Zwłaszcza Boriello.brylancik pisze: BTW jak słyszę słyszę te piski podziwu nad reżyserem Sneijderem to się zastanawiam co by się stało jakbyście zamiast niego kupili Gutiego od nas. Wlosi by chyba oszaleli. EOT
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 20 kwie 2010, 23:17
Zwłaszcza Boriello.brylancik pisze: BTW jak słyszę słyszę te piski podziwu nad reżyserem Sneijderem to się zastanawiam co by się stało jakbyście zamiast niego kupili Gutiego od nas. Wlosi by chyba oszaleli. EOT
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: and1 » 20 kwie 2010, 23:18
and1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yaya24Toure » 20 kwie 2010, 23:22
No, wiele wniosłeś do dyskusji, naprawdę.and1 pisze:JA POWIEM TYLE INTER 3:1 Barcelona)
Yaya24Toure
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 20 kwie 2010, 23:22
Z Tobą jest najlepsza dyskusja, nawet jakby komuś z Barcelony upierdolili nogę to byś powiedział, że symuluje.Dla mnie zahaczył Snejder Alvesa i karny powinien być.A czy gra w Barcelonie czy nie to faul był.
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 20 kwie 2010, 23:23
Oszaleli ze złości. Gdzie Sneijder a gdzie Guti? Nie chodzi mi o samą umiejętność puszczenia fajnej piłeczki do ataku, bo tu Guti jest świetny, ale o całokształt. Wesley jest wielki bo fantastycznie pasuje do koncepcji Mou. Jest bardzo zdecydowany, szuka jak najprostszych rozwiązań, zamiast bawić się w koronkowe rozgrywanie piłki czy indywidualne akcje. Jest twardy, pracowity, niesamowicie ruchliwy, bardzo szybko wyprowadza ataki, walczy w obronie. Tak jak Inter, który w ataku szuka prostych ale zabójczych rozwiązań, który biega, walczy, nigdy nie odpuszcza. Guti tymczasem to leń, który truchta po boisku.BTW jak słyszę słyszę te piski podziwu nad reżyserem Sneijderem to się zastanawiam co by się stało jakbyście zamiast niego kupili Gutiego od nas. Wlosi by chyba oszaleli.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 20 kwie 2010, 23:24
Etus2 pisze:Z Tobą jest najlepsza dyskusja, nawet jakby komuś z Barcelony upierdolili nogę to byś powiedział, że symuluje.Dla mnie zahaczył Snejder Alvesa i karny powinien być.A czy gra w Barcelonie czy nie to faul był.
dokładnie i vice versa , rozumiem że odreagowujesz już przegrane kolejne mistrzostwo ?
fejkenq

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 20 kwie 2010, 23:26
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 20 kwie 2010, 23:28
MeToYou
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 20 kwie 2010, 23:30
Dobrze. Będzie starcie braci MilitoW rewanżu zabraknie Puyola... nie wiem czy to źle czy dobrze, pewnie źle...
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 20 kwie 2010, 23:34
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 20 kwie 2010, 23:45
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 20 kwie 2010, 23:56
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: and1 » 21 kwie 2010, 0:08
Yaya24Toure pisze:No, wiele wniosłeś do dyskusji, naprawdę.and1 pisze:JA POWIEM TYLE INTER 3:1 Barcelona)
Jeżeli będziecie mieli jakieś zdjęcie/filmik z sytuacją Alvesa i spalonym Milito to wrzućcie - z czystej ciekawości przeanalizowałbym sobie to. Niemniej jednak przegraliśmy, ale nie jestem załamany, ani jakoś smutny bardzo, trzeba się chyba cieszyć z tego, że tylko 3:1, bo choć mogliśmy ukłuć drugiego gola, to mogliśmy równie dobrze stracić kolejne trzy bramki, a przy wyniku 6:2 (pozdro dla tych, których pokonał Alcorcon) to odrobić byłoby już niezmiernie, tragicznie w [ch**] ciężko.
and1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 21 kwie 2010, 0:14
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 kwie 2010, 0:18
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio