Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 10 sty 2012, 16:29
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 10 sty 2012, 17:19
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 10 sty 2012, 17:24
ddemon zmień to bo pomyślą że jeszcze taki dobry jestemddemon pisze:Drużyny zapisane do ligi
1 FC Barcelona
BarcaQzyn,ddemon,lukinis131,MeToYou
2 Alpaka
fieldy,RealFan,Chlopaczek,Enjo's
3 Juventus
maciek, petr, arek
4 Brak nazwy![]()
Aker,bartbuks,Lisek,Vianuch,toporow
5. Damy radę bez Fieldiego
Arwin,sbQ,Hyypia,Morrow
6. GPE
piwus, Kamil 232, MVB, Dudek (nasz hit transferowy), Muszeq (młody talent)
7 "Nazwa w budowie"
strunin, Matriix9,Professor Chaos
Osoby które się zgłosiły i szukają klubu
1. barcelowicz
2. Matt
3. pozycja wykreślona / p
4. metol vel. Karmazynowy Mściciel, Eksterminator Lam tudzież DJ Osteoporoza - zaznaczam, że gram w dni kiedy mam ochotę
5. Sergek
6. kaczy
7. Duch
7. TPS rezerwowy bramkarz
No i mamy 7 drużynPrzyznam że jest dobrze ale byłoby jeszcze lepiej aby było parzyście...Także zgłaszać się
![]()
O ile sobie przypominam to Duch wyrażał wstępne zainteresowanie także wpisałem go na listę....
No fani Premier League - Matt,metol,Sergek,Duch i 8 drużyna jak znalazłChyba że czekacie na lepszą ofertę ale jest też opcja że się nie doczekacie a wtedy to będzie wielka strata dla ligi jak Was zabraknie
Dla użytkowników którzy nie wiedzą kto brał udziału w I i II edycji podaje tematy z listą zgłoszeniową w poprzednich edycjach
http://www.pilka.pl/forum/wracajac-do-m ... t6511.html
http://www.pilka.pl/forum/wracajac-do-m ... -2850.html
PS. W tym drugim temacie jak szukałem końcową listę to uśmiech pokazał się na moim twarzy- prezentacje drużyn,wywiady Chłopaczka i co najważniejsze dowody petra na temat porażki Juve w I edycji tuż przed rozpoczęciem II edycji
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 10 sty 2012, 17:33
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matt. » 10 sty 2012, 18:20
Matt.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 10 sty 2012, 18:21
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 10 sty 2012, 18:26
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 10 sty 2012, 19:31
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 10 sty 2012, 19:37
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: TPS » 10 sty 2012, 20:28
TPS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 10 sty 2012, 20:37
Z całym szacunkiem ale wątpie abyś nazwą drużyny przyciągnął osobyTPS pisze:Zakładam drużynę Fani Grzegorza Laty chętni do drużyny piszcie do mnie na pw
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: TPS » 10 sty 2012, 20:41
Co prawda nazwa nie zachęca ale może jakieś wsparcie dostane od pzpn np na transfery ;Dddemon pisze:Z całym szacunkiem ale wątpie abyś nazwą drużyny przyciągnął osobyTPS pisze:Zakładam drużynę Fani Grzegorza Laty chętni do drużyny piszcie do mnie na pwAle oczywiście życze jak najlepiej
TPS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: OliwiaFrida » 10 sty 2012, 21:04
Miałam to pisac:D Pod taka nazwa mało kto bd chciał grac:D Ale rozumie ze nazwa druzyny to jest IRoniA :ddemon pisze:Z całym szacunkiem ale wątpie abyś nazwą drużyny przyciągnął osobyTPS pisze:Zakładam drużynę Fani Grzegorza Laty chętni do drużyny piszcie do mnie na pwAle oczywiście życze jak najlepiej
OliwiaFrida
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 10 sty 2012, 21:08
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: TPS » 10 sty 2012, 21:14
Jak najbardziej została stworzona pod względem humorystycznym ;DOliwiaFrida pisze:Miałam to pisac:D Pod taka nazwa mało kto bd chciał grac:D Ale rozumie ze nazwa druzyny to jest IRoniA :ddemon pisze:Z całym szacunkiem ale wątpie abyś nazwą drużyny przyciągnął osobyTPS pisze:Zakładam drużynę Fani Grzegorza Laty chętni do drużyny piszcie do mnie na pwAle oczywiście życze jak najlepiej
TPS
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio