Polacy na świecie - Strona 17

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 04 sty 2006, 21:48

Javier pisze:Jak poinformowała stacja TVN24, klub angielskiej ekstraklasy piłkarskiej Birmingham City interesuje się najlepszym strzelcem Orange Ekstraklasy, napastnikiem Kolportera Korony Kielce, Grzegorzem Piechną.
Piechnia raczej zostanie w kielcach i bedzie chciał sowją grą zapracowac na wyjazd na mundial :!: wiadomo Anglia to bardzo dobry kierunek ,tylko ze moze byc z nim tak jak z Rasiakiem i wtedy napewno szanse jego na wystep na MŚ bedą zerowe, dlatego niech lepiej dogra ten sezon w Kielcach i po mundilanu moze wyjezdzac nawet do Angli :wink:

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 04 sty 2006, 23:30

Oby Piechna nie zrobił głupstwa i wyjechał do Anglii. Prawda jest taka, że poradzi sobie conajwyżej w polskiej lidze. Ale za granicą będzie naprawdę słabym zawodnikiem. Korona jest ustawiona w sumie pod niego i tylko dzięki temu Kiełbasa błyszczy na boiskach Orange Ekstraklasy. Ale trzeba mu to przyznać, że ma fantastyczną skuteczność i zdolność do zjawiania się w odpowiednim miejscu, o właściwej porze w dogodniej sytuacji... Coś a'la przed laty Stanko Svitlica.

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 05 sty 2006, 13:13

Krzysztof Jarzyna pisze:No to mamy jedna telenowele z glowy. Nasz Murzynek znalazl sobie klub, teraz bedzie go bolalo kolano w Anglii
Lepiej żeby go nie bolało bo inaczej kasy nie będzie na koncie... jak złapie kontuzje i nie będzie grał to kasy nie będzie dostaawał... (nie tak jak Dudziu :D)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 05 sty 2006, 15:44

luk1208 pisze: Piechnia raczej zostanie w kielcach i bedzie chciał sowją grą zapracowac na wyjazd na mundial :!: wiadomo Anglia to bardzo dobry kierunek ,tylko ze moze byc z nim tak jak z Rasiakiem i wtedy napewno szanse jego na wystep na MŚ bedą zerowe, dlatego niech lepiej dogra ten sezon w Kielcach i po mundilanu moze wyjezdzac nawet do Angli :wink:

Wywiad z Janasem
Grzegorza Piechnę Pan zabierze?

Gdybym miał decydować dziś, to... nie. Mam lepszych: Frankowskiego, Żurawskiego, Rasiaka. Zobaczę, czy Olisadebe będzie w końcu grał w Portsmouth. Piechna na razie strzelił kilkanaście goli w polskiej lidze....

To kto będzie czwartym napastnikiem?

wiem szczerze, że większe szanse mają u mnie Jeleń czy Włodarczyk. Bo już grali w reprezentacji, mają międzynarodowe obycie. Ich cenię wyżej. A jest jeszcze Brożek, tylko musi odzyskać skuteczność z początku sezonu.....

Wiec Piechnia ma male szanse na Mundial. Selekcja zakonczy sie po 3 najblizszych meczach towarzyskich reprezentacji. Jezeli w niej nie bedzie Kiełabasy mozna mowic smialo ze MS nie beda spelnien marzen Piechny

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 05 sty 2006, 19:07

Bienias pisze:Mam lepszych: Frankowskiego, Żurawskiego, Rasiaka
No co do Rasiaka to naprawdę bym się kłócił co Janas gada... Rzeczywiście lepszy napastnik który jeszcze nie strzelił bramy niż koleś który ma ich 16... i nieważne jest tu porównanie lig...Skoro nie strzela w Anglii, to nie będzie strzelał i Anglii i tym podobnym zespołom..

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 05 sty 2006, 19:37

Jak dla mnie są lepsi napastnicy niż Rasiak którzy mogli by jechać na MS. Po co nam Rasiak :?: Jeden konkretny powód :lol: As ? Przecież mamy Franka. Ja bym widział duet Żurawski Smolarek - Żuraw cofał by się do środka a Ebi szczelał, nikt mi nie powie ze nie potrafi. To co pokazał Rasiak w meczu z Anglią to był wstyd i dla niego i dla nas :oops: Może się do MS rozegra... ale nie zanosi się na to bo jak narazie kontuzja a jak jest zdrowy to w lidze gra sporadycznie.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 05 sty 2006, 19:47

Łukasz[ACM] pisze:Po co nam Rasiak :?:
Zeby byl jakis humorystyczny watek podczas MS
Łukasz[ACM] pisze:Może się do MS rozegra
Bardziej licze ze dozna kontuzji

Wlodarczyk :!: :?: panowie przeciez ten gosc potrzebuje 10 wysmienietych okazji zeby cos ustrzelic, kto widzial jego mecze jesienia ten wie
Jelen :?: ma przeblyski ale chyba byl to osttanimi czasy jego najgorszy okres - moze rowniez zmiana otoczenia wyjdzie mu na lepsze - o ile zmieni

Robi sie naprawde cieakwie Oli i Wichniar moga wejsc do gry
Wszyscy wiedza jak gral Wichniarek w barwach Arminii, jezeli znowu bedzie sie tak prezentowac to moze zwroci na siebie uwage (chociaz moze byc rowniez tak jak w Herthcie)

Co do Oliego to jestem ciekawy czy pogra tam dluzej w pierwszym skaldize, czy strzeli na poczatku jakams bramke a potem obnizy loty az wypadnie wogole z kadry (mile zlego poczatki :lol: )

Pozostaje Sagan
Ale co tam czas pokaze

PS. Komu dziekowac za zbanowanie Loco :!: :!: :!: :?: :lol:
jednoczesnie prosze przyjrzec sie userowi cykcyk - dzisiaj do nas dolaczyl przedstawia sie jako brat Loco i pisze mi jakies glodne kawalki na priva o ... obciaganiu (widac rodzinne) lub 2 konto Loco

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 05 sty 2006, 21:04

Bienias pisze:Wywiad z Janasem

Gdybym miał decydować dziś, to... nie. Mam lepszych: Frankowskiego, Żurawskiego, Rasiaka. Zobaczę, czy Olisadebe będzie w końcu grał w Portsmouth. Piechna na razie strzelił kilkanaście goli w polskiej lidze....

widac Janas dalej woli swoich pupili niz naprawde przydatnych piłkarzy :( szkoda ze tak sie wypowiada bo na dzin dzisiejszy Piechnia jest na 3 pozycji za Frankiem i Smolarkiem :!: Żurawski jest obecnie 4 bo jak wiadomo nie gra i niewiadomo jaką prezetuje forme :!: Tylko ze to jest teraz a jak bedzie na wiosne tego nikt nie wie, moze Wichniarek sie obudzi w Armini, moze Oli zacznie tez grac niz ciągle sie leczyc??? a moze ktos nowy bedzie miał epogeum formy???
pewne jest jedno Rasiak i tak pojedzie na mundial :angry2:

Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 05 sty 2006, 21:22

luk1208 pisze:Bienias napisał:
Wywiad z Janasem

Rasiak w obecnym momencie jest chyba gorszy od wszystkich Polskich napastników Ale ja też bym Piechny nie zabierał na mundial wolałbym np Sagana

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 sty 2006, 22:27

czeher pisze:PS. Komu dziekowac za zbanowanie Loco
:wink:
czeher pisze:jednoczesnie prosze przyjrzec sie userowi cykcyk [...] lub 2 konto Loco
Dopóki nie napisze posta albo komenta na głównej to nie mogę się przyjrzeć nawet za bardzo. Nie mniej jednak będę miał go na uwadze.

EDIT:
Nie mogę stwierdzić, że to Loco. Albo to nie on, albo ma zmienne IP.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 05 sty 2006, 23:05

luk1208 pisze: widac Janas dalej woli swoich pupili niz naprawde przydatnych piłkarzy :( szkoda ze tak sie wypowiada bo na dzin dzisiejszy Piechnia jest na 3 pozycji za Frankiem i Smolarkiem :!: Żurawski jest obecnie 4 bo jak wiadomo nie gra i niewiadomo jaką prezetuje forme :!: Tylko ze to jest teraz a jak bedzie na wiosne tego nikt nie wie, moze Wichniarek sie obudzi w Armini, moze Oli zacznie tez grac niz ciągle sie leczyc??? a moze ktos nowy bedzie miał epogeum formy???
pewne jest jedno Rasiak i tak pojedzie na mundial :angry2:
A ja tam licze ze w Angli odzyje Olisadebe i to on pojedzie na MS.
Z naszej ligi nie bralbym nikogo no chyba ze Brozka pod warunkiem ze ustrzeli conajmniej 8-10 bramek w rewanzowej rundzie, to samo tyczy sie Wlodara choc ten jak poprawi skutecznosc to zdobedzie nawet wiecej goli

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 05 sty 2006, 23:14

A ja tam licze ze w Angli odzyje Olisadebe i to on pojedzie na MS.
110% racji. Bienias nie pamietam kiedy ostatnio w pelni sie z Toba zgadzalem :lol2: Poza tym dodalbym jeszcze moja nadzieje na Wichniarka w Arminii. Powaznie. Na takiej imprezie trzeba miec doswiadczenie, a z calym szacunkiem Piechna czy Brozek sa poki co meteorytami... Tyle co oni do tej pory ugrali to Oli i Wichniar juz kilka lat temu zdobyli...
Tak! Wichniarek albo Olisadebe. Byloby fajnie :D
Bienias pisze:Wlodara
A ten z kolei jest dziwny. W Legii musi miec 10 sytuacji, a w Irlandii mial jedna i strzelil... i to wcale nie latwa (nie liczy sie, ze mu pilka zeszla ;)). Moze w reprezentacji bedzie skuteczny :rotfl:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 05 sty 2006, 23:15

Bienias pisze:A ja tam licze ze w Angli odzyje Olisadebe i to on pojedzie na MS.
jezeli nie bedzie miał kontuzji i dostanie szanse na regularne granie, to kto wie moze pokaze ze umie grac. jednak jak co tydzien bedzie siedział w gabinetach lekarskich to wróże mu przygode ala- Rasiak :!:

Bienias pisze:Z naszej ligi nie bralbym nikogo no chyba ze Brozka pod warunkiem ze ustrzeli conajmniej 8-10 bramek w rewanzowej rundzie, to samo tyczy sie Wlodara choc ten jak poprawi skutecznosc to zdobedzie nawet wiecej goli
ja natomiast wziałbym króla strzelców najszej ekstraklasy, i to niewazne czy to bedzie Piechnia, Brożek czy nawet Włodarczyk, uwazam ze najlepszy strzelec powinien dostac szanse :D

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 06 sty 2006, 0:31

18-letni bramkarz Bartosz Białkowski podpisał w czwartek kontrakt z drugoligowym angielskim zespołem piłkarskim FC Southampton. Umowa będzie obowiązywać do końca czerwca 2008 roku

Kolejny bramkarz w Angli. Miejmy nadzieje ze chlopak sie rozwinie i bedziemy mieli kolejnego po Kuszczaku i Dudku bramkarza w Premiership.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 06 sty 2006, 10:23

Bienias pisze:18-letni bramkarz Bartosz Białkowski podpisał w czwartek kontrakt z drugoligowym angielskim zespołem piłkarskim FC Southampton. Umowa będzie obowiązywać do końca czerwca 2008 roku

Kolejny bramkarz w Angli. Miejmy nadzieje ze chlopak sie rozwinie i bedziemy mieli kolejnego po Kuszczaku i Dudku bramkarza w Premiership.

teraz Polska słynie chyba tylko z bardzo dobrych bramkarzy :D ciekaw jestem czy dostanie przez ten czas szanse na gre? moze okaze sie rzeczywiscie kolejnym talentem :!:
od stycznia zostanie chyba tylko sam Kuszczak bo dudek jak bedzie chciał wyjechac na mundial to musi zmieniec klub :!:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”