Po meczu z Barcą. Z Barcą Valencię poprowadzi Voro.Dr.Football1 pisze:Bedzie juz na lawce przeciwko Barcelonie? Moze lepiej poczekac tydzien, bo zaczac prace od szybkiego 0-3, to raczej srednia przyjemnosc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 02 gru 2015, 16:52
Po meczu z Barcą. Z Barcą Valencię poprowadzi Voro.Dr.Football1 pisze:Bedzie juz na lawce przeciwko Barcelonie? Moze lepiej poczekac tydzien, bo zaczac prace od szybkiego 0-3, to raczej srednia przyjemnosc
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 02 gru 2015, 16:57
Jak wspomniałem wyżej dostał pracę po znajomości;pSammyy pisze:Lim posiada 50% Salford City, gdzie po pozostałe 10% mają byli gracze United (Neville'owie, Butt, Scholes i Giggs). Ciężko więc nie odnieść wrażenia, że nie kompetencje były tu kluczowe. Pożyjemy, zobaczymy.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 02 gru 2015, 20:29
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 02 gru 2015, 20:52
Inferno

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 02 gru 2015, 23:15
Tego nie byłbym tak do końca pewien,bo co w przypadku gdy Pellegrini wyga ligę + jeden z krajowych pucharów,a w LM dojdzie dajmy na to do półfinału?Wyrzucą gościa,który w trzy sezony wygrywa cztery puchary,a w Europie jest progres?Imo najbardziej prawdopodobnym scenariuszem jest ten o którym pisał Chaos w temacie City,czyli Guardiola na Etihad od sezonu 2017/18,czyli po wygaśnięciu kontraktu Pellegriniego.A i to nie bardzo mi się widzi,bo jakoś mam dziwne przeczucie,że Pep wyląduje u rywala zza miedzy.Inferno pisze:Różnorakie pismaki coraz częściej donoszą o objęciu City przez Guardiolę w przyszłym sezonie, co będzie skutkowało zwolnieniem Pellegriniego
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 03 gru 2015, 19:17

Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 04 gru 2015, 1:11
Pellegrini nie wygrał ligi w swoim jedynym sezonie w Realu i za to został oficjalnie zwolniony. Warto jednak dodać, że osiągnął niesamowity wynik, bliski 100 pktów, ale Barcelona była wtedy bezkonkurencyjna. Po prostu trafił w zły okres, praktycznie w każdym innym sezonie miałby majstra z takim wynikiem.Inferno pisze:Chilijczyk odnosił sukcesy z Villarealem i Malagą, drużynami podobnymi do Valencii (jednak będącymi klasę lub przynajmniej pół niżej) ale i w Realu nie poszło mu najgorzej - jeśli dobrze pamiętam, w pierwszym i jedynym sezonie zdobył majstra ale musiał ustąpić miejsca Mourinho.
ycu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 gru 2015, 2:21
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 06 gru 2015, 16:16
Uzupełniając Barca 99 pkt, Real 96 pkt.ycu pisze:Pellegrini nie wygrał ligi w swoim jedynym sezonie w Realu i za to został oficjalnie zwolniony. Warto jednak dodać, że osiągnął niesamowity wynik, bliski 100 pktów, ale Barcelona była wtedy bezkonkurencyjna. Po prostu trafił w zły okres, praktycznie w każdym innym sezonie miałby majstra z takim wynikiem.Inferno pisze:Chilijczyk odnosił sukcesy z Villarealem i Malagą, drużynami podobnymi do Valencii (jednak będącymi klasę lub przynajmniej pół niżej) ale i w Realu nie poszło mu najgorzej - jeśli dobrze pamiętam, w pierwszym i jedynym sezonie zdobył majstra ale musiał ustąpić miejsca Mourinho.
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 28 gru 2015, 23:27
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 28 gru 2015, 23:30
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 28 gru 2015, 23:34
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 28 gru 2015, 23:34
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 28 gru 2015, 23:34
Poczekajmy jeszcze pół godzinyLisek pisze:2. stycznia prawdopodobnie (98%) jako nowy trener Valencii zostanie zaprezentowany dobry znajomy Jorge Mendesa - Fabio Capello. Nie jestem zadowolony z tego wyboru, liczyłem na Mourinho (a raczej marzyłem) lub Bielsie, ale dobre i to.
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 28 gru 2015, 23:35
Salas11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio