AS Roma (zbiorczy) - Strona 17

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Roma w lidze?

1-2
1
17%
3-4
1
17%
5-6
4
67%
7-8
0
Brak głosów
Poniżej 8
0
Brak głosów
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 10 kwie 2005, 22:52

W Udine podział punktów.Pomimo prowadzenia 2:0 Roma nie utrzymała wyniku.Szkoda, ale z drugiej strony grali bez niektórych zawodników.Udinese, 4 w Serie A, nie przegrywa często u siebie, dlatego można cieszyć się z remisu, po kilku meczach przegranych cieszy i remis, ale to wciąż dalej poniżej 40 pkt :(. GRANDE ROMA PER SEMPRE :!:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 kwie 2005, 20:25

Uchi_UfFy masz racje nadal poniżej 40 pkt. ale dziś czuje że bedzie ich 42 !!!

Reggina na Olimpico bedzie sie stawiała przez 25 minut a potem polegnie. Czuje że Roma kąsnie Reggine łatwo. A Udinese straciło dziś pkt. bo przegrało w Messina 1;0 Także ŻYCZE POWODZENIA !! 3:0 DLA ROMY tylko nich Vincenzo nie strzela teraz hehe Totti, Totti [k] i hmm ?? De Rossi !!!

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 16 kwie 2005, 21:55

Narazie w 63 minucie jest 1:0, bramkę Chivu w 24 minucie.Forza Il Professore :!: (pewnie z wolnego :P )

Mam nadzieje, że Montella strzeli 2 bramki i będzie ładny weekend.

Dziękujemy Zaza :).

88 minuta :(.Roma przegrywa 1:2 po golach Franceshiniego i Bonazzoliego :(.Odpowiedniewo 72 i 82 minuta :(.Forza Roma :!:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 kwie 2005, 22:46

No kur...de !!!! :x Co za pech Nie wykorzystane okazje sie zamściły.

Reggina jakoś tak dziwnie grała że przypuszczałem że Roma ich rozniesie. Chiuv bomba i cool. 1:0 potem taka szmata nawet może Curci był fulowany ale Borriello ślizgiem mu zagrana piłke prawie z rąk i Franceścini do pustej.. druga błąd Ferrareigo No szkoda na maxa tak liczyłem na duet Mexes i Chivu. A tu Ferrari troche nawalił

No nic Uchi_UfFy trzeba teraz wygrać nastepnym mecz. Sa szanse jeszcze bo ten sezon jest dziwny i nie przewidywany. Trzeba być dobrej myśli

Pozdro Szkoda że sie nie udało...

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 20 kwie 2005, 19:54

hmm...podam może najbardziej możliwe transfery...
odchodza: Capello coś przebąkiwał o :arrow: Panuccim - podobno chce mieć go w Juve; :arrow: Mexes coś gdzieś słyszałem że ma odejść...niewiem czy to prawda, ale dla niego lepiej żeby wybył spowrotem do Francji, podobno PSG go chce!! :arrow: Chivu ma oferty z Juve, Milanu i Interu...no i Barca też go chce....Roma go nie utrzyma! :arrow: Dellas - wiadome że odchodzi! :arrow: Dacourt chce wrócić na wyspy i pewnie sie tak stanie - Everton go chce! :arrow: Cassano - Juve, Inter i Real...90% odejdzie... :arrow: Pelizzoliego chce Fiorentina....i jeżeli Roma kupi jakiegoś bramkarza to Pellizoli odejdzie napewno! :arrow: Abel Xavier - napewno odejdzie!
przychodzą: :arrow: Bonera i Gilardino - obu chce Juve, Milan i Real interesi się Gilą....myśle że jeżeli Roma powalczy to ma szanse ściagnąć Bonere, bo Gila zaklepany jest już chyba w Milanie! :arrow: Bovo - chyba jest wypożyczony do Parmy via Lecce więc wróci, sprzyda sie w obronie! :arrow: Peruzzi, Cudicini, De Sanctis - o nich stara sie Roma...zobaczymy kogo zakontraktuja! :arrow: Adriano z Paranaense...chyba już nawet jest w składzie Romy!

"Moja" Roma:
De Sanctis
Mancini - Bovo - Ferrari - Lanzaro
Perrotta - De Rossi - Tommasi - Marchionni
Totti - Montella

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 20 kwie 2005, 20:25

A więc :

Mexes - na 100 % zostanie, nie po to Roma targała się po sądach itp, żeby teraz gdy już jest legalnie w Romie, sprzedać go.
Panucci - zostanie, no chyba, że Capello będzie przekonywał go dwa dni i dwie noce.Ale raczej wątpie w transfer.
Chivu - wierze mu, czyli musi zostać :!:
Dellas - nie zdziwie się jak odejdzie, ale licze, że zostanie.70 % że pozostanie.
Dacourt - raczej odejdzie.strata nie będzie odczuwalna bo Tommasi niedługo wróci do zdrowia a jest De Rossi i Perotta na DM.
Cassano - jak mówiłem odchodzi napewno.wole żeby odszedł bo to ostatnia szansa na uzyskanie € za niego.No chyba, że przedłuży kontrakt
:twisted:.
Xavier - aaaa idź pan w ... :) .Roma to nie jego miejsce.
Pelizzoli - ja wolę żeby został, ale chyba wyrok już zapadł :(.

Bonera i Gila chyba kierunek Mediolan.Bovo ? Ciekawie by było ... :)
A z bramkarzy...Peruzzi :shock: nie wiem kto pomyślał w ogóle, żeby go ściągnąć :!: :?:
Cudicini ? O tak :), brak miejsca w Chelsea, bramkarz najlepszy i najbardziej doświadczony z całej trójki, przydałby się.
Adriano ? Były plotki, że przechodzi do Romy, ale coś ucichło...może wrócić sprawa latem.
:shock: :shock: :shock: :shock:

Awatar użytkownika
atleti
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: atleti » 20 kwie 2005, 21:15

Dzisiaj AS Roma powinna zainkasowac 3 pkt. w meczu ze Sieną. Ale ogolna forma w Serie A jest nie najlepsza obecnie. Zycze mistrzostwa (najwczesniej za rok) i wszystkiego co najlepsze. We Wloszech jestescie najlepsi.
Pozdrowienia od kibicow Atletico Madryt.
Forza Roma, Forza Atleti!!!

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 20 kwie 2005, 21:40

Dziękuje, przekaże ... Viva prawdziwy Madrytczycy :twisted:
Jelcz pozdrawia Wrocław :twisted:

A co do meczu :

Jak narazie po pierwszej połowie wynik 0:0...No muszą się przełamać :!:
Niestety nie mam możliwości oglądania meczu.A nie miałem możliwości śledzić czatu :winK: Forza Roma :!: Grazie Atleti :!:

EDIT :

Roma-Siena 0:1 ;( M.Maccarone 60' ...Arrivederci 6 positione :(

EDIT 2 :

Totti za uderzenie Tudora idzie do szatni :( w 64 minucie.Wszystkie nieszczęścia przeciw Romie :(.Ehhh...Forza Magica Roma :!:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 20 kwie 2005, 22:06

cos mi sie wydaje ze Totti sie pozegna z Roma chyba ze mu przedstawia naprawde bardzo dobry plan odnowy Romy z dobrymi transferami w dzisiejszym meczu poszły mu nerwy czerwien i do widzenia Cassano chyba poleci do swojego "ojca" (tego ktorego mu zabrakło w mlodosci) Capello no ale za to troche kasy przybedzie tylko co z tego jak symbol odejdzie 10 miejsce jak narazie to napewno nie jest powod do dumy.
Ale i tak
FORZA MILAN
FORZA ROMA

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 20 kwie 2005, 22:10

Już nie wiem, co mam mówić o Tottim.Czy to dalej ten sam zawodnik za najlepszych czasów, czy już całkiem mu już odbija ? Ten sezon raczej w plecy...
FoRZA ACM&ASR

zagi82
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 20 kwie 2005, 22:47

No właśnie co się dzieje z Romą..Dziś kolejna porażka u siebie ze słabą Sieną ,po raz kolejny czerwień dla Tottiego.Nie tak miało być. Oddalają się puchary,co raz bliżej do strefy drużyn zagrożonych spadkiem :( Ostatnie mecze to tragedia w wykonaniu Giallorossich - w 7 meczach tylko 1 zdobyty punkt :? Na pewno potrzebne są zmiany, żeby w przyszłym sezonie nie powtórzyła się tak fatalna postawa (trener Cosmi, Ze Roberto, C.Pizarro, Hyypia.. fajnie by było gdyby coś z tych przymiarek wyszło).W przyszłym sezonie musi być lepiej!!

Dumni po zwycięstwie WIERNI po porażce!!!

FORZA ROMA! FORZA TOTTI!!

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 20 kwie 2005, 22:55

Forza ROMA :!:
Jeszcze przyjdzie nasz czas :!:Następny sezon może być tylko lepszy i napewno Roma się odrodzi.Oby tylko niektórym się nie znudziło po jednym nie udanym sezonie.

ROMA ! ROMA ! ROMA !

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 20 kwie 2005, 22:57

zagi82 pisze:No właśnie co się dzieje z Romą..Dziś kolejna porażka u siebie ze słabą Sieną
No niewiem, czy taką słabą. W ostatniej kolejce pokonała Milan, więc chyba tak słaba nie jest.

A co do Romy to przeżywa poważny kryzys i musi sie z niego pozbierać. Po sezonie pewnie odejdą Totti, Cassano, moze Chivu i Mexes, bo raczejj chcieliby grac w Pucharach, a Roma juz nie ma szans na awans.

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 20 kwie 2005, 23:16

Bonso pisze: a Roma juz nie ma szans na awans.
Oj żebyś się nie ździwił...ma szanse, ponieważ gra w Pucharze Włoch, ale z taką grą to nie będzie za kolorowo :|

Awatar użytkownika
Zwibel
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zwibel » 20 kwie 2005, 23:30

No ja nie wiem co się z Romą dzieje.
Jest bardzo bardzo źle, a może być tragicznie.
Zachowanie Tottiego odzwierciedla sytuacje w klubie która nie jest najlepsza.
Miały być puchary teraz będzie walka o utrzymanie.
Może chociaż puchar Włoch.
Roma per sempre :!:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”