Manchester United (zbiorczy) - Strona 161

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2160
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 03 gru 2005, 20:23

No i zwycięstwo 3:0! :)
Oczywiście przeciwnik słabiutki, z końca taveli ale zwycięstwo zawsze bardzo cieszy.

Ruud podtrzymuje passę i znów strzelił bramkę :) Dwie pozostałe - Scholes i Roo, czyli tak jak być powinna ;)

Meczyk luźny, bezstresowy, teraz najważniejsze jest zbliżające się spotkanie z Benificą, które będzie decydowało o naszym być, albo nie być w LM. Ciężko będzie, ale wierzyć trzeba, że damy radę :)

Awatar użytkownika
Pawel_870
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel_870 » 03 gru 2005, 20:49

widać ze Man Utd wraca do formy :)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 03 gru 2005, 20:55

Pawel_870 pisze:widać ze Man Utd wraca do formy
Nie popadajmy w hurraoptymizm. Rywal z naprawdę dolnej półki. Prawdziwym sprawdzianem będzie najbliższe spotkanie w Champions League.
O tym, jaką nasi panowie mają formę przekonamy się w środę ;)

Awatar użytkownika
york
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: york » 03 gru 2005, 21:03

Jak będą odnosić takie wyniki jeszcze w lidze mistrzów to będzie dobrze... A jak sądzicie kto był w oststnim czasie najsłabszym ogniwem w pierwszej 11 Fergusona??? Moim zdaniem był to Fletcher... Mimo iż trafił tę bramkę z chealse, to niegrał za dobrze... traci dużo piłek i jak dla mnie to jest za wolny i zasłaby technicznie jak na Man Utd :( ... jedyne co mi się w nim podoba to ogromna chęć walki... Na jego miejscu powinien grać Park... 8)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 03 gru 2005, 21:15

Racja. Park dostaje stanowczo zbyt mało szans.
I choć Fletchera lubię bardzo i na początku sezonu prezentował się świetnie, przyznać trzeba, że ostatnie kilka spotkań w jego wykonaniu do 'najlepszych' nie należały.
Nie rozumiem dlaczego Fergie nie pozwoli pograć Parkowi. W ogóle nie pozwala mu rozwinąć skrzydeł :?

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 03 gru 2005, 21:58

Mecz ze słabym rywalem ale jest duzo plusow.
Scholes jest blisko szczytowej formy co dobrze wrozy na mecz z Benfica.
Smith ciagle sie poprawia, dzis grał dobrze.
Rooney za duzo sie bawil, ale ogolnie dosc dobry wystep choc przyzwyczail nas do lepszych.
Ruud raz albo dwa zwalil ale ostatecznie strzelil, ostatnio sie czesciej cofa i jest z tego o dziwo sporo pozytku.
Giggs i Ronaldo w dobrej formie.
Racja. Park dostaje stanowczo zbyt mało szans.
I choć Fletchera lubię bardzo i na początku sezonu prezentował się świetnie, przyznać trzeba, że ostatnie kilka spotkań w jego wykonaniu do 'najlepszych' nie należały.
Nie rozumiem dlaczego Fergie nie pozwoli pograć Parkowi. W ogóle nie pozwala mu rozwinąć skrzydeł
Park chyba troche kondycyjnie jeszcze nie wyrabia, na wyspach sie gra inaczej, ale mysle ze juz niedługo wszystko wroci do normy, mysle ze z Benfica zacznie na ławce a potem zastapi Giggsa albo Ronaldo.Lub odwrotnie.

Troche biednie nasi boczni obroncy ale to sa w koncu tylko rezerwowi(Brown i O'Shea) Gary chyba odpoczywał.

Dobrze ze Fletcher nie grał...chyba ze Fergi go oszczedza na mecz z Benfica (odpukac)

Awatar użytkownika
Rycy
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rycy » 04 gru 2005, 10:23

Zaczęli grać lepiej ale z teża odzyskania formy bym jeszcze poczekał...Myślę, że z 3-4 mecze z silnymi drużynami, bo Portsmouth czy WHU to nie najwyższe loty i będziemy mogli oceniać czy powracają do formy czy nadal są nienajlepsi...

Awatar użytkownika
adrian7776
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adrian7776 » 04 gru 2005, 10:42

chyba chodzilo ci o Wigan. 8) A ManU powoli wraca na szczyt. Oczywiscie liga Angielska jest dla wszystkich zespolow stracona procz Chelsea(niestety). :?[/quote]

Awatar użytkownika
Rycy
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rycy » 04 gru 2005, 10:46

Chodziło mi o WHU. Poprzedni mecz MU przed tym z Portsmouth był właśnie z młotami. Nic mi się nie pomyliło 8)

Awatar użytkownika
adrian7776
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adrian7776 » 04 gru 2005, 10:49

adrian7776 pisze:chyba chodzilo ci o WBA 8) A ManU powoli wraca na szczyt. Oczywiscie liga Angielska jest dla wszystkich zespolow stracona procz Chelsea(niestety). :?
[/quote]

EDIT :
Co za glupoty pisze jakie Wigan przeciez wczesniej mieli mecz z druzyna Tomka Kuszczak WBA.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 gru 2005, 10:55

Moze zastanowcie sie troche nad zawartoscia posta, bo wychodzi z tego takie cos ze nawet najwieksze umysly swiata nie beda widziec o co wam chozi :arrow: adrian7776
Albo popracuj nad tym co chesz od siebie napisac albo nad nazwami klubow bo widze ze problem jest i to powazny

najpierw piszesz o Wigan a potem pytasz sie jakie Wigan :?:

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 04 gru 2005, 12:05

Rycy i adrian nie zaśmiecajcie tematu.

Piękne zwycięstwo nad słabym Portsmouth, ale liczy się pewna wygrana.
Scholes w końcu trafia do bramki. Bardzo ładna bramka. Może w końcu Scholes zacznie regularnie strzelać, bo widać, że gra z meczu na mecz lepiej. BArdzo podobała mi się bramka Ruuda. Czy to przypadek, czy techniczne przerzucenie piłki - nie wiem, ale wyszło pięknie.
Cieszy m,nie również postawa Louisa Sahy w ostatnich dówch meczach. Z WBA strzelił dwie bramki (jednej sędzie nie uznał) i był bardzo widoczny.

Cieszy mnie nie tylko forma zawodników, ale też gra jaką prezentują. Grają do przodu, nie zadowalają się skromnym wynikiem.

Teraz czeka nas ważny i trudny mecz z Benfiką w LM. Trzeba pokazać klasę. TVP znów pokaże mecz United :wink: i mam nadzieję, że telewidzowie będą zadowoleni, iż to właśnie ten mecz oglądali.

GEORGIE SIMPLY THE BEST

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
york
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: york » 04 gru 2005, 12:43

Dobrze że ManUtd wygrywa ze słabymi :D , bo w ostatnim czasie nawet z słabymi miał problemy :( ... Teraz w lidze z takimi drużynami manutd musi wygrywać jeżeli chce mieć choć cień szansy na mistrzostwo... Najgorsze jednak jest to że manutd nie mógł sobie poradzić z taką drużyną jak Lilie w Lidze Mistrzów... Jak dla mnie to jest najbardziej niepokojące przed meczem z Benficą :( , trzeba mieć nadzieję że to był poprostu słabszy okres ManUtd i w następnych meczach z drużynami z niższej półki ManUtd będzie radził sobie bez problemu... :wink:

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 04 gru 2005, 14:27

Ja tam sie tak o mecz z Benfica tak bardzo nie martwie.
My jestesmy w dosc dobrej formie za to Benfcia w ultrasilnej lidze portugalskiej zajmuje zaszczytne 6 miejsce i potrafi przegrac nawet z chłopcami do bicia.
W tej kolejce wygrali tylko 1:0, a z nami nie zagra ich gwiazda Sambrosa(czyli mozemy byc spokojniejsi o rzuty wolne :D)
Bedzie dobrze.

Awatar użytkownika
Skibal
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Skibal » 06 gru 2005, 12:37

Mam nadzieje że MANU poradzi sobie z Benficą. NIe pamiętam żeby kiedykolwiek zabrakło ich na tym szczeblu rozgrywek. POzostaje nam tylko trzymać kciuki a Cristiano i spółka na pewno sobie poradzą. :D

Zablokowany

Wróć do „Anglia”