F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 161

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 06 paź 2005, 9:09

heh juz robią aferę z Messim, chłopak ma 18 lat a juz sie go tak boją :?:
Wydaje mi sie ze jakby prawnicy Barcy nie sprawdzili wszystkich prawnych formalnosci i nie byli by pewni na 100% ze moze zagrac, to Messi by nie zagrał :P z ciekawoscią poczekam sobie na zakonczenie tej sprawy, ale raczej bedzie to dobra wiadomosc dla Barcy :D

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 07 paź 2005, 15:28

Mam nadzieję, że decyzja o zakończeniu rozmów z rządem chińskim w sprawie reklam na koszulkach Blaugrany jest pewna i ostateczna.
Dziwię się, że w ogóle przedstawiciele klubu, który w końcu wycierpiał sporo w wyniku dyktatorskich rządów rozważali możliwość promowania innego reżymu... Na szczęście wydaje się, że ten temat jest zamknięty - a firma taka jak Nokia również może wyłożyć ok. 20 mln euro.

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 07 paź 2005, 15:29

Mam nadzieję, że decyzja o zakończeniu rozmów z rządem chińskim w sprawie reklam na koszulkach Blaugrany jest pewna i ostateczna.
Dziwię się, że w ogóle przedstawiciele klubu, który w końcu wycierpiał sporo w wyniku dyktatorskich rządów rozważali możliwość promowania innego reżymu... Na szczęście wydaje się, że ten temat jest zamknięty - a firma taka jak Nokia również może wyłożyć ok. 20 mln euro.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 07 paź 2005, 15:37

Nie, nie i jeszcze raz nie. Dla mnie to jest tradycja. Nie wyobrażam sobie tego by na koszulkach Blaugrany były jakieś śmieszne obrazki. No ja niestety tego nie ustalam, więc zobaczymy co nam przyniesie los w najbliższym czasie.

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 07 paź 2005, 15:43

kulekfcb pisze:Nie, nie i jeszcze raz nie. Dla mnie to jest tradycja.
No w sumie masz racje ale... wyobraź sobie że moglibyśmy w zamian mieć np: takiego Henry i jak ? Zmieniłbyś zdanie :twisted: nie no żartuje, ja tez oczywiście jestem przeciwny jakimkolwiek reklamom na koszulkach Barcelony obojętnie czy miałaby byc to nokia czy WC2006 to nie ma dla mnie znaczenia, grunt żeby żadne reklamy nie obrzydzały nam trykotow :twisted:, ale my sobie możemy gadać, wszystko teraz zależy od zarządu, a ten mopim zdaniem pedzej czy później zdecyduje się na reklamy ponieważ za tym idzie całkieim konkretna kaska...
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 07 paź 2005, 15:43

Socios wybrali Laportę chociaż jako jeden z punktów jego programu było wprowadzenie na koszulki Barcy reklam - jeżeli już muszą być niech przynajmniej nie będzie to promowanie komunistycznych Chin, a tym samym uwiarygodnianie ich poczynań przez klub z taką historią jak Duma Katalonii...

Pozdro

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 paź 2005, 15:43

kulekfcb pisze:Nie wyobrażam sobie tego by na koszulkach Blaugrany były jakieś śmieszne obrazki.
Nie tylko Ty, ale takie życie. Zarząd i socis doszli do wniosku, że reklamy są potrzebne tak więc coś w tym jest. W zasadzie to każdy dobrze wie o co chodzi.
Reklamy będą prędzej czy później. Ja osobiście nie potrafię sobie wyobrazić koszulki Barcy z reklamą na czele, ale jakoś będzie trzeba z tym żyć :?
Nokia to niezła opcja. Hajs będzie z tego pewnie przyzwoity, marka nie budzi we mnie złych skojarzeń (jak np: Siemens :twisted: :wink: ) tak więc nie widzę przeszkód. Bardzo interesuje mnie sama estetyka. Jeżeli reklamy mają być to niech chociaż za bardzo nie szpecą.

Awatar użytkownika
adamek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adamek » 07 paź 2005, 16:59

ja chcem wyjechać do Barcy :P moją ulubioną drużyną jest BARCA :D PzDr wszystkim zjednoczonym :)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 paź 2005, 17:05

adamek pisze:ja chcem wyjechać do Barcy
ehh jak to zinterpretować :think:
Może pominąłeś jakiś wyraz? Chcesz wyjechać trenerowi Barcy co o nim sądzisz prostu z mostu? Może chcesz wjechać ('y' się przypadkowo dostało) do szatni Barcy na rowerze?
Może jak pojadę do Barcelony to się dowiem o co Ci chodziło :warrior:
adamek pisze:PzDr wszystkim zjednoczonym
Pozdrawiam mamusię, tatusia, kolegów z gimnazjum i całe Stany Zjednoczone.

Awatar użytkownika
adamek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adamek » 07 paź 2005, 17:06

haha :D:P no no... chciałbym wyjechać do Barcy trenować :] no a pozdro dla tych którzy uwielbiają Barcelonę :P

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 paź 2005, 17:16

Ja tam planuje w nastepnym roku pojechac do Barcelony na cale wakacje, chyba ze.... znowu bede mial problemy na uczelni
A teraz trzeba zyc codziennoscia i ogladac Dume KAtalonii w pubie ehhh ale przynajmniej mamy atmosfere :wink:

Awatar użytkownika
adamek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adamek » 07 paź 2005, 17:17

zazdroszcze ci :P moje marzenie tam wogóle pojechać...

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 paź 2005, 17:26

u mnie to jest realne tylko dlatego ze moj ziom planuje tam od lutego przeniesc sie na stale :D wiec lokum juz mam a o prace nie bedzie ciezko wiec spokojnie sie utrzymam i na FCB starczy

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 07 paź 2005, 17:28

haha no no... chciałbym wyjechać do Barcy trenować :] no a pozdro dla tych którzy uwielbiają Barcelonę

Powinineneś dostać Wp za zaśmiecanie forum :!: :!: :!:

A co do loga na koszulkach Barcy to sam nie wiem :? W sumie to tak jak wy nie wyobrażam se aby na naszych koszulkach byłe jakieś napisy (i obrazki ewentualnie). Ale chyba większość (jeżeli nie każdy) poszedł by za kasą....(nawet ja :wink: ). Tak naprawde to za historię hjikt nam nie zapłaci a sponsor zawsze wrzuci na konto z 20mln Euro. Teraz dużo muwi sie o Chibach... Ale jeśli to oni będą naszym sponsorem to co?? Na koszulkach będzie Chiński napis i twarz jakiegoś Chon-Han-Cóś tam :think: :hardkor2: ??? Mi z dotychczasowych najbardziej podpasował by sponsor PEPSI. (Lepsze to niż Chińskie napisy i morda na koszulkach)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 07 paź 2005, 17:38

Dombroś pisze:Powinineneś dostać Wp za zaśmiecanie forum
Cloner 2? :lol:

Dombroś pisze:Mi z dotychczasowych najbardziej podpasował by sponsor PEPSI. (Lepsze to niż Chińskie napisy i morda na koszulkach)
Nie wiadomo jeszcze, czy w ogóle będą jakiekolwiek reklamy na koszulkach. Poza tym - nie sądzę, by Laporta zgodził się na zdjęcie jakiegoś Chińczyka na koszulkach ekipy z Katalonii. Jeżeli robi się reklamę na koszulce to po to, by się dany produkt sprzedawał. A nie przypuszczam, by dzięki jakiemuś brzydkiemu gościowi się coś ruszyło. ;)

Pozdrawiam.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”