Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 17

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 21 mar 2005, 12:20

No jedno jest pewne że to osłabienia i trzeba być dobrej myśli że wrócą Sheva i Adriano, Dejan bo to tyko lepiej dla widowiska. Także musa wyzdrowieć.

Ale jak kolega RoRo pisze takie rzeczy ::

Kily Gonzalez======Davids======Emre/Veron======VDM ....... to tylko hehehe można napisać ........

Ja sie zastawawiam kiedy ostatnio widziałeś mecz Inter ??

VDV ?? Nie ma co sie tak łudzieć- bardzie rozczaruje niż zagra dobrze uwiesz mi.

Emre ?? Juz nie ten mimo młodego wieku ławka robi swoje. W Derbach 1:0 wygranych przez Milan on troche zawalił.

Davids ?? nie wiedomo czy nie odmówi gry bo ma doś najwyrażniej.

Killy ?? cień gracz z popszednich sezonów a tego z Valencji to już nawet nie cień.

Bardziej prawdopodobne że zagra Cambiaso, Veron, Zanetti czy nawet Ze Maria przesuniety do drugie lini.

Lazio obyś sie nie mylił - Pozdro !!

A RoRo pewny byłeś chyba tez przed mecze ligowym :twisted: Milan jako jedyny pokonał Inter i to może być przewada psychologiczna jakich mało.

**FORZA GRANDE MILAN** **CAMPIONE D`ITALIA**

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 21 mar 2005, 12:24

Kily Gonzalez miał długa przerew ale sie rozkreci :D:D

Edgar Davids to człowiek o swietnym charakterze. W takim meczu baedzie gral na 101 %

Emre jest graczem bardzo uniersalnym i kreatywnym. Wogole da sobie rade, musi tylko dostac odpowiednie polecenia.

VDM przezywa lekki kryzys ale jest bardziej utalentowany od kazdego skrzydlowego Milanu :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 21 mar 2005, 12:26

RoRo pisze: VDM przezywa lekki kryzys ale jest bardziej utalentowany od kazdego skrzydlowego Milanu :twisted: :twisted:
Tu sie zgodze bo Milan nie gra nominalnymi skrzydlowymi wiec od nikogo VDM z pewnoscia jest lepszy :lol:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 21 mar 2005, 12:27

Moze i macie Zaza przewage psychologiczna , ale jesli Inter chce cos udowodnic w tym sezonie to musi wygrac , natomiast Milan moze. Ostatnie lata takze wskazuja na korzyc rossonerrich. Zapowiadaja sie arcyciekawe mecze mam nadzieje ze w TVP

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 21 mar 2005, 12:39

Serek -- Na moje oko to nie ma takiego czegoś jak "Musi i Może". Ligowy mecz też Inter musiał wygrać by marzyć o scudetto. Teraz LM i nie wiem czy dla klubów nie ważniejsze rozgrywki. Jak by nie patrzeć to derby i to w ćwierćfinale czyli ewentulany zwyciestwa zagra jeszcze 5 meczy w LM z finałem. Idzie pogodzić serie A i LM. Także to jest błedne myślenie. Bardziej można powiedziec że Inter znów stoj przed zadaniem o "życie". A Milan musi odpowedznio pogodzić właśnie walke o scudetto i LM. Bedzie ciekawie na maxa **Czas i boisko pokaże wszystko**

Teraz my gramy z Brescią na San Siro. Która jest pod kreska i bedzie walczyć. A Inter na trudnym terenie w Bologny stawiam 0:0 bo Bologna w wielkimi klubami zawsze tak gra u siebie w tym sezonie. A ostatni wyniki Bologny to chyba 3 razy 0:0. Juve w tym momecie gra z Viola i moga nie wygrać 9licze na to) ale i wierze.

Mecz powninni pokazać chyba że Lyon oczarował wszystkich.

A licze na to że wszyscy bedą zdrowi !!! Musza by było cool. Bo Milan ostatnio wygrał bez Shevyteraz bedzie i musza być też gracz Interu zdrowi ......

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 21 mar 2005, 12:45

Owszem jest slowo "musi". Jednak nigdzie nie jest napisane ze jak ktos musi to zostanie to wykonane. I w takiej sytuacji jest obecnie Inter.Pozdr

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 21 mar 2005, 15:26

RoRo pisze:
LAZIO pisze:nawt jak by grał inter z kompletnym skladzie to i tak by wygrał Milan :wink: nie ma co sie oszykiwac Milan jest lepszy !! i mam nadzeje ze bedzie taki finał LM
Milan - Chelsea :P
wiec forza milan :P :D
Ojoj chyba sie przeliczysz ... :evil:

Jestem pewnien ze Inter wyjdzie ... a wogole to jak twoje Lazio nic nie wygrywa to kibicujesz sobie tak na boku Milanowi ??? :roll: :roll: :roll: :roll:
zawsze wolałem Milan od inteu !! bo inter wykupyje na zawodników zawsze sie doczepiaja do jakiegos z naszych i mnie to wkurze !!
a LAZIO idzie jak idzie w nastepnym sezonie bedzie lepiej !!
i sie nie przelicze ja jzu to wiem ze Milan wejdzie dalej :]

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 21 mar 2005, 15:37

Lazio słusznie zauwrzyłes że Milan kupił kilku dobrych graczy ostatnio Lazio .. ale warto zauwarzyć że płaci za nich gotowke..... Tylko chyba Pancaro na zasadzie wolnego. Transfer Nesty hit jakich mało i tego chyba Milanowi nie "wybaczysz" rozumnie Cie :D ale Stam był kupiony za 11 baniek i śmiali sie nie który ze Lazio wcisneło Milanowi Jaap na ławke a teraz i Lazio ma swoje za transfer i to że nie musi płacic duże kasy mu i Milan gracza cool. Pozdro !

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 21 mar 2005, 20:27

_*For_zaza_Milan*_ pisze:Lazio słusznie zauwrzyłes że Milan kupił kilku dobrych graczy ostatnio Lazio .. ale warto zauwarzyć że płaci za nich gotowke..... Tylko chyba Pancaro na zasadzie wolnego. Transfer Nesty hit jakich mało i tego chyba Milanowi nie "wybaczysz" rozumnie Cie :D ale Stam był kupiony za 11 baniek i śmiali sie nie który ze Lazio wcisneło Milanowi Jaap na ławke a teraz i Lazio ma swoje za transfer i to że nie musi płacic duże kasy mu i Milan gracza cool. Pozdro !
no i dobzre ze Nesta Pancaro i Stam przesli do Milanu wole milan niz jufe :wink: i inter
no gdy by nie poroblemy finansowe to LAZIO by nie musialo zdnego sprzedwac i by walczyli o najwyzsze cele a nie cel na ten sezon "pozostac w serie A" :(
gdyby Lotito przyszedł wczenije moze by sei udało zatrzymac przynajmij Stefano i Bernardo :roll:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 mar 2005, 22:09

LAZIO pisze:
_*For_zaza_Milan*_ pisze:Lazio słusznie zauwrzyłes że Milan kupił kilku dobrych graczy ostatnio Lazio .. ale warto zauwarzyć że płaci za nich gotowke..... Tylko chyba Pancaro na zasadzie wolnego. Transfer Nesty hit jakich mało i tego chyba Milanowi nie "wybaczysz" rozumnie Cie :D ale Stam był kupiony za 11 baniek i śmiali sie nie który ze Lazio wcisneło Milanowi Jaap na ławke a teraz i Lazio ma swoje za transfer i to że nie musi płacic duże kasy mu i Milan gracza cool. Pozdro !
no i dobzre ze Nesta Pancaro i Stam przesli do Milanu wole milan niz jufe :wink: i inter
no gdy by nie poroblemy finansowe to LAZIO by nie musialo zdnego sprzedwac i by walczyli o najwyzsze cele a nie cel na ten sezon "pozostac w serie A" :(
gdyby Lotito przyszedł wczenije moze by sei udało zatrzymac przynajmij Stefano i Bernardo :roll:
Co z ciebie za kibic jak wolisz jednego wroga od drugiego :? dla mnie wszystkie drużyny są na tym samym poziomie bo przeciez każda drużyna może mojej zabrać punkty lub pozbawić ją mistrzostwa nie wspominając już o mistrzostwie :?

Jam Ci To
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jam Ci To » 21 mar 2005, 22:31

Ja mam piec pytanek zwiazanych z bylymi graczami Interu:
Co porabia teraz Rummenigge?
Co porabia teraz Hansi Muller?
Co porabia teraz Bergomi?
Co porabia Lothar Matthaues?

Z gory dzieki za kazda pomoc !
Pozdro

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 22 mar 2005, 1:21

Jam Co to -- Dwóch Niemców pracuje teraz w niemieckich klubach ....

Rummenigge z Bayernie Monachium jest chyba dyrektorem wykonawczym.

Matthaues coś tam prowadził ostatnio ale teraz chyba też stawowisko obją jakieś chyba w VFB !

A Bergomi jest treneram jakiegoś klubu we Włoszech tylko nie pamietam jakiego Musiał byc poszukac :D

Pozdro

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 05 kwie 2005, 11:01

Juz jutro kolejne derby Mediolanu w LM. Miejmy nadzieje , ze gora bedzie Inter

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 kwie 2005, 15:12

Dzis Inter zmierzy sie z Bologna. Jednak najprawdopodobniej zagra rezerwowym skladem gdyz Mancini chce jeszcze powalczyc z Milanem w LM. Przewidywany sklad : Toldo - Ze Maria, Materazzi, Mihajlovic, Favalli - VDM, C.Zanetti, Karagounis, Killy - Martins, Cruz

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”