavon będzie w sam raz. Może nawet przyda się częściej niż Maxi.

PS: tania napinka rządzi :roll:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 05 sty 2006, 18:09

adekk pisze:Panowie faqtycznie...to są jedyne i zarazem najistotniejsze powody, dla których Maxi powinien znaleźć się w pierwszym składzie...po prostu priorytet nad priotytetami...no bo w końcu w Barcie gra się nawet za najmnejsze zasługi, a nie za to, co się sobą reprezentuje...coś jeszcze dodacie czy można już zgłaszać do Złotych Ust??
czy ja napisałem ze ma grac w pierwszym składzie :think: chyba trzeba czytac dokładnie a nie tylko poszczególne zdania wyrwane w kontekstu :P
czyli uwazasz ze maxi jest taki słaby ze nawet nie zasługuje na gre nawet w PK i to z trzeciologowym zespołem??? jezeli tak uwazasz to zostawie to bez komentarza :!:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 05 sty 2006, 18:12

Toudinho pisze:Nie wystarczy wam 'klapouchy' Oleguer
Ten klapouchy Oleguer gra lepiej niż wasza cała obrona razem wzięta, a Pavon z pewnością by nam sie przydał bo jest mistrzem w swoim fachu :twisted:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 sty 2006, 18:18

czyli uwazasz ze maxi jest taki słaby ze nawet nie zasługuje na gre nawet w PK i to z trzeciologowym zespołem??? jezeli tak uwazasz to zostawie to bez komentarza
Zarzucasz adekkowi nadinterpretację a sam robisz to samo. Równie dziwne. Nie wiem co myśli adekk na temat Maxiego, ale wiem kto uwarza, że Lopez nie zasługuje nawet na grę w Copa Del Rey - Rijkaard. Pozostaw to bez komentarza. Ryj na pewno się nie zna.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 05 sty 2006, 18:22

Niggaz pisze:Ryj na pewno się nie zna.

nie nie wątpie ze Ryjek sie zna, ale mi chodzi o cos innego, a mianowicie ciekawi mnie czemu nie dostaje nawet minutowych szans??? ciebie to nie zastanawia???

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 sty 2006, 18:28

luk1208 pisze:mianowicie ciekawi mnie czemu nie dostaje nawet minutowych szans??? ciebie to nie zastanawia???
Zastanawia a raczej zastanawiało. Mam kilka teorii na ten temat:
A) Maxi się połamał. Wszelkie zdjęcia i informacje na temat jego treningów są fałszywe. Klub boi się przyznać do zakupu drewna słabej jakości.
B) Rijkaard nie lubi Maxiego. Po prostu.
C) Maxi jest za słaby.
D) Maxi nie stara się na treningach.
E) Szykują go na Chelsea. Pewnie nałożyli nowy lakier i teraz nie mogą pozwolić, aby się wytarł. Z Chelsea zagra.

Awatar użytkownika
Jones
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jones » 05 sty 2006, 18:29

Maxi powinien dostawać więcej szans z pewnością. Rijkard musi mieć w stosunku do niego odpowiednie plany bo jakos nie chce mi sie wierzyć ze on go nie lubi czy cos w tym stylu. A tak poza tym to czepiacie sie Rijkarda... który jakby nie było wygrywa narazie wszystko co można(metafora taka :lol: ), jak wygramy LM, Copa Del Rey i Mistrzostwo też będziecie sie go czepiać o takie "szczegóły"? Rijkard wie co robi, ja mu tam ufam i mam nadzieje ze nie zaprzepaści talentu Maxiego, który moim zdaniem posiada.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 05 sty 2006, 18:33

Niggaz pisze:Teoretycznie wystarczy, ale poszukujemy jeszcze kogoś kto będzie mu wiązał buty. Taki Pavon będzie w sam raz.
To wymienimy Pavona na VV, bo nie ma kto rozgrzewac Casillasa przed meczem. No i pilki ktos moglby tez napompowac :twisted:
Niggaz pisze:Ryj na pewno się nie zna.
A po co ma sie znac, jak i tak taktyke i sklad ustala Ronaldinho :lol: :twisted:
PS: tania napinka rządzi
A jak :lol:
Jones pisze:Rijkard musi mieć w stosunku do niego odpowiednie plany
Moze ma corke? Nie wiecie czasem? Moze taki ziec by mu sie przydal :P
luk1208 pisze:czemu nie dostaje nawet minutowych szans???
Moznaby rzec - bo jest Maxi slaby :lol: poza tym moze kopie kolegow z druzyny, ma grzybice stop i nie wchodzi po prysznic :roll: Nie wiem, ale podejrzewam, ze nie wymyslimy nic kreatywnego :lol:

Ps. Widac, ze sezon ogorkowy ;)

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 05 sty 2006, 18:46

Toudinho pisze:Nie wystarczy wam 'klapouchy' Oleguer :?:
No właśnie nie wystarczy potrzebny jest ktoś lepszy, ktoś o kim mówią, zachwycają się nad jego grą, gdy przychodzi do meczu i Pavon gra na środku obronny to wszyscy o nim mówią, popularność... :lol:
Krzysztof Jarzyna pisze:To wymienimy Pavona na VV, bo nie ma kto rozgrzewac Casillasa przed meczem. No i pilki ktos moglby tez napompowac :twisted:
Pogadaj o tym z Perez może się zgodzi :twisted:
Krzysztof Jarzyna pisze: A po co ma sie znac, jak i tak taktyke i sklad ustala Ronaldinho :lol:
Myślałem że skład i taktykę ustala prezes jak w Realu :wink:
Krzysztof Jarzyna pisze: Moznaby rzec - bo jest Maxi slaby :lol:
Można ale nie trzeba :)

Maxiego się tak szybko nie pozbędziemy... jedyne co u niego podziwiam to, to że nawet nie grając chce zostać w klubie... Pewnie mu sporo płacą :twisted:
Ostatnio zmieniony 05 sty 2006, 18:46 przez Tobik33, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 05 sty 2006, 18:46

Nie wystarczy wam 'klapouchy' Oleguer
Nie no włodarze Barcy zamierzają jeszcze dokupić Raula Bravo i właśnie Pavona, by stworzyli oni, pierwszy w Hiszpanii, w pełni profesjonalny zespół do działania w sytuacjach klęsk żywiołowych i katastrof ekologicznych w okolicach Camp Nou...ot takie działanie "dla sportu"....żadne burżuazyjne zagranie...ma ktoś jeszcze jakichś kandydatów na te elytarne stanowiska??

BTW:No nie ma to jak pełnowymiarowa napinka....zdolność godna mistrza łamigłówek... :P

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 05 sty 2006, 19:02

Tobik33 pisze:Pogadaj o tym z Perez może się zgodzi
W sumie jakbyscie postawili Pavona na bramce nikt by nie zauwazyl :twisted:
Tobik33 pisze:Myślałem że skład i taktykę ustala prezes jak w Realu
Perez sie zna i interesuje pilka, Laporta nie ma o niej pojecia :twisted:
Można ale nie trzeba
Ale tak jest prawdziwiej :P
adekk pisze:ma ktoś jeszcze jakichś kandydatów na te elytarne stanowiska??
Damia. Ten sam z siebie moglby robic za wal przeciwpowodziowy, tylko musialby sie na boku polozyc :lol: Poza tym jeszcze Ezquerro bo on tam chyba u Was zamiata? Czyz nie? I Maxiego! No tak! :angry2: Przeciez po to go Ryj trzyma :lol: No i wyjasniles tajemnice Maxi Lopeza :lol:
Tobik33 pisze:jedyne co u niego podziwiam to, to że nawet nie grając chce zostać w klubie...
A ja myslalem ze blond loki :lol:
adekk pisze:No nie ma to jak pełnowymiarowa napinka....
No to baaa :lol:

Pa. Ale zeby nie bylo - jako moderator moge sie ponapinac ostatni a teraz konczymy :lol: Zawsze chcialem byc dyktatorem :twisted:

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 05 sty 2006, 19:08

Krzysztof Jarzyna pisze: Pa. Ale zeby nie bylo - jako moderator moge sie ponapinac ostatni a teraz konczymy :lol: Zawsze chcialem byc dyktatorem :twisted:
Już kończymy...... :cry:

Rafael Marquez nie zagra przez conajmniej tydzień z powodu kontuzji jakiej doznał w meczu z Zamorą :( Szkoda będzie go brakować na środku obronny. Linia obronny na mecz z Espanyolem według mnie powinna wyglądać tak:
Belletti...Puyol...Oleguer...Sylvinho

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”