Kolejna osoba wbija mi nóż w plecy.kaczy pisze: 8. Największy dziwak - MVB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 30 gru 2011, 16:54
Kolejna osoba wbija mi nóż w plecy.kaczy pisze: 8. Największy dziwak - MVB
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 30 gru 2011, 16:58
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 30 gru 2011, 16:58
Bo prawdziwych ziomów poznaje się w biedzie, ziąMarco_Van_Basten pisze:Kolejna osoba wbija mi nóż w plecy.kaczy pisze: 8. Największy dziwak - MVB
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 30 gru 2011, 20:16
LizusArwin pisze:Bo prawdziwych ziomów poznaje się w biedzie, zią
Nie martw się, masz znacznie więcej dobrych głosówMarco_Van_Basten pisze:Kolejna osoba wbija mi nóż w plecy.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 gru 2011, 20:17
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 30 gru 2011, 20:19
Ode mnie dostałeś "dowcipnisia", a to pozytywna kategoriacloner pisze:Ja mam natomiast prawie same negatywne
piotrcies
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 30 gru 2011, 22:42
Haxball kontrowersyjny jak prada gejów.Kamil o Chlopaczku pisze:Do tego w przypadku Haxballa, chyba podobna spinka jak u Petra, wczoraj dostał parę razy po tyłku na sam koniec, mówił, że ma lagi i kończy grę bo tak się grać nie da twierdził, że musi zrobić formata i do jutra to naprawi, po pół godzinie wbijam na inny stół a on tam w najlepsze sobie pogrywał jeszcze przez 2 h. Chociaż w sumie może tak szybko zrobił formata?
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 30 gru 2011, 22:49
Powinna to zbadać komisja śledcza .Berele Lewartow pisze:Haxball kontrowersyjny jak prada gejów.Kamil o Chlopaczku pisze:Do tego w przypadku Haxballa, chyba podobna spinka jak u Petra, wczoraj dostał parę razy po tyłku na sam koniec, mówił, że ma lagi i kończy grę bo tak się grać nie da twierdził, że musi zrobić formata i do jutra to naprawi, po pół godzinie wbijam na inny stół a on tam w najlepsze sobie pogrywał jeszcze przez 2 h. Chociaż w sumie może tak szybko zrobił formata?
lukinis131

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 31 gru 2011, 0:30
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 31 gru 2011, 10:56
Dawno holenderskiej nie oglądałem za to w tym roku mam na koncie obejrzane takie hity jak: Jamajka - Grenada, Panama - Gwadelupa czy też Honduras - Gwatemala. Niecierpliwie oczekuję też otwierającego PNA starcia Gwinei Równikowej z Libią. Uwierz mi, że przy tym mecz Utrechtu z Nijmegen może wydawać się hitem.Kamil232 pisze:do ciula co może być ciekawego w meczu Utrechtu z Nec Nijmegen?
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 31 gru 2011, 19:19
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 sty 2012, 12:09
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 01 sty 2012, 13:25
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 01 sty 2012, 13:29
piotrcies
Wróć do „Plebiscyty i rankingi”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl