Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 06 lut 2017, 21:47
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 06 lut 2017, 21:48
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 06 lut 2017, 21:50
zależy jaki masz próg bólu. Na klacie gość mi powiedział, że bardzo boli, więc byłem przygotowany najgorsze i może dlatego na początku było spoko. Np. mojej siostrze, która robiła malutki tatuaż na karku kiedyś chirurg powiedział, że ma strasznie słąbą granicę bólu. I mówi, że w ciągu tych 35minut (bo tyle jej robili) prawie straciła przytomność z bólu. U mnie aż tak źle nie było, ale ostatnia godzina to już było patrzenie co 30 sekund na zegarek.
DDK
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 06 lut 2017, 21:56
To rzeczywiście zależy. Mnie mówili, że kręgosłup boli okrutnie, a na mnie akurat ta część nie zrobiła wrażenia. Natomiast na nerkach bolało okropnie. Na łopatce jak robiłam też zbyt przyjemne to nie było, ale da się przeżyć.DDK pisze: zależy jaki masz próg bólu. Na klacie gość mi powiedział, że bardzo boli, więc byłem przygotowany najgorsze i może dlatego na początku było spoko. Np. mojej siostrze, która robiła malutki tatuaż na karku kiedyś chirurg powiedział, że ma strasznie słąbą granicę bólu. I mówi, że w ciągu tych 35minut (bo tyle jej robili) prawie straciła przytomność z bólu. U mnie aż tak źle nie było, ale ostatnia godzina to już było patrzenie co 30 sekund na zegarek.
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 06 lut 2017, 21:58
Delpiero14
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 lut 2017, 22:01

cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 06 lut 2017, 22:08
sci
cloner

Professor Chaos
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 lut 2017, 22:17