Real Madryt (zbiorczy) - Strona 161

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 29 wrz 2005, 14:51

Gra lepsza niz wynik, wiec jest dobrze. skutecznosc jak Piotr Wlodarczyk - to juz gorzej. widac jak na dloni brak Ronaldo, brak Zizou juz jakos zdolali zakamuflowac. Fakt jest taki, ze Real z meczu na mecz gra lepiej, wroci jeszcze Zizou i bedzie jeszcze lepiej. niepotrzebna nerwowka, ale za brak skutecznosci trzeba placic. dobrze ze wcisneli bramke, wiec strat nie ma.
Kartka dla Ramosa - wg mnie nie do konca sie czerwien nalezala, sedzia zabawil sie w ogrodnika i troche przesadzil.
Generalnie nie jest zle - bedzie lepiej.

A swoja droga, czy zawdi za kazdym razem musi uszczesliwiac nas swoimi marnymi prowokacjami? generalnie 90% jego postow w temacie o Realu nic nie wnosi do dyskusji, a za takie cos inni dostawali odpowiednie dowody uznania ich dzialalnosci :twisted: rozumiem, ze gosc jest "zasluzonym" forumowiczem, ale jakies zasady sie powinno przestrzegac, obowiazuja one chyba wszystkich. no chyba, ze wszyscy zaczniemy sie bez sensu napinac w tematach druzyn, ktorych nie lubimy. bedzie fajnie.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 29 wrz 2005, 15:10

nie przesadzaj z tymi 90%. moze ostatnio ten wskaznik rosnie, ale dawniej byl bardzo niziutki. jak bedzie o czym pisac, to napisze. z reszta przeciez sie nie napinalem, bo nie ma z czego, w koncu wygrali, nie?
za takie cos wp? hmmm... jak sam zauwazyles, to zalezy od usera. jednym daja, drugim nie. jakby byc sprawiedliwym i dawac kazdemu po rowno za to samo, to wielu "zasluzonych" mialoby po kilka wp. kwestia jest taka, ze zasluzeni czuja sie zasluzeni wlasnie, lepsi od innych i uwazaja, ze oni zawsze pisza na temat i nie nabijaja. zbijaja sie z innych i takie tam. jest pelno takich przykladow. ale jak takiemyu dac wp, przeciez sie obrazi, przeciez grupa zaslyuzonych (wzajemnej adoracji z reszta, patrz temat "opisz poprzednika") by sie zbuntowala. przeciez oni nie nabijaja... i takie tam. to raz. a dwa, ze mam juz 8 wp, a tak naprawde nikt nie chce mnie zbanowac, bo po co? przeciez nie zasluguje poza tym raz na jakis czas cos tam madrego mi sie uda naskrobac...
a napinka to nieodzowny element kibicowania i jest niezbedna

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 29 wrz 2005, 15:26

Zawdi i wlasnie o to chodzi, ze wszyscy pisza, ze jest zle i takie tam a jak ma byc dobrze jak niektorzy sie czuja bezkarni. co z tego, ze "szkoda byloby dac Ci bana"? owszem piszesz tez madre rzeczy, ale regulamin jest po to, zeby go przestrzegac. za takie posty jak ty ostatnio tworzysz w tym temacie, to 80% userow dostawaloby wp, rangi albo cos w tym stylu. ale ty nie, bo masz 8 wp. no i co z tego. w takim ukladzie zlikwidujcie ostrzezenia, jezeli maja byc dawane do 8, bo kazdy sie bedzie bal dac 10, zeby nie zbanowac np. Ciebie. takie gadanie jest bez sensu, bo jakis cel maja miec wp. a ty juz ktorys kolejny raz piszesz, ze nie dadza Ci poki co, bo nie chca Cie zbanowac. paranoja?
zawdi pisze:a napinka to nieodzowny element kibicowania i jest niezbedna
Masz racje, tylko, ze u Ciebie ostatnio mozna powidziec, ze kibicowanie jest nieodzownym elementem napinki. tak przy okazji prowokacji, mozna pokibicowac.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 29 wrz 2005, 15:58

ale kłótnie i napinki zawsze były są i będą. Nie zlikwidujesz tego, to jest element kibicowania i też jest potrzebny. Ja sobie nie wyobrażam, żebym nie mógł się pośmiać z kibiców np. Realu. Kłocić się z nimi, i pokazywać swoja wyższośc, to jest piłka panowie :wink:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 29 wrz 2005, 16:28

kulekfcb pisze:ale kłótnie i napinki zawsze były są i będą. Nie zlikwidujesz tego, to jest element kibicowania i też jest potrzebny. Ja sobie nie wyobrażam, żebym nie mógł się pośmiać z kibiców np. Realu. Kłocić się z nimi, i pokazywać swoja wyższośc, to jest piłka panowie
Ale o czym ty stary piszesz? czy w ktoryms miejscu ktos napisal, ze chce zlikwidowac to calkowicie? to nie szkolka niedzielna, czasem trzeba sie posmiac, przygadac, czy nawt ponapinac sie. ale czasem a nie caly czas. wtedy forum traci sens.
a poza tym popatrz chociazby na siebie - avatar i podpis - antyreal, i tylko VEBarsa pokazuje ze kibicujesz barsie. niestety z wami tak jest - wazniejsze, zeby Realowi nie szlo, a zwyciestwa Barsy to dodatek, czasem mozna odniesc wrazenie, ze niekonieczny.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 29 wrz 2005, 17:11

powiem o sobie.
Z porazki realu ciesze sie troszke mniej niz z wygranej Barcy a dlaczego bo jestem Antimadridista i tego klubu nie nawidze :twisted:

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 29 wrz 2005, 17:14

Wiecie co ostatnio dyskutowałem na forum z ludzmi którzy mówią że Barca wygrywa mecze fartem co o tym sądzicie????

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 29 wrz 2005, 19:30

hmm , ja sądze o tym że to w temacie o Barcelonie trzeba powiedzieć :?

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 29 wrz 2005, 20:05

Krzysztof Jarzyna pisze:
kulekfcb pisze:ale kłótnie i napinki zawsze były są i będą. Nie zlikwidujesz tego, to jest element kibicowania i też jest potrzebny. Ja sobie nie wyobrażam, żebym nie mógł się pośmiać z kibiców np. Realu. Kłocić się z nimi, i pokazywać swoja wyższośc, to jest piłka panowie
Ale o czym ty stary piszesz? czy w ktoryms miejscu ktos napisal, ze chce zlikwidowac to calkowicie? to nie szkolka niedzielna, czasem trzeba sie posmiac, przygadac, czy nawt ponapinac sie. ale czasem a nie caly czas. wtedy forum traci sens.
a poza tym popatrz chociazby na siebie - avatar i podpis - antyreal, i tylko VEBarsa pokazuje ze kibicujesz barsie. niestety z wami tak jest - wazniejsze, zeby Realowi nie szlo, a zwyciestwa Barsy to dodatek, czasem mozna odniesc wrazenie, ze niekonieczny.
Ja nie mowie ze chce to zlikwidowac ani nikogo do tego nie namawiam bo to także jest potrzebne. Wiesz coś w tym jest, że chcemy, żeby Realowi nieszło, zresztą myśle że to działą także w druga stronę. NO chyba, że życzycie nam jak najlepiej?? :wink:

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 30 wrz 2005, 10:44

Trochę dziwie się słabym (jak na Real) wynikom Galaktikos. Druzyna dokonała poważnych wzmocnień przed sezonem i uważam, że powinni grac jak z nut. Ale jak narazie nie ma wyników. Mam nadzieję, że Real się odrodzi, bo liga bez dobrego Realu to nie jest Primera Division.

Awatar użytkownika
Golum
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Golum » 30 wrz 2005, 14:39

Nie jestem fanem Realu Ale napewno nie wygrają La Liga popatrzcie jak on grają w ataku przecież oni się kompletnie nie dogadują nie mówiąć o obronie VEB!!

Awatar użytkownika
Maateusz_JuveFan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 30 wrz 2005, 15:08

Real to zlepek indywidualnosci, nie mozna powiedziec ze sa druzyna w pełnym znaczeniu tego słowa. Pewnie fani Realu zaraz mnie beda próbowali zjeść z butami (w cudzysłowiu oczywiscie :lol: ), ale moim zdaniem w tym momencie bardziej są potrzebni solidni "wyrobnicy" którzy wybijaja sie ponad przeciętność niż kolejne rozkapryszone gwiazdki do kolekcji. Oni jak na razie nie tworza kolektywu. Troche przypomina mi to Inter z lat wcześniejszych. Mimo wielkich pieniedzy wykładanych na wzmocnienia drużyna spisuje sie duzo ponizej oczekiwan. Oczywiscie Inter teraz jest teraz wielki w pełnym tego słowa znaczeniu (czekam na Derby D'Italia :wink: ) No a Real jak to Real przeciwnie :lol:

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 30 wrz 2005, 15:41

Real to zlepek indywidualnosci
To jest prawda. To jest tak jakby wziasc najlepszych pilkarzy i wsadzic ich do jednej druzyny. Nie umieli by ze soba grac, dlatego ze Real jest wlasnie taka druzyna i nie umi graj jak prawdziwy zespol. Nie mowie ze wszyscy pilkarze Realu sa najlepsi na swiecie, jest wielu z nich nalerzy, albo nalerzalo kiedys do czolowki swiatowej. Takie druzyny umia grac, tylko w meczach charytatywnych, takich jak Europa-reszta Swiata. W takich meczach nigdy sie nie gra na powaznie i zawsze sie strzela "wyrezyserowane" gole.

Pozatym Real juz powoli zamienia sie na cos wiecej niz druzyne sportowa, mam na mysli maszyne do robienia szmalu. Florentino jest jednym z najbogatszych ludzi w Hiszpanii. Robi sobie pelnometrazowe filmy, o swoim klubie i jest wlascicielem 3 najwiekszej hiszpanskiej firmy energetycznej. Kupuje sobie kogo chce i nie zwraca uwagi na to ze ten ktos jest duzo mniej warty (Ramos, Babtista) no i przedewszystkim buduje miasta. Tak jest, buduje miasta sportowe, popatrzcie sobie sami na te strone. Dzisiaj byla uroczystosc otwarcia "Miasta sportowego Realu Madryt", czyli najwiekszego osrodka sportowego na swiecie, ktory rozciaga sie "bez konca" (1.200.000 m2) :P . Poprzednie bylo 10 razy mniejsze. Mozna to tez porownac do Santiado Bernabeu, tzn. cala powierzchnia jest porownywalna do 40 stadionow SB. Jak ktos ma Real Madrid TV to moze sobie to wszystko spokojnie poogladac, bo tam caly czas pokazuja jak to wszystko wyglada.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 30 wrz 2005, 15:57

Golum pisze:Nie jestem fanem Realu Ale napewno nie wygrają La Liga popatrzcie jak on grają w ataku przecież oni się kompletnie nie dogadują nie mówiąć o obronie VEB!!

Jak sie nie dogadują jak sie dogadują . A awet jeśli to ich gra nie mowi o tym . A co do obrony , to prawda że po odejściu Hierro i Makalele nastal pewien kryzys , ale teraz juz jest ok .
Woodgate ktory juz wyzdrowial , moze nie pokazal sie z najlepszej strony w swoim debiucie . A to kiedy sie ogra , to kwestia czasu .
I jeszcze jest mlody Ramos który zapewne niedlugo , bedzie szefem tylow . :twisted:

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 30 wrz 2005, 16:09

A co do obrony Królewskich to i tak nie jest źle...Woodgate napewno powróci do dawnej formy i będzie wkońcu wstanie zagroźić Barcie :wink: (joke).
A co z tym młodym urugwajczykiem Carlosem Diogo??? Grał on chociaż jeden mecz czy nie??

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”