Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 161

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 17 mar 2010, 16:27

bueuhehhehe, flustru flustru... :lol:

Serdecznie pozdrowienia :mrgreen:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 mar 2010, 16:41

miguel indurain pisze:
Kamil232 pisze:A pamiętacie nie uznanego gola Szewy na Camp Nou w 06 roku?Recz jasna bez powodu. To już tradycja, że Barca bez pomocy arbitrów nic w Europie nie potrafi zdobyć :mrgreen: :lol:
bo jak wiadomo tamten gol wyrzucal barcelonę z ligi mistrzow <lol74>
pewni ludzie maja ograniczenia wiec nie ma chyba sensu walic glowa w mur.

Wszak parafrazujac pewna wypowiedz,,,, P*y szczekaja Barcelona jest najlepsza na swiecie*

* zgodnie z inna wypowiedzia dot MU z roku 2008 po wygraniu LM i KMS

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 17 mar 2010, 16:50

widac konkretny lomot, lub jeśli ktos woli, pokaz nowoczesnego futbolu, jaki najlepszy klub swiata urządził manchesterowi w maju 2009 do dzis mocno boli <lol77>. i ma bolec.
Nie bolał i nie boli. Byliśmy gorsi i umieliśmy z pokorą to przyjąć do wiadomości. Szkoda tylko, że nie każdy tak potrafi.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2316
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 17 mar 2010, 17:16

nie czesto jest okazja zgodzic sie z redem ale dzisiaj jest - szkoda ze niektorzy napinacze nie wiedza co to "z pokora uznac wyzszosc przeciwnika" - swoja droga ciekaw jestem jak barca wpadnie w dolek jak na poczatku milenium -ilu prawdziwych kibicow zostanie. Sezonowcy Arsenalu po 2007 wyparowali - wcale nie jest to taka zla rzecz :P

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 17 mar 2010, 17:27

Myślałem, że tego tłumaczyć nie będę musiał

:rotfl: Widzicie tam emotki? Ja się tylko w was zabawiłem.

Każdy kto widziął moje wypowiedzi po finale to dobrze wie, co myślałem na ten temat i czy rozpamiętuje tą porażkę i czy tak mnie bardzo boli, żeby po roku nadal do niej wracac, próbując udowadniać jakieś bzdury :lol:

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 21 mar 2010, 16:24

http://soccernet.espn.go.com/news/story ... ue&cc=5901

czemu to Chelsea jest zawsze pokrzywdzona i odpada przez sędziów? :think:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 21 mar 2010, 16:36

Ja nie rozumiem jak dalej fani Barcy potrafia pisac o ich meczuz Chelsea? zamiast zmaknac mordy i sie nie osmieszac to oni dalej swoje ze swoimi tekstami i genialnie zrobionymi filmikami.

Chelsea odpadla z Polem po golu ktorego nie bylo, odpadla z Barca bo sedzia myslal ze sedziuje pilke reczna i zapasy, to ze w finale wygrali lepsi nie znaczy ze sedzie sie nie skompromitowal na SB

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 21 mar 2010, 17:45

Może to już wy przetańcie pisać i tym meczu. Bo zaraz zlecą sie tu fani Barcy i znowu bedzie ciekawa dyskusja. Błędy sędziów w piłce zdarzały się od zawsze i wasza pisanina tego nie zmieni, pucharów Barcelonie też nikt nie zabierze.

To nie działa tak smurano. Oni mogą przypominać o zajściu, ale kibice Barcelony nie powinni brać w tym udziału bo tak. Filmy przedstawiające sędziowanie w dwumeczu (tak! to był dwumecz!) są sfabrykowane chociaż zawierają zagrania, które wszyscy widzieli bez żadnych dodatków :lol: // Mentor

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 21 mar 2010, 19:11

Oglądał ktoś mecz? Ciekawi mnie jak Chelsea grała.. bądź co bądź my też mamy mecz z BBurn pod koniec sezonu na wyjeździe.. szkoda, że United pokonali Liverpool tak byśmy byli na równi z United i 3 pkty przed Chelsea która ma zaległy mecz.. to by dopiero była RÓWNA WALKA O TYTUŁ :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 mar 2010, 19:15

Chelsea mocno zaczęła, wydawało się po bramce Drogby, że będzie wysoki wynik. Później Blackburn się otrząsnęło i zaczęło stwarzać okazje. Pedersen miał kilka sytuacji fajnych, często też było sporo zamieszania po jego wyrzucach z autu a'la Delap, nawet miał swój ręcznik.
W 70 Diouf przeskoczył w polu karnym Ferreire i trafił z bliska, po czym Chelsea znów się rzuciła do ataków. Nawet Lampard w końcówce zanurkował, ale sędzia nie dał się nabrać.

Z Blackburn na wyjeździe bedzie cholernie ciężko. Podobnie jak było z Hull, Stoke, czy będzie z City w następnej kolejce. Ale nikt nie obiecywał, że bedzie łatwo.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 21 mar 2010, 22:19

fieldy pisze:Nawet Lampard w końcówce zanurkował, ale sędzia nie dał się nabrać.
:rozga: Wstydził byś się takie rzeczy opowiadać. Frank wcale nie puścił nura, nie wiem gdzie oglądałeś mecz ale oglądałem na angielskim "YES" gdzie kolesie pochwali Franka za to że po tym jak stracił równowagę (po kontakcie z obrońcami którzy skutecznie uniemożliwili mu atak) w polu karnym od razu wstał bez żadnego podnoszenia rąk czy domagania się faulu. Więc powiedzenie że sędzia nie dał się nabrać na nura Franka jest trochę naciągane w dodatku nie wiem czy kiedykolwiek widziałem żeby Frank trzasnął nurka w polu karny by uratować wynik.

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 21 mar 2010, 22:58

No i pięknie, już pożegnaliśmy się z mistrzostwem biorąc pod uwagę fakt, że The Blues bardzo lubią tracić punkty na wyjazdach, tym bardziej, że z Blackburn już ciężko wygrać, a w tym sezonie wyjeżdżamy jeszcze na Portsmouth (kto wie czego się po nich spodziewać), Manchester United (forma jak się patrzy ze strony Utd, ten mecz ma czołowe znaczenie w walce o mistrzostwo), Tottenham (mogą wygrać i przegrać z każdym) i Liverpool (jak chcą to potrafią). Ba, nawet mam wątpliwości co do 2. miejsca, bo i Kanonierzy bombardują kolejne zespoły. U the Blues brakuje charakteru, Joe Cole rozgrywa sezon życia, brakuje bocznych obrońców, o ile Ivanović to dobry zastępca (przynajmniej wg mnie) to Zhirkov często łapie kontuzje. Nie ma Essiena, a to gracz, który często ma duży wkład w zwycięstwo. Trzeba odmłodzić skład. bo efekty odmładzania w ostatnim momencie całego składu raczej są negatywne. Przykład:

Francja
Chyba każdy się zgodzi, że tak słabej Francji to od lat nikt nie widział (no może był czarny moment na MŚ2002). Jeszcze na mundialu w Niemczech grali: Barthez, Coupet, Thuram, Dhorasoo, Zidane, Sagnol, Trezeguet, Silvestre, Wiltord, Makelele (gracze pogrubieni już nie grają). Po roku piłkarzy z tej listy w większości w reprezentacji już nie było, połowa pokolenia się zmieniła, trzeba było budować wszystko od nowa, tym bardziej, że w/w pokolenie grało ze sobą jakieś 10 lat.

Więc skład odmładzamy teraz, albo wcale tego nie róbmy i grajmy dalej dziadkami. Nie mam skłonności do krytykowania swojego klubu, no ale co innego teraz pisać, gdzie dopatrywać się dobrych stron?

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 22 mar 2010, 8:04

Pawel875 co z ciebie za kibic że już przekreśliłeś szanse Chelsea :won: :won: Manchester ma ciężkie mecze z Chelsea u siebie bo walczymy z nimi o tytuł, potem mają MC na wyjeździe a Tevez kocha ich tak bardzo że zawsze im bramki strzela a po drugie walczą o 4 miejsce i wątpię że będą chcieli zrezygnować z tego miejscu tylko dla tego że United walczy o tytuł. Ostatni cięższy mecz z Tottenhamem u siebie który będzie prawdopodobnie walczył z MC o 4 pozycję.

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 22 mar 2010, 13:20

Niestety patrząc na naszą grę, ciężko o wiarę w zespół. Teraz musimy wszystkie mecze wygrać, w szczególności z Utd. Nie można pozwolić sobie na jakiekolwiek straty, bo Manchester nie jest zespołem, któremu zdarzają się częste wpadki, a jak już taka się zdarzy, to w następnym meczu znów grają dobrze.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 22 mar 2010, 14:15

No wiem że łatwo nie będzie szczególnie z tyloma kontuzjami :/ Od drugiej linii w dół ubyło połowe piłkarzy :evil: Zaczynając od bramki to Cech poprzez obronę A.Cole, Bosingwa, Carvalho teraz do zacnej paczki dołączył Ivanović prawdopodobnie. Z pomocników to Essien ,jest tez J.Cole który gra tak jak by ciągle był kontuzjowany... Trzeba się skupić na Untied , może z któryś z wymienionych graczy wróci wcześniej najbardziej pomocny by się teraz Cech okazał. Pokonaliśmy w tym sezonie United dwukrotnie więc jakaś nadzieja jest.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”