F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 162

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 07 paź 2005, 17:59

Anka pisze:Jeżeli robi się reklamę na koszulce to po to, by się dany produkt sprzedawał

Racja. Ale wiesz....Chiny to taki "zakręcony" kraj. Tam żądzi jeden typek , a reszta myśli że to ich drugi Bóg...Ci władcy są tacy, że napewno ostro sypneli by kasą za to żeby właśnie twarz jakiegoś z nich widniała na koszulkach Blaugran'y. Ale Laporta nie jest (chyba) aż taki chorry żeby szpacić koszulki ....

A jeżeli Laporta chce sprowadzić Henry'ego albo inną gwiazdę to jednak zgodzi się na reklame na koszulkach...

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 07 paź 2005, 19:32

według mnie do 2 lat koszulki Barcy bedą miec lekrame, prawda jest taka ze za tą kase bedzie mona pozyskac nowych graczy bez któryc Barca moze miec problemy z wygrywaniem pucharów. Napewno wolałbym nikie niz jakis chinczyków na koszulce :!: A moze jakis napaleniec bedzie sposnorował Barce wzamian zeby nie było rekalam??? przekonamy sie niedlugo :wink:

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 07 paź 2005, 19:50

Reklama na koszulkach Blaugrany to tylko kwestia czasu!!
Laporta nie raz podkreślał, że jest zdeterminowany żeby tak się stało i zależy mu żeby jeszcze w tym sezonie sprawa wyboru konkretnej firmy się rozstrzygnęła.
Nie wszystkim musi się to podobać, ale wpływu na to niestety nie mamy - socios płacą spore składki, a mimo to wybrali na fotel prezesa gościa, który zapowiedział, że wprowadzi reklamy na koszulki...
Trzeba się z tym pogodzić i liczyć na to, że nie będą to jakieś bazgroły czy debilne wzorki tylko zwyczajne logo np. Nokii.

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 07 paź 2005, 20:36

Reklamy na trikotach Barcy????...Nie no tego jeszcze nie grali...Zmoczyć taką firmę jak Barca, jakimś parchatym obywatelem Chin???Nie do końca dobry pomysł...ale Laporta jako pseudo-socios nie pozwolilby na cos takiego..
ale taka nokia.....no ..i gdyby to mialo w jakims stoponiu przyblizyc Barce do mistrzostwa Espanii(mamona na dodatkowe transfery)..to zgodzę się na jakiś napis....w ostateczności może być nawet PEPSI...tyko nie siemens..paczcie tylko jak wstawili swoje reklamy na koszulkach tego stołecznego klubu, którego nazwy, przez wrodzona grzecznosc, na tym forum jush wiecej nie wspomne, zeby przypadkiem mnie nie ponioslo przy przekrecaniu nazwy i dostawaniu poprzez to ostrzezen....zgubilem watek.... :warrior: aha no i jak ten siemens wsatwil tAM swoje reklamy od razu zaczely sie problemy w tej firmie..i musiala sprzedac swoje udzialy w rynku telefonii komórkowej dla pewnej koreanskiej firmy, ktorej nazwy nie powiem zeby nie robic kryptoreklamy.....za to tesh każą???? :lol: :wink:
Pozdrawiam....

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 07 paź 2005, 21:14

No widzicie . Swiat idzie do pszodu . Samoloty , łodzie podwodne , staatki kosmiczne , wiec trzeba sie liczyć że teraz juz nie ma miejsca na sentymenty . Liczy sie kasa i tyle , przeciez to ogromna kupa forsy tylko za kawaleczek pierdo..... napisu na zwyklej koszulce . :P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 paź 2005, 21:25

kaczy pisze:Liczy sie kasa i tyle , przeciez to ogromna kupa forsy tylko za kawaleczek pierdo..... napisu na zwyklej koszulce .
To Ty tak uważasz jako kibice Realu. W końcu czym więcej może być dla Ciebie koszulka Realu skoro reklamy widnieją na nich od zawsze. Pisząc o kawałeczku pierdo... napisu na zwykłej koszulce mówisz o koszulkach Realu. Liczy się kasa i tyle? Może dla Ciebie. Może dla Realu.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 07 paź 2005, 21:26

Mowie o obecnej sytuacji i nastawieniu dzialaczy z Camp nou
:?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 paź 2005, 21:30

kaczy pisze:Mowie o obecnej sytuacji i nastawieniu dzialaczy z Camp nou
Napisałeś wyraźnie:
kaczy pisze:Swiat idzie do pszodu
kaczy pisze:teraz juz nie ma miejsca na sentymenty . Liczy sie kasa i tyle
Gdzie tu jest mowa o obecnej sytuacji klubu i nastawieniu działaczy?

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 07 paź 2005, 21:30

kaczy pisze:No widzicie . Swiat idzie do pszodu . Samoloty , łodzie podwodne , staatki kosmiczne , wiec trzeba sie liczyć że teraz juz nie ma miejsca na sentymenty . Liczy sie kasa i tyle , przeciez to ogromna kupa forsy tylko za kawaleczek pierdo..... napisu na zwyklej koszulce .

A mnie smieszy napis Siemens na białych szmatach

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 07 paź 2005, 21:31

kaczy pisze:tylko za kawaleczek pierdo..... napisu na zwyklej koszulce .
OOOOO kolego!!!!..no sory ale tego to jush ja nie zniese...to jush jest zniewaga...jetes kibicem realu , jednej z najbardziej wyprzedanych druzyn na tym globie.....tyko zalookaj jedną rzecz...koszulka Barcy to nie to samo co ta zwykła marketingowa sterta materiału nazywana przez śmiertelników koszulką realu....ten trikot jest czymś wiecej nish wyżej opisana sytuacja...to zlepek wielkiej historii...tylu ludzi/ idoli nosilo te koszulki...nigdy nie splamione zadnymi reklamami......to jest koszulka którą nie nosi sie ot tak...to jest znak naszych czasów...znak czasów tak strzszliwie skomercjalizowanych...czasów tak bardzo materialistycznych ludzi...tyko trikot Barcy przetrzyaml taki napór biznesowych interesów...czasów gdzie nawet niektórzy na czole sobie jakies reklamy robią..tyko dla pieniedzy....
Pozdrawiam wszystkich oprócz kaczego...
P.S.: Uwierz mi to nie jest miejsce dla Ciebie...idź lepiej na temat dotyczący realu.....ale lepiej nie tu...ALOCHA!!

Ciekawy trend z tym dowartościowaniem się, przez pisanie nazw klubu z małej litery.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 07 paź 2005, 21:52

kulekfcb pisze:A mnie smieszy napis Siemens na białych szmatach

Balem sie uzyc tego zwrotu , ale ty jednak powiedziales to o naszych !

Niggaz pisze:Gdzie tu jest mowa o obecnej sytuacji klubu i nastawieniu działaczy?

To byla taka metafora :?

adekk pisze:koszulka Barcy to nie to samo co ta zwykła marketingowa sterta materiału nazywana przez śmiertelników koszulką realu

A jednak doslownie to jest kawalek materialu który wchlania pot .

adekk pisze:ten trikot jest czymś wiecej nish wyżej opisana sytuacja...to zlepek wielkiej histori

Wlasnie o tym mowilem na początku . Ze teraz juz sie nie patrzy na tą historie , wiec nie dziwie sie ze chcą napisy zrobic na tych koszulkach 8)

adekk pisze:P.S.: Uwierz mi to nie jest miejsce dla Ciebie...idź lepiej na temat dotyczący realu.....ale lepiej nie tu...ALOCHA!!

Lol ! nie zabronisz mi sie udzielac tutaj (to topic dla wszystkich) .
Jak bys chcial to mozesz sobi isc na Real :wink:

adekk pisze:Pozdrawiam wszystkich oprócz kaczego...

Tu juz przegioles pale :?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 paź 2005, 22:01

kaczy pisze:To byla taka metafora
:haha:
kaczy pisze:No widzicie . Swiat idzie do pszodu . Samoloty , łodzie podwodne , staatki kosmiczne , wiec trzeba sie liczyć że teraz juz nie ma miejsca na sentymenty . Liczy sie kasa i tyle
kaczy pisze:Mowie o obecnej sytuacji i nastawieniu dzialaczy z Camp nou
Cóż za niesamowita metafora :lol2:
No zaraz nie wyrobię normalnie. Genialny jesteś. Wirtuoz pióra to mało powiedziane. Zapodaj może jakąś hiperbolę, synekdochę albo inwokacje do Pereza :rotfl:

Ale martwie mnie co innego :arrow:
tajemniczy mod pisze:Ciekawy trend z tym dowartościowaniem się, przez pisanie nazw klubu z małej litery.
Ej no sorry, ale ktoś tu wyraźnie przesadza. 90% kibiców Realu bez przerwy pisze barsa albo barca i co? I nic. A tutaj proszę jaka reakcja. Jestem w szoku. Być może była to jakaś mega-wspaniale zamaskowana ironia i adekk dostał wp za co innego, ale za co?
Ostatnio zmieniony 07 paź 2005, 22:02 przez Mentor, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 07 paź 2005, 22:02

Zawsze będą mnie śmieszyć takie wypowiedzi fanów innych drużyn ( w tym wypadku Barcy).Powiedzcie mi jedno co osiągniecie przez napisanie z małej litery nazw klubów albo obrażanie ich ? Wiecie o czym to świadczy? o Waszym braku jakiejkolwiek kultury o tragicznym poziomie wiedzy i braku wychowania! Rozumiem że Waszym ukochanym klubem może być Barca bo mieszkamy niby w wolnym kraju i każdy może robić to co mu sie podoba( jesli jest to zgodne z prawem)ale czy czujecie sie lepiej jak napiszecie real z małej litery albo miardy itp ?

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 07 paź 2005, 22:06

kaczy pisze:kulekfcb napisał:
A mnie smieszy napis Siemens na białych szmatach

Balem sie uzyc tego zwrotu , ale ty jednak powiedziales to o naszych !
ale gdzie tu jest powiedziane, że to chodzi o trikoty REALU :!: może kolega kulek ma po prostu biały ręcznik z napisem Siemens..bo jego ojciec jest np. pracownikiem tego koncernu???nie pomyslales o tym??twój pierwszy błąd...
kaczy pisze:adekk napisał:
P.S.: Uwierz mi to nie jest miejsce dla Ciebie...idź lepiej na temat dotyczący realu.....ale lepiej nie tu...ALOCHA!!

Lol ! nie zabronisz mi sie udzielac tutaj (to topic dla wszystkich) .
nie ja Cie tylko proszę, żebyś nie robił, tego typu napinek na stronie Barcy.... twój drugi błąd...
kaczy pisze:adekk napisał:
Pozdrawiam wszystkich oprócz kaczego...

Tu juz przegioles pale

a to jush jest moja brocha kogo będe pozdrawiał, a kogo nie...twój trzeci błąd..na dziasj 3 jush chyba wystarczą..to nawet o 3 za duszo :lol:

Pozdrawiam kibiców Blaugrany!!!!

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 paź 2005, 22:10

Ultras-Sur pisze:Zawsze będą mnie śmieszyć takie wypowiedzi fanów innych drużyn ( w tym wypadku Barcy).Powiedzcie mi jedno co osiągniecie przez napisanie z małej litery nazw klubów albo obrażanie ich ? Wiecie o czym to świadczy? o Waszym braku jakiejkolwiek kultury o tragicznym poziomie wiedzy i braku wychowania! Rozumiem że Waszym ukochanym klubem może być Barca bo mieszkamy niby w wolnym kraju i każdy może robić to co mu sie podoba( jesli jest to zgodne z prawem)ale czy czujecie sie lepiej jak napiszecie real z małej litery albo miardy itp ?
frik23 pisze:barsa
frik23 pisze:W barsie
kaczy pisze:Na stronce barsy
To tylko z tego tematu, z kilku ostatnich stron.
Co Ty na to? I co modowie na to? Adekk musi być kozłem ofiarnym?

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”