Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 01 gru 2013, 13:37
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 01 gru 2013, 13:52
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf2 » 01 gru 2013, 13:57
raf2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 01 gru 2013, 14:00
A co nie jest to tragedia?Jest,a że osoba dość znana to ludzie wklejają te znicze.Dla mnie niech sobie wklejają,ich sprawa.Szopka to będzie jak pogrzeb w tv pokażą.bartbuks pisze:Stary pisać, a wklejać znicze, pisać "oj nie, nie wierzę" "co za tragedia!" to co innego. Co chwila ktoś ginie w wypadku, ale nie każdy jest znanym aktorem. Ja może widziałem go raz na ekranie (Szybcy i wściekli nie jest kinem moich marzeń, więc pierwszą część obejrzałem i olałem, bo nie moje klimaty), stała się tragedia, ale nie trzeba robić z tego żenującej szopki.
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 01 gru 2013, 14:01
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 01 gru 2013, 14:02
maxskr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 01 gru 2013, 14:02
Z całą pewnością.w sumie to mógł zrobić ogromnie dużo dla świata
Biały

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 01 gru 2013, 14:07
A no tak, to kicz, bo w dniu śmierci. Fakt, fakt, wrzucę za tydzień.maxskr pisze:Szkoda chłopa, ale wklejanie sobie z nim avatara i wrzucanie cytatów do podpisu w dniu śmierci zakrawa o śmieszność.
Na pewno więcej od Ciebie.Biały pisze:Z całą pewnością.w sumie to mógł zrobić ogromnie dużo dla świata

Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 01 gru 2013, 16:01
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 01 gru 2013, 16:03
nie chcesz to nie oglądaj. [*]Moofasa pisze:Może w końcu przestana kręcić tę serię.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 01 gru 2013, 18:15
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 03 gru 2013, 16:12
a zwykłych ludzi, którzy nie zostawiają swoim dzieciom milionów dolarów na koncie ci nie żal? codziennie takich setki giną.futbolowa pisze:Mnie też smutno strasznie, bo jestem szturchnięta na punkcie tej serii [choćby nie wiem jak dużo absurdów do niej pchali], a Paula naprawdę uwielbiałam. Zresztą zawsze żal mi śmierci młodych, ambitnych i zdolnych ludzi, którzy osieracają dzieci, zostawiają rodziny, giną w głupi sposób. Ale takie jest życie, jutro zaszokuje nas wieść o śmierci kolejnej osoby i tak będzie się to kręcić i kręcić...
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 gru 2013, 16:14
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Frosty » 03 gru 2013, 16:49
W takim tonie odpowiadałeś ludziom którzy życzyli powodzenia Tito czy Abidalowi? Przecież tylu ludzi na świecie jest chorych. Nie rozumiem co was tak boli, że np Futbolowej jest smutno z powodu śmierci kolesia którego lubiła i oglądała jego filmy.rekinho pisze: a zwykłych ludzi, którzy nie zostawiają swoim dzieciom milionów dolarów na koncie ci nie żal? codziennie takich setki giną.
Frosty
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 03 gru 2013, 16:55
rekinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio