Real Madryt (zbiorczy) - Strona 17

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 11 sty 2005, 10:48

Matys90 pisze: tylko pamiętaj że jest jeszcze 20 kolejek do końca ligi i barca a jeszcze mecze z Valencią, Realem i Sevillą na wyjeździe oraz derby z Espanyolem u siebie. A te mecze będą bardzo trudne
trudne?? mecz z realem napewno trudny nie bedzie :lol: :lol:

pozdro

Awatar użytkownika
Matys90
Skład B
Skład B
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 11 sty 2005, 12:34

zawdi pisze:
pozdro
Zawsze są to GRAN DERBY i wszystko zdarzyć sie może. A że wygraliście 3-0 to nie znaczy że tak bedzie zawsze(zauważ jaką Real miał na tamten mecz forme- 0 celnych strzałow- teraz jest inaczej). Zresztą po co się kłucić-zobaczymy 10 kwietnia.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 11 sty 2005, 13:38

I dzięki Matys90, że wypowiadasz się w sposób kulturalny, świadczy to o Twoim poziomie. Bo tego samego o niejakim Smitu powiedzieć nie można.
Powiedz mi Smitu gdzie i kiedy Ja, jako user pisałem, że jesteście tacy a tacy? Nigdzie! Więc nie życzę sobie podobnych uwag.

wybacz jezeli urazilem Cie indywidualnie, to nie bylo moim zamiarem, Tobie nie mam nic do zarzucenia, ale spojrz ile razy na forum inni uzytkownicy pisali niewybrednie w zlym znaczeniu o Realu ... obrazajac go

Matys90 pisze:
zawdi pisze:
pozdro
Zawsze są to GRAN DERBY i wszystko zdarzyć sie może. A że wygraliście 3-0 to nie znaczy że tak bedzie zawsze(zauważ jaką Real miał na tamten mecz forme- 0 celnych strzałow- teraz jest inaczej). Zresztą po co się kłucić-zobaczymy 10 kwietnia.
wiec wlasnie, roznie moze byc, zawdi pamietaj nigdy nie mozna byc tak mocno pewnym tego co z poczatku wydaje sie oczywiste !! a forma moze przyjsc nagle i nagle moze odleciec, dlatego jeszcze roznie w primera moze sie dziac, wczesniej np przewaga barcy do realu wynosila 12 pkt teraz juz 7 a moze za miesiac bedzie wynosila 20 pkt a moze 0 pkt, roznie moze byc, nie mozna tak od razu mowic hop 8)

sorry po prostu musialem dac upust swojej agresji i zloscliwosci
:evil: 8)

wybacz :P 8)
Ostatnio zmieniony 11 sty 2005, 13:48 przez smitu, łącznie zmieniany 1 raz.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 11 sty 2005, 17:45

smitu pisze:wiec wlasnie, roznie moze byc, zawdi pamietaj nigdy nie mozna byc tak mocno pewnym tego co z poczatku wydaje sie oczywiste !! a forma moze przyjsc nagle i nagle moze odleciec, dlatego jeszcze roznie w primera moze sie dziac, wczesniej np przewaga barcy do realu wynosila 12 pkt teraz juz 7 a moze za miesiac bedzie wynosila 20 pkt a moze 0 pkt, roznie moze byc, nie mozna tak od razu mowic hop 8)

sorry po prostu musialem dac upust swojej agresji i zloscliwosci
:evil: 8)

wybacz :P 8)
spoko, agresji i zlosliwosci nie zauwazylem :D . roznie moze byc, chodzi mi tylko o to ze te 2 mecze za luxemburgo jeszcze nic nie dowiodly, graja jak grali tylko ze wygrali. w hiszpani mowia, ze narazie luxemburgo przyniusl szczescie(co tez jest potrzebne). poczekamy, zobaczymy.

peace

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 11 sty 2005, 18:04

zobaczymy mam nadzieje lepsza gre za sprawa "de luxe" w Realu :P

juz niesdlugo mecz w copa del rey wiec sie okarze czy de luxe pociagnie swoja dobra passe, jaki wystawi sklad ? ciekawe tez czy blancos pokarza swoja gra to na co ich kibice licza :P

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 11 sty 2005, 18:28

sorki smitu, mam takie pytanie (troche zlosliwe ale nie przejmuj sie, wydaje mi sie bardziej zabawne niz zlosliwe), mam nadzieje ze tez cie rozbawi:

impossible is nothing - napisales to w srodku sezonu gdy spojrzales na tabele PD?? :lol: :lol: :lol:

pozdro

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 11 sty 2005, 18:40

zawdi pisze:sorki smitu, mam takie pytanie (troche zlosliwe ale nie przejmuj sie, wydaje mi sie bardziej zabawne niz zlosliwe), mam nadzieje ze tez cie rozbawi:

impossible is nothing - napisales to w srodku sezonu gdy spojrzales na tabele PD?? :lol: :lol: :lol:

pozdro

pytanie genialne :D :D :D 8) 8)

ale text raczej nie odnosi sie do sytuacji z tabeli, a do tego jaki jestem, do mojego zycia bardziej :P :wink:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 12 sty 2005, 14:53

no to ladnie Moro odszedl :( do Liverpoolu :( szkoda, wielka szkoda, ale z drugiej strony teraz kolej na Soldado :D albo powrot Portillo :P wiec zawsze jest jakas ciekawa alternatywa :D mam tylko nadzieje ze Moro bedzie sie dobrze rozwijal :P

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 13 sty 2005, 10:06

nareszcie Morientes dobrze zrobił i odszedł z madrytu :P Teraz swoja grą udowodni jakim dobrym jest napastnikiem :P

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 13 sty 2005, 14:55

czy dobrze zrobil, tego do konca nie jestem pewien, ale patrzac z jego pkt widzenia to masz racje :P oby w Liverpoolu jego kariera szla jak bajka :D

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 13 sty 2005, 15:34

gdzieś dziś czytałłem że do realu przechodz gravesen.. to prawda??

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 13 sty 2005, 17:32

Pasztet pisze:gdzieś dziś czytałłem że do realu przechodz gravesen.. to prawda??

ja o tym duzo dzisiaj czytalem, ale jezeli cos ma byc to za kilka dni podobno sie okarze czy to prawda za jakis czas, oby jednak nie !! wolalbym juz widziec robinho albo pedrettiego w realu :P

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 13 sty 2005, 18:08

Robinho rzekomo nie odejdzie z Santosu, i podpisał z nimi kontrakt... Więc z wielkich planów Pereza najwidoczniej nici. :lol:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 13 sty 2005, 18:29

Anka pisze:Robinho rzekomo nie odejdzie z Santosu, i podpisał z nimi kontrakt... Więc z wielkich planów Pereza najwidoczniej nici. :lol:

takich sensacji to jeszcze nie slyszalem ?!?!?! :? :shock:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 13 sty 2005, 18:43

smitu pisze:
Anka pisze:Robinho rzekomo nie odejdzie z Santosu, i podpisał z nimi kontrakt... Więc z wielkich planów Pereza najwidoczniej nici. :lol:

takich sensacji to jeszcze nie slyszalem ?!?!?! :? :shock:
Na EurosportNews mówili :P

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”